כל מה שצריך לדעת על צריבות במסכי OLED

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #21 

gkatz כתב:
...
...
·הייתה לך OLED ולא תקנה שוב? או לא הייתה לך וגם לא תקנה.
...
·

סיפרתי זאת כבר מספר פעמים:
לפני כשנה הוזמן מסך C9 בגודל 65 אינטש.
החבר'ה הגאונים של ח.י (שמשום מה מרבים לשבח אותם) הביאו בטעות מסך אחר.
בינתיים התחלתי לקבל "רגליים קרות" ,לאור העובדה שחברתי נוהגת להיקבע על ערוץ מסויים במשך שעות מרובות.
אחרי התייעצות עם בעל החנות, החלטנו לבטל ולהזמין Q9FN
אני שמח מאוד על ההחלטה הזאת, אחרת היינו צריכים כבר להחליף את השמולד לפחות 3 פעמים (בתוספת תשלום כמובן), או עד שליבואן היה כבר נמאס ומודיע שניצלנו את כל מכסת ההחלפות המותרות... :lol:

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #22 

bariko כתב:
...
...
·

סיפרתי זאת כבר מספר פעמים:
לפני כשנה הוזמן מסך C9 בגודל 65 אינטש.
החבר'ה הגאונים של ח.י (שמשום מה מרבים לשבח אותם) הביאו בטעות מסך אחר.
בינתיים התחלתי לקבל "רגליים קרות" ,לאור העובדה שחברתי נוהגת להיקבע על ערוץ מסויים במשך שעות מרובות.
אחרי התייעצות עם בעל החנות, החלטנו לבטל ולהזמין Q9FN
אני שמח מאוד על ההחלטה הזאת, אחרת היינו צריכים כבר להחליף את השמולד לפחות 3 פעמים (בתוספת תשלום כמובן), או עד שליבואן היה כבר נמאס ומודיע שניצלנו את כל מכסת ההחלפות המותרות... :lol:
...
·שמע, אתה חבר ותיק פה וכותב דברי טעם רוב הזמן. אבל זה מוזר מאוד בעיני שאתה מאוד פעיל בפורום של טכנולוגיה שאין לך שום נסיון איתה ובכל זאת אתה מביע את דעתך נגדה בכל הזדמנות שניתנת לך.
לי למשל יש נסיון מאוד טוב עם הC9 ורכשתי אותה בידיעה שיתכנו צריבות בעתיד. יכול להיות שבסופו של דבר בחרת נכון עבורך. כל אחד והקרטריונים שלו. אבל איך אפשר לומר על OLED מסך אשפה? זה המסך הכי טוב שראיתי עד היום ולעניות דעתי עולה בכל הפרמטרים על המסך שבסופו של דבר רכשת(נתנה לי ההזדמנות לצפות בשתיהן למשך זמן ממושך עם אותו מקור וידאו אחת ליד השניה). אז אני קצת מבולבל לגבי האנטי הבוטה שפיתחת כלפי הטכנולוגיה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9067
נתן תודות: 1587 פעמים
קיבל תודות: 1355 פעמים

שליחה #23 

gkatz כתב:
...
...
·שמע, אתה חבר ותיק פה וכותב דברי טעם רוב הזמן. אבל זה מוזר מאוד בעיני שאתה מאוד פעיל בפורום של טכנולוגיה שאין לך שום נסיון איתה ובכל זאת אתה מביע את דעתך נגדה בכל הזדמנות שניתנת לך.
לי למשל יש נסיון מאוד טוב עם הC9 ורכשתי אותה בידיעה שיתכנו צריבות בעתיד. יכול להיות שבסופו של דבר בחרת נכון עבורך. כל אחד והקרטריונים שלו. אבל איך אפשר לומר על OLED מסך אשפה? זה המסך הכי טוב שראיתי עד היום ולעניות דעתי עולה בכל הפרמטרים על המסך שבסופו של דבר רכשת(נתנה לי ההזדמנות לצפות בשתיהן למשך זמן ממושך עם אותו מקור וידאו אחת ליד השניה). אז אני קצת מבולבל לגבי האנטי הבוטה שפיתחת כלפי הטכנולוגיה.
...
נכון...
גם לי היה מאוד מוזר הנרשם.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

hipe666
טרול
טרול
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #24 

bariko כתב:
...
...
·

קח כמה שאתה רוצה, לא מעניין.
מסך אשפה.
...
מי שאשפה במקרה הזה זה רק אתה!
מקרה סעד עלוב מחיפה שנתמך ע"י הדוד שלו מארה"ב שמממן לו רכישות של ציוד תמורת סעד של הוריו הדמנטים...
איש הזוי וטיפש שסובל ממחלת רדיפה אובססיבית שגורמת לו לנתק את כל הציוד מהחשמל בבית בכל פעם שיורד קצת גשם..
מהבול רציני שהביא מומחים לגבס כדי לתלות מסך 65 אינץ' כי חשב שהקיר יקרוס תחת העומס...
דפקט על כל המוח שלא יודע מילה באנגלית ומתלונן שבאתרי טורנטים אין דיבוב לרוסית כי הוא והחברה הסתומה שלו לא מסוגלים לקרוא אפילו עברית...
טמבל לא נורמלי שקנה מסך לד תקול עם ציפוי מתקלף ועוד זורק פה ללא הפסקה הערות על כמה מסוכן לרכוש אולד...
אתה מודע לזה שאפילו בעל החנות בחיפה שאתה רוכש אצלו צוחק עליך ומספר לכולם כמה שאתה מסכן?? אתה מבין שאתה מטורף אובססיבי שזקוק לאשפוז בכפייה? לך מפה כבר יא כלכלב מסכן ועלוב! לך!!!!
פורום מסכים מקצועי שאפס מטומטם כמוך כותב: אולד זה מסך אשפה.... חתיכת אדיוט חולה נפש ומסכן!

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #25 

gkatz כתב:
...
...
...
·

עזוב אותך חבר ותיק, חבר חדש.
הכול קשקוש, אין לזה שום קשר לתוכן הכתיבה.
שאל כבודו -אם היה לי כבר OLED.
למרות שהייתי די בטוח שכבר סיפרתי את הסיפור, טרחתי לכתוב זאת שוב.
כדי לבדוק שהזיכרון שלי לא מתעתע בי, עשיתי חיפוש קצר.
ומה מתברר? שהסברתי כבר בעבר את העניין הזה, רק כחודשיים קודם, כתשובה ישירה לשאלה של -לא אחר מאשר אתה:

https://www.hometheater.co.il/vp2996912#2996912

אחרי כל זה, אתה עדיין לא מבין שכאשר אני רושם "אשפה" ,הכוונה היא לא לאיכות תמונה???
ועוד את התגובה שלי מגדירים כ"מוזר".... :roll:

gkatz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1610
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 92 פעמים

שליחה #26 

bariko כתב:

...
...
·

עזוב אותך חבר ותיק, חבר חדש.
הכול קשקוש, אין לזה שום קשר לתוכן הכתיבה.
שאל כבודו -אם היה לי כבר OLED.
למרות שהייתי די בטוח שכבר סיפרתי את הסיפור, טרחתי לכתוב זאת שוב.
כדי לבדוק שהזיכרון שלי לא מתעתע בי, עשיתי חיפוש קצר.
ומה מתברר? שהסברתי כבר בעבר את העניין הזה, רק כחודשיים קודם, כתשובה ישירה לשאלה של -לא אחר מאשר אתה:

https://www.hometheater.co.il/vp2996912#2996912

אחרי כל זה, אתה עדיין לא מבין שכאשר אני רושם "אשפה" ,הכוונה היא לא לאיכות תמונה???
ועוד את התגובה שלי מגדירים כ"מוזר".... :roll:
...
ממש הסבר מדעי מה אומר לך
מבולבל כמו הקודם. אין צורך בהסברים הלא נעימים שלך
לא יודע אם שמת לב אבל אחרים גם תהו לגבי הפוסט שלך...
תודה.

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

שליחה #27 

gkatz כתב:
...
...
ממש הסבר מדעי מה אומר לך
מבולבל כמו הקודם. אין צורך בהסברים הלא נעימים שלך
לא יודע אם שמת לב אבל אחרים גם תהו לגבי הפוסט שלך...
תודה.
...
·

נכון הסבר מדעי.
אני מבקש שלא תגיב יותר להודעות שלי.
תודה.

spiderweb
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

אני לא מבין אותך....

שליחה #28 

@bariko
·
גם אם אתה צודק, וגם אם חווית חוויה לא נעימה עם מסך OLED כזה או אחר, זה כן תמוה שאתה בוחר דווקא בפורום המאוד ספציפי הזה להשמיץ את הכנולוגיה הזו חדשות לבקרים.

אני מניח שרוב מי שנמצא כאן יודע בדיוק מה הוא רכש לטוב ולרע ואין צורך בכל הזדמנות לחוות את דעתך המאוד שלילית, ולאלו שכבר רכשו ולא יודעים, מה זה כבר יעזור?

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה

Re: אני לא מבין אותך....

שליחה #29 

spiderweb כתב:@bariko
·
גם אם אתה צודק, וגם אם חווית חוויה לא נעימה עם מסך OLED כזה או אחר, זה כן תמוה שאתה בוחר דווקא בפורום המאוד ספציפי הזה להשמיץ את הכנולוגיה הזו חדשות לבקרים.

אני מניח שרוב מי שנמצא כאן יודע בדיוק מה הוא רכש לטוב ולרע ואין צורך בכל הזדמנות לחוות את דעתך המאוד שלילית, ולאלו שכבר רכשו ולא יודעים, מה זה כבר יעזור?
...
·

ידידי,
זכותי להביע את דעתי, ומקווה שזו תהיה הפעם האחרונה, כי נמאס לי כבר מהוויכוחים האלה.

רונן745
טרול
טרול
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

Re: אני לא מבין אותך....

שליחה #30 

@spiderweb
לא היה לו מסך OLED וגם לא יהיה. מעבר לזה שהוא מקרה סעד עם אישיות גבולית המוכר לשרותי הרווחה בחיפה הבנתי שהדוד מארה"ב בתומך בו כלכלית נפטר זה מכבר ולא הוריש לו שום דבר בצוואה.
לא צריכים להתייחס אליו יותר מדי אלא פשוט להתעלם מההודעות האינפנטיליות וחסרות הטעם שלו בתקווה שהוא יבין את הרמז ויעלם מפה לבד....

נעול

חזור אל “מסכי OLED”