Vikings: Valhalla - נטפליקס מפיקה ספינאוף לסדרה "ויקינגים"
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
-
Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11647
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 2480 פעמים
טיזר רשמי. בכורה ב -25 בפברואר 2022. סדרה מסקרנת.
https://www.slashfilm.com/736999/viking ... ff-series/
https://www.slashfilm.com/736999/viking ... ff-series/
-
Kondo10

-
Kondo10

מאחורי הקלעים לסדרה המצופה.
-
Kondo10

אחרי צפייה לסדרה המדוברת, ותקווה שתוכל למלא (חלקית) את החלל שהותירה אחותה הבכירה.
הציון הנמוך (להפתעתי, אני חייב לציין) מעט הוריד את ההתלהבות לצפות בסדרה. עם זאת, הסדרה מספיק מעניינת כדי להתעלם
מביקורות שונות - ולנסות לצפות לבד להבין על מה מדובר.
אחרי שלושה פרקים ברצף, שלא היו ממש מלהיבים, אבל די מסקרנים להמשיך, מעבר למבחן החובה, של 3-4 פרקים בכל סדרה כדי לחוות דעה.
הבחנתי בכמה כשלים (עד כה) ראשית כל המשחק לא משכנע/איכותי, עם זאת, גם "ויקינגים" לא בלטה ברמת משחק גבוהה במיוחד, אבל היה לה סיפור מספיק טוב שכיסה על משחק סביר, עד טוב. עוד נקודה שמעט מעיבה על הסדרה, הכתיבה מזכירה שוב ושוב את גיבורי "ויקינגים" כאילו אין להם מספיק תוכן להעביר מעבר, אלא להישען על העבר המפואר. דבר מיותר שיצר חוסר הזדהות עם הליהוק העכשווי. אלו רק כמה נקודות לא
מחמיאות על הסדרה, יש עוד כמה. אני מעריך שהיכולת להיכנס לנעליים כל כך גדולות, מעט מייסרת, במיוחד שההשוואה תמיד תהיה לסדרה "ויקינגים" דבר שיצר ציפיות מעט גדולות. כמובן אמשיך בתקווה שאגלה משהו שיחבר אותי לדמויות ולעלילה, שכרגע לא סוחפת במיוחד.
מכל מקום, זאת התחושה שלי, אולי יש דעות ותבונות נוספות על הסדרה, שנעלמו מעיני עד כה.
הציון הנמוך (להפתעתי, אני חייב לציין) מעט הוריד את ההתלהבות לצפות בסדרה. עם זאת, הסדרה מספיק מעניינת כדי להתעלם
מביקורות שונות - ולנסות לצפות לבד להבין על מה מדובר.
אחרי שלושה פרקים ברצף, שלא היו ממש מלהיבים, אבל די מסקרנים להמשיך, מעבר למבחן החובה, של 3-4 פרקים בכל סדרה כדי לחוות דעה.
הבחנתי בכמה כשלים (עד כה) ראשית כל המשחק לא משכנע/איכותי, עם זאת, גם "ויקינגים" לא בלטה ברמת משחק גבוהה במיוחד, אבל היה לה סיפור מספיק טוב שכיסה על משחק סביר, עד טוב. עוד נקודה שמעט מעיבה על הסדרה, הכתיבה מזכירה שוב ושוב את גיבורי "ויקינגים" כאילו אין להם מספיק תוכן להעביר מעבר, אלא להישען על העבר המפואר. דבר מיותר שיצר חוסר הזדהות עם הליהוק העכשווי. אלו רק כמה נקודות לא
מחמיאות על הסדרה, יש עוד כמה. אני מעריך שהיכולת להיכנס לנעליים כל כך גדולות, מעט מייסרת, במיוחד שההשוואה תמיד תהיה לסדרה "ויקינגים" דבר שיצר ציפיות מעט גדולות. כמובן אמשיך בתקווה שאגלה משהו שיחבר אותי לדמויות ולעלילה, שכרגע לא סוחפת במיוחד.
מכל מקום, זאת התחושה שלי, אולי יש דעות ותבונות נוספות על הסדרה, שנעלמו מעיני עד כה.
ועכשיו כבר סיימתי את הכל. עונה מעולה. זה ממשיך בדיוק את מה שהסדרה הקודמת הייתה טובה בו - פוליטיקה, תככים, כבוד, הרבה דם, ובעיקר קרבות אפיים.
פשוט ממתק וחבל שנגמר.
תהיה עונה נוספת? אני יכול להמשיך לראות את זה בלי סוף.
פשוט ממתק וחבל שנגמר.
תהיה עונה נוספת? אני יכול להמשיך לראות את זה בלי סוף.
-
Kondo10

- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
סדרה נהדרת!!
צפיתי בכל הפרקים ברצף עוצר נשימה.
לגבי הסוגיה של אישה שחורה בתור יארל נורווגי , בד"כ גם לי מפריעים דברים כאלה.
אני לא יכול לסבול למשל שסוכן 007 יגולם לפתע ע"י אישה שחורה (קודם עשו אותו תרגיל לגברת מאניפני)
או שדוקטור ווטסון עוזרו הנאמן של שרלוק, יהפוך פתאום לדמות נשית.
במקרה הספציפי הנוכחי, העניין לא הטריד אותי כלל.
אולי בגלל שלא מדובר בדמות ניצחית, עליה גדלתי מילדות...
צפיתי בכל הפרקים ברצף עוצר נשימה.
לגבי הסוגיה של אישה שחורה בתור יארל נורווגי , בד"כ גם לי מפריעים דברים כאלה.
אני לא יכול לסבול למשל שסוכן 007 יגולם לפתע ע"י אישה שחורה (קודם עשו אותו תרגיל לגברת מאניפני)
או שדוקטור ווטסון עוזרו הנאמן של שרלוק, יהפוך פתאום לדמות נשית.
במקרה הספציפי הנוכחי, העניין לא הטריד אותי כלל.
אולי בגלל שלא מדובר בדמות ניצחית, עליה גדלתי מילדות...