בזק הציעו לי כרגע חבילה של 40 על 40 - המציאו?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
maoravni
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 412
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שליחה #21 

@kandasghvifspscp
·

נניח ויש לך עסק כמו בנק, שהנתונים שלך קריטיים להמשך פעולתו התקינה של העסק. גם מבחינה רגולטורית.

יש היום פתרונות שמאפשרים לך ליצור עותק שקוף של כל מערכת המחשוב שלך באתר מרוחק, כך שבשעת חירום (נוזקה, תקלה וכו') אתה מחזיר את מערכת המחשוב שלך במהירות המירבית לפעילות תקינה כאשר היא קצה באתר המרוחק.

פתרונות כאלה מחייבים אותך לשדר את הנתונים הנכתבים לדיסקים של מערכת המחשוב במהירות שהם נכתבים. לא היית רוצה שכמה פעולות מחשוב קטנות ילכו לאיבוד בבנק שלך, נכון?

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #22 

Amir64 כתב:
...
...
כדי שאפשר יהיה לגבות מעסקים סכומים אסטרונומיים, מגבילים את החבילות לשימוש ביתי.
הרי אם תקבל 40/20, לדוגמה, במחיר סביר הביתה, איך יצליחו לקבל המון כסף מעסקים?
...
·ע"י זמינות של 99.99% + SLA של 4 שעות. בכל מקרה זה תיאורטי - תסתכל בכל מפות פריסת ה"פייבר" הביתי של החברות למינהם. אתה לא תמצא אחד באיזור תעשיה. ולא במקרה.

mescaline
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #23 

Amir64 כתב:@mescaline
אולי בהתאם לגודל המשרד או טווח המחירים שדיברתם עליו, זה מה שאתה מקבל.
יש חבילה של בזק "עסקית" עם קו אינטרנט ברמה ביתית, אבל עם נתב צקפוינט, ושירות ותמיכה 24/7.

הנה מה שבזק מציעה, כשמוכנים לשלם.
https://www.bezeq.co.il/media/BIZPDF/biz-rate.pdf
...
הם לא הציעו את זה אפילו, והם לא יכלו לדעת מה גודל העסק. והאמת שאולי הייתי שוקל לשלם 2000 שקל בחודש ל 100 סימטרי אם זה היה בהתחלה.
אבל עכשיו שמסתדרים עם dual-wan, הרוחב פס סביר, פחות חשוב המהירות, יותר חשוב שיש לנו קו גיבוי.
·
נערך לאחרונה על ידי mescaline ב 16/12/2019 19:19, נערך פעם 1 בסך הכל.

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #24 

אגב, אם כבר הולכים על תמסורת ממש לא חייבים את בזק. יש די והותר חברות שעולות 30% ומטה.

igal101
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 92
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #25 

@mescaline
·
שלום לך שוב,

במקרה לאחרונה דיברתי עם בזק ותתפלא שירד המחיר האסטרונומי אפילו על 40/40 ל1200 פחות או יותר..

יחד עם זאת בקשר עם מישהי שאמרה שמתקדם בצעדי ענק עניין של סיב אופטי חבילה ללקוחות פרטיים..

יש לי בכתובת סוג של סיב אופטי בזק..קו גנרי..אתה כמובן יודע על מה מדובר..אבל ירדו המחירים בבזק, והטבלה בע וד פה מאוד ישן ולא עדכני..

מחכה לאמצע ינואר 2020 לבדוק אם יש משהו או לנסות להיות פיילוט..

היה לי בעבר כחודשיים וחצי סיב אופטי הוט 20/20 במחיר 10/10 עדיין יקר מאוד היה בסיבות אלף..ואצל בזק ביאופיס סיב אופטי 50/5 בשש מאות.

היום יש לי דרך בזק 100/5 על נחושת עם בזק בינלאומי חבילת גיימר

מקבל את מלוא ההעלאה אבל בהורדה כ60-74+- (מן הסתם בגלל מרחק מארון תקשורת)
רציתי לבקש לעשות תיבה קרובה קטנה כדי להיענות יותר מסיב אופטי, אבל עלול להגיע לסכומים עצומים ונאמר לי שכדאי לי לחכות עם זה..כי יש לי סיב אופטי עד לחדר שבעבר התקינו ללא השתתפות בעלויות שהיו מגיעים לכמה אלפים לפחות..

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #26 

ושוב, ממש לא חייבים את בזק. אני משלם פלות ממה שציינת על 100/100. מצד שני יש לי לא מעט קווים אז יכולת המיקוח שלי חזקה יותר.

igal101
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #27 

@ag43
·
בהחלט מתי שאתה לקוח יותר גדול אז יש השפעה..וגם נותנים אוטומטית הנחה כמה אחוזים (לא זוכר כמה) למי שיש חשבונית חודשית מעל 5 אלף אצל בזק..

אילו הייתי מקבל בערך מעוד 8-9 אנשים סכום של מאה ש"ח על אינטרנט, אז הייתי עו'ה מאה מגה סימטרי ומפזר אינטרנט..אבל אז הייתה בעיה של רישיון..
הרי בירכא שלא רחוק משלומי, עשו כך..רק שזה היה להרבה יותר בתים ופרסו אפילו סיב אופטי משלהם כולל עמודים..מבין אותם עם התשתיות המחורבנות שיש בגליל מערבי..אבל מצד שני זה כבר פוטנציאלית עושה להם רווח בשנה של כמיליון ש"ח וזה כבר למטרת רווח ולא להשלים פער תשתית..

igal101
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #28 

@ag43
·ושכחתי לציין שלצערי אני חייב את זה בזק כי לא יחכה שנים רבות שפרטנר או סלקום יעשו טובה ויגיעו ליישוב שלומי שעם בתים בעיקר לרוחב ולא לגובה, למרות שנמצאת על קו החוף שבו רוב האוכלוסייה בארץ מתגוררת.
ומצער לשמוע שאפילו אם הוט תעשה איחוד עם פרטנר..זה לא בהכרח יגיד שסיב אופטי של הוט יהיה כמו סיב של פרטנר לטובת חבילה של סיב במחיר סביר..למרות שסיב אופטי של הוט הרבה יותר נדיר לראות ולקח לי מעל שנה לשכנע את הוט אחרי שהיה כבר סיב אופטי מטעם בזק שגם לא היה מובן מאליו אלא התכתבות במייל עם גורם בכיר סמנכ"ל תשתיות..

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”