הסיבוב נעשה על ידי אותם מפסקים - יש רק מנוע אחד. מודול שתומך בזה יודע לשמור את מצב הסיבוב בנפרד ממצב הפתיחה.דני45 כתב:@DudeShemesh
לא ניתן להשתמש במפסק אחד עם 2 יחידות תריס, כאשר אחד שולט בפתיחה סגירה והשני בסיבוב?...
Homeassistant ותריסים
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
ממש לא אקזוטי ולא יחודי, אבל לצערי התמיכה במודולים של בית חכם כמעט לא קיימת.דני45 כתב:@DudeShemesh
·
נשמע מאוד אקזוטי וייחודי. אין לי יותר מידי ניסיון טכני ברמה הזאת, אבל לדעתי SHELLY או GINI לא תומכים בזה...
קניתי את זה. התקנתי על זה Tasmota בלי הרבה בעיה. זה עובד בסדר אבל לא מאוד יציב או אמין.ma0r כתב:האם זה יכול לעבוד לתריסים בארץ? האם מומלץ משהו כזה?
https://www.aliexpress.com/item/32972956446.html...
בסוף החלפתי את זה ב- Shelly 2.5 שעובד מדהים!
אחד הדברים שנחמדים ב"שלי" זה שהוא קטן מאוד, ונכנס בקלות בנקודת ההסתעפות שיש בקיר ליד התריס. ועובד מצויין עם המפסק תריס הרגיל שהפעיל את התריס עד השדרוג. כלפי חוץ לא רואים שום שינוי.
·ma0r כתב:קניתי את זה. התקנתי על זה Tasmota בלי הרבה בעיה. זה עובד בסדר אבל לא מאוד יציב או אמין.......
בסוף החלפתי את זה ב- Shelly 2.5 שעובד מדהים!
אחד הדברים שנחמדים ב"שלי" זה שהוא קטן מאוד, ונכנס בקלות בנקודת ההסתעפות שיש בקיר ליד התריס. ועובד מצויין עם המפסק תריס הרגיל שהפעיל את התריס עד השדרוג. כלפי חוץ לא רואים שום שינוי....
אני קניתי משהו דומה ושמתי עליו ESPHOME ועובד מאד יציב.