קודם אגיד שברור לי שמנקים עם מטלית מיקרופייבר בלבד ואם ממש חייבים אז קצת מים. אבל........
לחבר שלי יש 65KS9500 (אחד לפני הQLED) והיו לו כתוצאה ממעבר דירה מלא מלא תביעות אצבע על המסך שלא משנה כמה ניסה, לא ירדו..
לכן לקח חומר שקנה בApple אשר מיועד למסכי הAMOLED שלהם (ללא אלכהול וכו).. וניקה. וזה השאיר סוג של כתם, כאילו רואים איפה ניקו עם החומר ואיפה לא.
לכן, נשמח להמלצה איך להוריד את זה ואיך לנקות בכלל (מים לא עוזר לנו).
זכור לי שקיבלו את הטלויזיה הטכנאים ניסו למכור חומר מיוחד ב300 שקל לנקות את המסך, סירבנו חח.. אבל אולי מישהו מכיר?
תודה לעוזרים!
עזרה בחומר/שיטה לנקות מסך QLED..
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה
- נתן תודות: 526 פעמים
- קיבל תודות: 1103 פעמים
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה
- נתן תודות: 1387 פעמים
- קיבל תודות: 332 פעמים
- oferlaor
- מנהל
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 536 פעמים
- קיבל תודות: 4325 פעמים
- Kondo10
- Kondo10
·...
כאמור לנקות מסכים רק בדרך הזו. שיש כתם או ציפוי שנפגע על ידי תכשיר ניקוי מסוים (פעם היו מנקים אפילו עם מנקה חלונות) או ניגוב אגרסיבי (בעבר הייתי נוהג להפעיל לחץ מחוסר ידע) לא יעזור שום דבר.
ניקוי לא נכון יוצר מריחות על המסך ( ציפוי נמרח/נמס) גם במקרה זה קשה עד בלתי אפשרי להסיר את זה.
יש לי בבית כמה מסכי מחשב או LCD ישנים בחדרים שעברו ניקוי אגרסיבי -זה נשאר לצמיתות.
השאלה עד כמה זה משפיע על המסך בפועל. יש מקרים שזה לא מפריע ויש מקרים שכן במיוחד שיש השתקפות
על המסך, או שיושבים בזווית מסוימת.
היום לאחר שרכשתי מסכים יקרים לבית (75 אינץ לסלון ו 55 אינץ לחדר של הילד) אני מנקה רק עם מטלית מיקרופייבר
באיכות מאוד גבוהה עם מים מזוקקים ללא הפעלת כוח. יש אגב גם רמות איכות למטליות שנקראת GSM. ( יח' משקל בגרמים למטר רבוע)
- Public_Speaker
-
- חבר שרק התחיל
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
Re: עזרה בחומר/שיטה לנקות מסך QLED..
תודה רבה על העצה של המים מזוקקים...איפה קונים מטלית מיקרופייבר איכותית? יש אולי קישור לאמזון או משהו?