Game Of Thrones Prequel - House of The Dragon מגיע ב 21/8/22
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73386
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 648 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
- אני לא משווה ל GOT, זה פשוט באותו עולם אז ציפיתי לדמיון כלשהו ולא להתחיל מחדש עם גאוגרפיה והיסטוריה כמעט חדשה, למה 'להמציא' בתים חדשים ומקומות חדשים? היו מספיק בקודמת ולקח הרבה זמן שם להבין מי נגד מה. (אני קראתי רק את הספר הראשון, הספיק לי, מן הסתם מי שקרא הכל מבין היטב מה קורה פה)24/10/2022 17:34nir11 כתב: טיריון ואצבעון זה לא אותו אחד?
מעבר לזה, ההשווה ל GOT קשה. זו סידרה חד פעמית שהצליחה לחבר אליה מליונים. קשה מאוד לשחזר הצלחה כזו.
אני ראיתי את כל הסדרה, פעמיים. היא סוחפת, מותחת, בסוף GOT בעיני היא אופרת סבון על סטרואידים. מאוד מוצלחת אבל לא יצירת מופת. לא נכנסת אצלי לחמשת הגדולות.
סופרנוס והסמויה, למשל, הרבה יותר איכותיות לטעמי.
בכל אופן בחזרה לנושא - לשפוט סידרה מול GOT - זו השוואה קשה....
- אני לא ממש 'מחזיק' מ GOT מעבר להשקעה הפסיכית שם, ברובה היתה משעממת, לא הגיונית, ועד מגוחכת וממש מעצבנת בשיאה.
- ד"א גם את הסופרנוס לא באמת אהבתי
ארנון
-
Huber
- חבר במועדון HT

פרק 10 - קרב דרקונים בגובה עצום ומעל הים, איך בדיוק הידיעה הגיע לדיימון?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
-
Huber
- חבר במועדון HT

ברור. השמיים מלאים בדרקונים עד רמת סכנת התנגשות (במיוחד מעל הים). מזל שיש מגדלי פיקוח שמנטרים את התנועה 
-
Huber
- חבר במועדון HT

השולחן מועצה של ריינרה עם המפה ועם ה"לדים" (נרות) מלמטה היה מגניב... נראה כאילו הכנה לכך שהעולם יבער בהמשך.
שמתם לב שבפתיח של הסידרה, כל פעם שמישהו מת הסמל שלו מתמלא בדם? אני שמתי לב לזה רק בדיעבד.
מישהו זוכר שבתחילת העונה וייסריס אמר לריינרה שהם לא ממש שולטים בדרקונים ושהשליטה שלהם בהם היא מיתוס? אז העובדה שהדרקון הגדול אכל את הקטן והילד למרות שהרוכב שלו צועק עליו לא לעשות את זה, היה הומאז' לזה לדעתי.
שמתם לב שבפתיח של הסידרה, כל פעם שמישהו מת הסמל שלו מתמלא בדם? אני שמתי לב לזה רק בדיעבד.
מישהו זוכר שבתחילת העונה וייסריס אמר לריינרה שהם לא ממש שולטים בדרקונים ושהשליטה שלהם בהם היא מיתוס? אז העובדה שהדרקון הגדול אכל את הקטן והילד למרות שהרוכב שלו צועק עליו לא לעשות את זה, היה הומאז' לזה לדעתי.
אם אני זוכר נכון הם מראים את השולחן הזה גם בעונה האחרונה של משחקי הכס כשהם מגיעים לדרגונסטון, זכור לי שהתלהבתי ממנו גם אז26/10/2022 15:04Huber כתב: השולחן מועצה של ריינרה עם המפה ועם ה"לדים" (נרות) מלמטה היה מגניב... נראה כאילו הכנה לכך שהעולם יבער בהמשך.
מישהו זוכר שבתחילת העונה וייסריס אמר לריינרה שהם לא ממש שולטים בדרקונים ושהשליטה שלהם בהם היא מיתוס? אז העובדה שהדרקון הגדול אכל את הקטן והילד למרות שהרוכב שלו צועק עליו לא לעשות את זה, היה הומאז' לזה לדעתי....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11658
- נתן תודות: 1233 פעמים
- קיבל תודות: 2486 פעמים
אהבתי מאוד את שני הפרקים הראשונים. מושקעת מאוד עם בניית עלילה מעניינת למרות שפחות התחברתי למלך בגילומו של
Paddy Considine שנראה לי לא מתאים לגלם את הדמות הזו - מוקדם לדעת.
סדרה עם הרבה פוטנציאל להיות סדרה מבריקה (לא כמו אחותה הבכורה כי יש עניין של בלעדיות/חדשות) לאורך כמה עונות.
Paddy Considine שנראה לי לא מתאים לגלם את הדמות הזו - מוקדם לדעת.
סדרה עם הרבה פוטנציאל להיות סדרה מבריקה (לא כמו אחותה הבכורה כי יש עניין של בלעדיות/חדשות) לאורך כמה עונות.
- Kondo10

פרק חמישי ממש טוב, עדיין לא מתחבר Paddy Considine שהוא שחקן טוב, אך לא בתור מלך, כי חסרה בו כריזמה והופעה משכנעת למנהיג.
ההשוואה ל -GOT לא מדויקת, למרות קווי הדמיון כמעט זהים (כי זה באותו יקום והשקעה). הדמויות והמשחק די איכותי, המאבקים הפוליטיים דומים ומרתקים, הפרקים עוברים ביעף ללא רגע משעמם למרות אורכם של הפרקים כי כל הזמן קורה משהו מעניין, סצנות הלחימה מרהיבות אך מעטות
הדבר היחידי ששונה בסדרת הבת, אין הרוגים בכל פרק, ואין סקס מוגזם שזה דבר נפלא מבחינתי (סתם מיותר). כמובן אמשיך לצפות בה.
ההשוואה ל -GOT לא מדויקת, למרות קווי הדמיון כמעט זהים (כי זה באותו יקום והשקעה). הדמויות והמשחק די איכותי, המאבקים הפוליטיים דומים ומרתקים, הפרקים עוברים ביעף ללא רגע משעמם למרות אורכם של הפרקים כי כל הזמן קורה משהו מעניין, סצנות הלחימה מרהיבות אך מעטות
הדבר היחידי ששונה בסדרת הבת, אין הרוגים בכל פרק, ואין סקס מוגזם שזה דבר נפלא מבחינתי (סתם מיותר). כמובן אמשיך לצפות בה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- Kondo10

חייב לציין שמפרק לפרק אני מתחבר יותר ויותר למלך בגילומו של Paddy Considine שמעביר דמות מרתקת.
לקראת הישורת האחרונה (פרק שמיני מעולה) וזה פשוט ממכר לראות אתה. Matt Smith דמות מעולה. לא ברור למה מחליפים קאסט כל פעם
(מאוד מפריע) לא למדו לעשות איפור או לכל הפחות דמויות דומות. סדרה טובה אך לוקה בכמה נקודות תרופה של משחק לא אחיד ברמתו
כי מחליפים קאסט (עד שמתרגלים לשחקנים) אבל בסה"כ מדובר על אפוס היסטורי (דמיוני) עשוי מצוין.
לקראת הישורת האחרונה (פרק שמיני מעולה) וזה פשוט ממכר לראות אתה. Matt Smith דמות מעולה. לא ברור למה מחליפים קאסט כל פעם
(מאוד מפריע) לא למדו לעשות איפור או לכל הפחות דמויות דומות. סדרה טובה אך לוקה בכמה נקודות תרופה של משחק לא אחיד ברמתו
כי מחליפים קאסט (עד שמתרגלים לשחקנים) אבל בסה"כ מדובר על אפוס היסטורי (דמיוני) עשוי מצוין.