רמת ווליום ברמקול סנטר

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
נתן תודות: 71 פעמים
קיבל תודות: 440 פעמים

שליחה #21 

סנטר לא אמור להיות באסי. סנטר אמון בעיקר על הדיאלוג (שנמצא בין הmid לhigh) ואמור לתת הרגשה של סאונד שמגיע מהמסך בפס קול רב-ערוצי. מכאן גם ההמלצה למקם אותו ביישור עם המסך. יותר מכך, התדרים הנמוכים הם ללא כיווניות כך שההקשה שלך מהסנטר לא נכונה וחוטאת לתפקידו.
כיול ידני של סנטר (עבורי) אמור להיות התאמת עוצמת הדיאלוג ליתר הרמקולים.

big007
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3744
שם מלא: חיים
נתן תודות: 867 פעמים
קיבל תודות: 287 פעמים

שליחה #22 

האם יש לך סאב וופר בסט אפ?
במידה וכן.אין צורך לקבל באס בסנטר.
אם אין לך סאב.תגדיר את הסנטר כגדול והוא יתן לך את מירב הבאס שהןא מסוגל להוציא.תסתכל על התווית של הסנטר מאחור ותראה את טווח התדרים שהוא מוציא.
לגבי מיקום הטלוויזיה...חשבת אולי לתלות את הטלוויזיה על זרוע מתקפלת כך שתוכל למקם את הטלוויזיה מעל הסנטר במצב צפייה של קולנוע ביתי?
זאת במידה והקיר שצמוד לחלון משמאל "מלא" הכוונה שזה לא חלון הזזה שנכנס לתוך הקיר. מה שמאפשר תלייה של זרוע כזאת.
רשימת הציוד: TCL 85C6K| OPTOMA HD28DSE |YAMAHA RXA2080 |SHIELD PRO| MISSION M74 |Mission M7C2|MONITOR AUDIO BRONZA FX BIPOLAR SURROUND|SVS PB1000 PRO |ATMOS MOREL SP2

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #23 

mulder כתב:
...
...
מאות שקלים בשביל משטח הפרדה? בשביל להפריד את הרמקול מהשידה אפשר לשים משטח גומי שעולה כמה עשרות שקלים בכל חנות מקצועית לציוד מסעדות ובארים, או באמאזון. יש בכל מיני גדלים, גם כאלה שמתאימים לרוחב של סנטר. הם יעשו את העבודה לא פחות טוב ממוצר עם מחיר הזוי.
...
·בסדר כל אחד וה"ג'אנק" שהוא מסכים להכניס לביתו לסלון שלו,
אני לא מסוגל לעשות מה שהצעת אבל זה אתה ואני זה אני,
בהצלחה לפותח הדיון

(G)
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2402
נתן תודות: 210 פעמים
קיבל תודות: 198 פעמים

שליחה #24 

מבחינה ויזואלית ומבנה הדירה, הדבר הכי נורמלי זה לשים שם מסך הקרנה שיורד על החלון והקיר, אולי אפילו מקרן SHORT THROW. לקצר את המזנון שיתאים לגודל הקיר זו לא אופציה.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9066
נתן תודות: 1585 פעמים
קיבל תודות: 1354 פעמים

שליחה #25 

הייתי אומר שאפשר גם לבטל את החלון לגמרי כי יש מספיק חלונות גם מימין וגם משמאל... :P
ואז בכלל להתפרע עם מסך גדול ו/או מקרן.
אם זו אופציה שעומדת על הפרק בכלל.

לנושא הסנטר - מצטרף להמלצה לתת לו זווית טיפה למעלה לכיוון עמדת ההאזנה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 489 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #26 

FastandFurious כתב:
...
...
·בסדר כל אחד וה"ג'אנק" שהוא מסכים להכניס לביתו לסלון שלו,
אני לא מסוגל לעשות מה שהצעת אבל זה אתה ואני זה אני,
בהצלחה לפותח הדיון
...
זה גם עובד הפוך, כל אחד עם ה"וודו" שהוא מוכן לשלם עליו כסף טוב ..

המוצר אולי נראה יפה אבל חלקו הגדול עשוי מגומי ממוחזר (לפי האתר שלהם), לשם השוואה זה מה ששמים כחיפוי בגני משחקים עבור הילדים כדי שלא יקבלו מכה. אז על חתיכה אחת קטנה של צמיג ממוחזר לשלם 100-200 $$ או יותר רק כי כתוב עליה שם ?
מבחינה עיצובית זה נחמד. בסופו של יום זה תחתית גומי לרמקול. אין שם שום קסמים אודיופילים.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #27 

כן המחיר יקר, יד שניה עדיף להשקיע, עד אז
מי שיכול לחכות יכול ליישם את הרעיון שלך
שהוא אחלה אבל למי שזורם לו
Perlisten R7T
Accuphace