bloo כתב:אני רכשתי את דגם FENGMI 4K שהוא קצת יותר מתקדם מהשיאומי 4K שמשבחים אותו.
...
ידידי שאלה ,
בסכום שראיתי שהוא עולה סביב ה 8200 שקל ,
למה ללכת על סיני ופחות מוכר ולא משהו באותו טווח המחיר וללכת על מותג יותר בגיר ובעל שם .
אשמח לדעת מהם השיקולים עליהם הסתמכת בבחירתו של מקרן זה.
תודה(f)
האמת שגם אני חשבתי על מקרן UST אחד משלושה שכתבתי , אבל אין לי פתרון לסנטר של קלפיש שהוא דיי גדול וזה ממש מבאס אותי .אם לא תהיה ברירה כנראה נלך על מקרן אחורי רגיל
@חושחאש
כן, זה עקב אכילס (בעיני) של המקרנים הללו. כי מי שקונה אותם לבטח יש לו מערכת קולנוע ביתי עם 5 ערוצים לפחות.
זה מחייב הורדת הסנטר למדף מתחת עם הטייה כלשהי לנקודת ההאזנה ולא תמיד זה יכול להסתדר.
ברגע שישיקו מקרני UST עם אפשרות להתקנה עילית, זה יהיה להיט.
השאלה מי ירים את הכפפה ראשון ?
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
avihuli כתב:@חושחאש
כן, זה עקב אכילס (בעיני) של המקרנים הללו. כי מי שקונה אותם לבטח יש לו מערכת קולנוע ביתי עם 5 ערוצים לפחות.
זה מחייב הורדת הסנטר למדף מתחת עם הטייה כלשהי לנקודת ההאזנה ולא תמיד זה יכול להסתדר.
...
·
נכון צודק .אני כרגע מתלבט בין סוני 270 לjvc N5 יש אפשרות לN7 שזאת כמובן אפשרות הכי טובה אבל נראה לי שזה יהיה מעל התקציב שלי
avihuli כתב:@חושחאש
...
יש גם יש התקנה עילית ממש כמו שציינת ידידי ,
ראיתי אחד כזה בשיטוט באתרי המסחר השונים (לא זוכר איפוא ...)
הוא מותקן ממש מעל הטלויזיה .
מצאתי פתרון.
אפשר לשים את המקרן במיקום הרגיל של הסנטר ומשני צדדיו לשים זוג SVS Prime Elevation שוכבים על הצד.
ע"פ המדריך, אפשר לחבר אותם ביחד ככה שהם יתנהגו כמו רמקול אחד.
ניסיתי לעשות הדמייה אבל אין תמונות מספיק טובות ברשת לצורך ההמחשה.
מניח שתבינו את הרעיון.
התמונה להמחשה בלבד, חחח...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
עוד פיתרון שמצאתי ,
חצובה שעליה נמצא המקרן .
כך ניתן להגדיל את התמונה (אם המזנון לא רחב מספיק)
ולא צריך להזיז את הסנטר.
רק שצריך חצובה מיוחדת לכך ....
כי הלינק שאני מצרף מגיע עם המקרן .
זה הרעיון: https://www.gearbest.com/projectors/pp_ ... id=1527929