orku כתב:FastandFurious שום סליחה לא תהיה כאן! אתה תשלם ובריבית! ככה מתפרץ לי לשירשור.. כמובן שהכל בהומור! בשביל זה אנחנו בפורום ובנינו ויקטור - אתה תמיד רצוי בשרשורים!.
לגבי הבעיה - הדרך הכי קלה לפתור לך אותה (לדעתי) היא לחזור על זה שוב, תוריד VLC 3.0, תוכנה חינמית עם אופציה לממשק בעברית מלא, תומכת כתוביות, תומכת בכל הפורמטים החדישים וגם היותר ישנים dolby digital, AC3, וזהו, תפעיל סרט תהנה ותלך לישון בסיומו (בכל זאת כבר 21:50 עד שיסתיים הסרט יהיה לפחות 23:30..כבר מאוחר )
...
·אור בשביל ה vlc צריך להוריד בנוסף קודקים?
במידה ולא, יש כתובת מסויימת להוריד ממנה את ה vlc או פשוט
לכתוב בגוגל ולהיכנס לאופציה הראשונה?
FastandFurious כתב:אני עובד עם ה MPC BE, לפני זה הייתי עובד עם ה potplayer היית לי בעיה
מאוד מטרידה איתו שאף אחד לא הצליח לעזור לי,
כאשר הייתי מנגן סרט בפורמט dolby digital tru hd או dolby הסאונד
היה נקטע למאית השניה באופן רנדומלי לאורך כל פס הקול,
אז עברתי ל MPC BE והכל בסדר, הייתי עובד בעבר עם MPC HC אבל
הוא לא היה מזרים לי 4K, כל הזמן היה נתקע אז החלפתי.
כיום כמו שכתבתי בהתחלה אני עם MPC BE אני פחות מרוצה ממונו בייחס לממשק של potplayer וגם מפני שלעיתים קרובות הוא עושה לי בעיות עם הפיענוח
בשביל לסדר כל פעם מחדש אני צריך להיכנס ל options-audio ומשם לשנות בלשונית למעלה מ directsound:sysrem default ל directsound:mrx720(nvidia high definition audio) וגם צריך להפעיל מחדש את המחשב בשביל שיחזור הפיענוח... מבאס,
סליחה שאני מתפרץ לשירשור שלך אור, אם מישהו יודע מה צריך לעשות על מנת שזה לא יקרה אני אשמח
...
potplayer עושה לי אותו דבר כמו אצלך, קוטע למאית השניה, ורק ב TRUE HD , ושמתי לב שזה רק בגרסאות של אטמוס, כנראה יש לו בעיה בפיענוח. לפעמים כלול גם פסקול DTSHD בקובץ אז אני פשוט בוחר אותו וממשיך לצפות.
MPC BE משום מה לא עושה את הבעיה הזאת.
@mulder
·בעבר כתבתי פה שאני יותר מתחבר לפורמט האודיו dts
מאשר ל dolby digital, גילוי נאות? אנו אוהב את שניהם מאוד
קצת יותר את dolby מפני שיש להם קצת "ליכלוך" ו "מיץ" ןגם סוג של נפח שאין ב dts
פשוט אז כתבתי ככה מפני שלא נהנתי מה dolby, זה היה שהייתי עובד עם ה pot 😆😆😆... כיום לאחר שאני עם ה MPC BE אני פשוט לא מסוגל לוותר על dolby, למה אני כותב לך את כל זה?
תנסה לעבור נגן ואז תהנה מכל העולמות.. גם אני שהייתי עובד עם
ה pot 🤪 הייתי משנה מ dolby ל dts רק בגלל שהיה נקטע לי רנדומלית, הרגשתי שאני מוותר על חצי מהאהבה שלי בקולנוע זה
היה מאוד מתסכל אותי ברמות שלא ניתן לתאר
במחשב אצלי לא היה צורך בהורדת קודקים נוספים, התקנתי את חבילת dolby acces מהחנות של מיקרוסופט נכנסתי לגוגל רשמתי VLC 3.0 download נכנסתי לקישור הראשון שהיה הורדתי את התוכנה התקנתי אותה הגדרתי סאונד היקפי וזהו הכל עובד כמו שצריך ללא התקנות נוספות, בנוסף אגיד שלגבי עידכוני קודקים אני לא עשיתי עידכונים למחשב כבר כמעט שנה+ ככה שלדעתי התוכנה יודעת לטפל באופן עצמאי בקבצים האלה.
כמו ש mulder כתב מעליי, ברגע שיש לכם קטיעות בסאונד מתוך תוכנה מסויימת היא פשוט לא מצליחה לפענח את הסאונד כמו שצריך ולשלוח אותו לרסיבר, הסאונד של הסרט פשוט לא נתמך בתוכנה, לצורך ההוכחה - בגרסה הקודמת של ה VLC כשנגנתי DTS ו dolby digital הכל עבד תקין, כשנסיתי לשדר דרכה את הפורמטים החדשים הסאונד היה נקטע למאית שניה מתחילת הניגון ועד סופו, כמו שויקטור תיאר והרסיבר לא הצליח לבחור פורמט מסויים.
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'
עידכון סופי: נרכשו סוג אטמוס, זה היה דיי ברור אבל בכל זאת SVS prime Elevation זו הבחירה, הצבע הנבחר בסוף הוא שחור בגימור אש. שירשור "התחדשתי" יפתח בהמשך כשאאסוף את הצעצוע וכמובן תמונות מתהליך ההתקנה וכו'...
אם כבר תהליך ההתקנה - בהתחשב בזה שזה רק זוג אטמוסים ואין מגבלת מקום על התקרה, הדרך הנכונה ביותר להתקין את הרמקולים היא בדיוק מעל הראש ובשני הקצוות של המיטה? (הכוונה ב"בדיוק מעל הראש" זה אומר בחלק האחורי של התקרה ולא במרכז התקרה או יותר קרוב לקדמת התקרה? והכוונה ב"קצוות המיטה" זה מבחינת המרחק בין רמקול לרמקול שבעצם כל רמקול יותקן מעל קצה המיטה ובעצם "יתחום" את מסגרת השמע מלמעלה?, בהתחשב בזה ששני אנשים יהיו על המיטה בזמן צפיה בסרט) או שאני בכלל לא בכיוון?
אור
רשימת הציוד: Marantz SR7010 | Lyngdorf TDAI-3400 | Epos Epic5 | SVS Ultra Center | Tannoy Mercury MX2 | SVS Prime Elevation | SVS PC12PLUS | SVS PC-4000 | LG Nano80 75'
תודה אבי, ראיתי את המדריך והורדתי אותו כבר אתמול אבל סתם בשביל הרעיון רציתי לוודא שהבנתי אותו נכון ואם נשים רגע את המספרים בצד ונדבר בשפה פשוטה (שוב נטו כדי להבין, בשלב ההתקנה אשתדל להיות הכי קרוב שאפשר למספרים) בעצם הרמקולים התקרתיים אמורים להיות "קצת" לפני המאזין ומבחינת מרחק בין רמקול ימין לרמקול שמאל אני אמור להתקין אותם קצת יותר רחוקים מקצוות המיטה (כלפי חוץ הכוונה, ככה שיהיה יותר מרחק בין רמקול ימין לרמקול שמאל), כשהמקולים הקדמיים והאחוריים בהתיה כלפי מרכז המיטה, הבנתי נכון באופן כללי?
אור
תודה לכולם קפצתי היום לפיוצ'ר לאסוף את הצעצועים, כמובן התקבלתי בחיבוק ויחס חם כמו תמיד! שיחה קצרה עם גיא הסבירה דיי במדוייק איפה אני אמור למקם את הרמקולים בחדר (הוא מכיר את החדר היטב) ואני מאמין שמחר תתבצע ההתקנה לפי ההסבר של גיא.
שירשור התחדשתי בקרוב מאוד.
וזה הזמן להגיד תודה ענקית לכל מי שתרם לדיון! לכל מי שלקח חלק! ולכל מי שנתן את דעותיו, פשוט פורום כייפי! אני נהנה מכל דיון שיוצא לי לפתוח פה יאללה עידכונים ותמונות בהמשך!
אור