רמת ווליום ברמקול סנטר
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
סנטר לא אמור להיות באסי. סנטר אמון בעיקר על הדיאלוג (שנמצא בין הmid לhigh) ואמור לתת הרגשה של סאונד שמגיע מהמסך בפס קול רב-ערוצי. מכאן גם ההמלצה למקם אותו ביישור עם המסך. יותר מכך, התדרים הנמוכים הם ללא כיווניות כך שההקשה שלך מהסנטר לא נכונה וחוטאת לתפקידו.
כיול ידני של סנטר (עבורי) אמור להיות התאמת עוצמת הדיאלוג ליתר הרמקולים.
כיול ידני של סנטר (עבורי) אמור להיות התאמת עוצמת הדיאלוג ליתר הרמקולים.
- big007
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3744
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 867 פעמים
- קיבל תודות: 287 פעמים
האם יש לך סאב וופר בסט אפ?
במידה וכן.אין צורך לקבל באס בסנטר.
אם אין לך סאב.תגדיר את הסנטר כגדול והוא יתן לך את מירב הבאס שהןא מסוגל להוציא.תסתכל על התווית של הסנטר מאחור ותראה את טווח התדרים שהוא מוציא.
לגבי מיקום הטלוויזיה...חשבת אולי לתלות את הטלוויזיה על זרוע מתקפלת כך שתוכל למקם את הטלוויזיה מעל הסנטר במצב צפייה של קולנוע ביתי?
זאת במידה והקיר שצמוד לחלון משמאל "מלא" הכוונה שזה לא חלון הזזה שנכנס לתוך הקיר. מה שמאפשר תלייה של זרוע כזאת.
במידה וכן.אין צורך לקבל באס בסנטר.
אם אין לך סאב.תגדיר את הסנטר כגדול והוא יתן לך את מירב הבאס שהןא מסוגל להוציא.תסתכל על התווית של הסנטר מאחור ותראה את טווח התדרים שהוא מוציא.
לגבי מיקום הטלוויזיה...חשבת אולי לתלות את הטלוויזיה על זרוע מתקפלת כך שתוכל למקם את הטלוויזיה מעל הסנטר במצב צפייה של קולנוע ביתי?
זאת במידה והקיר שצמוד לחלון משמאל "מלא" הכוונה שזה לא חלון הזזה שנכנס לתוך הקיר. מה שמאפשר תלייה של זרוע כזאת.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
·בסדר כל אחד וה"ג'אנק" שהוא מסכים להכניס לביתו לסלון שלו,mulder כתב:מאות שקלים בשביל משטח הפרדה? בשביל להפריד את הרמקול מהשידה אפשר לשים משטח גומי שעולה כמה עשרות שקלים בכל חנות מקצועית לציוד מסעדות ובארים, או באמאזון. יש בכל מיני גדלים, גם כאלה שמתאימים לרוחב של סנטר. הם יעשו את העבודה לא פחות טוב ממוצר עם מחיר הזוי..........
אני לא מסוגל לעשות מה שהצעת אבל זה אתה ואני זה אני,
בהצלחה לפותח הדיון
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
הייתי אומר שאפשר גם לבטל את החלון לגמרי כי יש מספיק חלונות גם מימין וגם משמאל...
ואז בכלל להתפרע עם מסך גדול ו/או מקרן.
אם זו אופציה שעומדת על הפרק בכלל.
לנושא הסנטר - מצטרף להמלצה לתת לו זווית טיפה למעלה לכיוון עמדת ההאזנה.
ואז בכלל להתפרע עם מסך גדול ו/או מקרן.
אם זו אופציה שעומדת על הפרק בכלל.
לנושא הסנטר - מצטרף להמלצה לתת לו זווית טיפה למעלה לכיוון עמדת ההאזנה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7662
- נתן תודות: 489 פעמים
- קיבל תודות: 888 פעמים
זה גם עובד הפוך, כל אחד עם ה"וודו" שהוא מוכן לשלם עליו כסף טוב ..FastandFurious כתב:·בסדר כל אחד וה"ג'אנק" שהוא מסכים להכניס לביתו לסלון שלו,......
אני לא מסוגל לעשות מה שהצעת אבל זה אתה ואני זה אני,
בהצלחה לפותח הדיון...
המוצר אולי נראה יפה אבל חלקו הגדול עשוי מגומי ממוחזר (לפי האתר שלהם), לשם השוואה זה מה ששמים כחיפוי בגני משחקים עבור הילדים כדי שלא יקבלו מכה. אז על חתיכה אחת קטנה של צמיג ממוחזר לשלם 100-200 $$ או יותר רק כי כתוב עליה שם ?
מבחינה עיצובית זה נחמד. בסופו של יום זה תחתית גומי לרמקול. אין שם שום קסמים אודיופילים.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
כן המחיר יקר, יד שניה עדיף להשקיע, עד אז
מי שיכול לחכות יכול ליישם את הרעיון שלך
שהוא אחלה אבל למי שזורם לו
מי שיכול לחכות יכול ליישם את הרעיון שלך
שהוא אחלה אבל למי שזורם לו
Perlisten R7T