ELECTRA AMATOR II אצלי בחדר...(התחדשנתי)

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
kaizer פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 215
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #21 

אמיר - כל מילה פנינה - מההתרשמות הראשונה שלי מהם גם אני הבנתי שאני זקוק למגבר טרנזיסטורי חזק (הרוטל שלי 80W והוא חלש עבור הסונוס) וגם אני חשבתי על פרה מנורות לעיגול הטרבל .
חבר שלי קנה לפני שבוע את היוניסון UNICO ואני רוצה להפגיש את הסונוס איתם לראות כמה אני מעוניין בהייבריד.
בלי שום צל של ספק אני בונה על מגבר יד שנייה בדיוק מהסיבה שמדובר על רמקול שחייב הגברה יקרה... אם יש לכם רעיונות טובים התקציב שלי לא יהיה גבוהה מ7K , למרות שאני יודע שאפשר להוציא ממנו יותר ממני לא יכול לצאת שקל יותר :( .
בנים לא מתבגרים הצעצועים שלהם נעשים יקרים יותר !

web
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 586
נתן תודות: 2 פעמים

שליחה #22 

בשביל לקנות משהו טוב מיד שניה הדבר החשוב ביותר זה אורך רוח.
אין אפשרות "להזמין" ציוד מיד שניה, פשוט תיהיה עם יד על הדופק של כל הלוחות.
אפשרות קלה יותר היא ציוד מתצוגה או טרייד אין של סוחרים, במקרה הזה יותר קל ליבדוק, לשמוע ולהשוות.

לפי דעתי התקציב "קצת" לחוץ לאלקטרוניקה איכותית, אבל הכל אפשרי.
לא יודע כמה שילמת על הרמקולים, אבל "גישת האלקטרוניקה" ממליצה על הוצאת על אלקטרוניקה פי 1.5 או 2 מעלות הרמקולים (בלי כוונה לעורר ויכוחים אינסופיים, רק דעתי וזה מה שאני השקעתי).

גם אני ממליץ על קדם מנורות עם מגבר כח טרנזיסטורי חזק (לפחות עם הרמקולים שלי, VR2זה עובד בצורה מושלמת) אין סיבה שברמקולים של SF לא יעבוד, כמובן שתלוי בסוג המוסיקה שאתה שומע.

בהצלחה ותהנה (Y)

exupgh12
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 469

ברוך הבא בשערי Italy

שליחה #23 

תתחדש,רמקולים של SF תמיד נראים חגיגה לעין.

מצטרף להמלצות הקודמות בנושא שילוב של מגבר SS חזק עם פרה מנורות.

KOOKE
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2262
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שליחה #24 

בלוחות של תפוז יש קדם מגבר (pre ) מנורות של שינדק ממש דנדנש בן חודש וחצי בעלות של 2,800 ש"ח.

ויש שם גם מגבר כוח (power )טרנזיסטורי של בריסטון אם אני לא טועה 150W X2 ב- 8 אוהם ואם איני טועה דורשים עליו 4000 ש"ח.

לא יודע איך הציוד הזה ישתלב האחד עם השני ושניהם ביחד עם הרמקולים שלך אבל זו נראית קנייה מעניינת עבורך ובול בתקציב (נשאר עודף לכבלים)

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ ... &catId=241

שלמה

רועי51
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 899
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

Re: WELCOME TO SF WORLD

שליחה #25 

צפיד כתב:פשוט רמקול יפהפה....
אני לא שמעתי אותו כך שאין לי דיעה מבוססת.
אני בטוח שתהנה,השוני מהרמקולים הקודמים שלך לאלקטה אמטור הוא מאוד גדול.
אני עברתי אז מרמקולים די ישנים (ריצ'רד הלן אם מישהו מכיר) לרמקולים מדפיים,
הOVER באס והמיד האנמי הוחלף בטבעיות ועשירות מרמקול מדפי (אז קונצ'רטנינו SF)שלרמקול רצפתי לדעתי מאוד קשה להתמודד,הסאונד המדפי לטעמי מוסיקלי יותר (לפחות ממה שאני שמעתי).
אם תקציב מוגבל תשכח ממגברי מנורות חזקים ואיכותיים- למרות שישנם כאלה ישנים כמו CONRAD JHONSON שיכולים איכשהו להיות ברי קנייה והם די חזקים,אבל הם די ישנים וזה שיקול שאתה צריך להתחשב בו.
מגברים טרנזיסטורים חזקים יש טובים במחירים ריאלים,השילוב של PRE מנורות הוא יפהפה ומומלץ.
אני חייב להגיד משהו- אני מאוד מעריך את הקנייה הזו,הרבה כאן באתר תמיד קטלו את הרמקול הזה ואמרו שהוא כביכול פחות טוב מהראשון וכ'.
מה שכן בעולם מצאתי המון התרשמויות אחרות לגמרי,
כל הכבוד לך שאתה הולך לפי האוזן ולא לפי ההמלצות (Y) .
אני עברתי כמה גילגולים של סואנס ואני פשוט התמכרתי אז והכי חשוב - ברוך הבא לעולם של סואנס ופשוט שב תהנה מהסאונד ותהנה מאיך שהוא נראה.... (Y) (Y) (Y)
...
הערה קטנה ברשותך:
יש אכן כאלו ואני בתוכם הסבורים שהסידרה הראשונה של האמאטור טובה מהשנייה. אין בכך בשום פנים באופן משום "קטילת" הסידרה השנייה. עדיין מדובר ברמקול פנטסטי.

צפיד
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2856
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

Re: WELCOME TO SF WORLD

שליחה #26 

רועי51 כתב:[(Y) (Y) (Y)
...
הערה קטנה ברשותך:
יש אכן כאלו ואני בתוכם הסבורים שהסידרה הראשונה של האמאטור טובה מהשנייה. אין בכך בשום פנים באופן משום "קטילת" הסידרה השנייה. עדיין מדובר ברמקול פנטסטי.[/quote]

אני לא קבעתי את דעתי ידידי על הרמקול,כששידרגתי את המערכת שלי די התעניינתי באלקטה אמטור אז היו בלוחות שני זוגות והמחירים היו די אטרקטיבים.
די אהבתי את החיצוניות שלהם אבל מפאת מרחק מהמוכרים לא יצא לי ממש לשמוע אותם אך אני אומר ואני ממש לא רוצה לצטט מכל מיני מקומות שהרמקול נקטל בצורה סדרתית ,גם כאן באתר וגם בהתייעצויות שקיימתי עם חברים מהאתר ,אני מאוד מחזק את בחירת הקונה - הוא בחר זאת לפי האוזן וזה הכי חשוב,לגבי "הקטילות",אני יותר מבטוח שהרבה מהדיעות הקדומות מקורן בשמועות בלבד.

drambuie
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 818

שליחה #27 

תתחדש ותהנה!
שמח שיצא לי להכיר אותך בביקורי בצפון, וכן שמח שמצאת את הרמקול שרצית!
מכיוון שהוא כולל טוויטר של SCAN SPEAK (כמו שציין אמיר) אני כבר רוצה לשמוע אותו (לא מזמין את עצמי או משהו כזה :D )
יש לי שריטה מסוימת לטווירים שלהם :silly:

עכשיו, לגבי הגברה, אני יכול להמליץ על מגבר עתיר זרם שאמור לעשות חסד לרמקול שכזה.
מדובר על MUSICAL FIDELITY A300 שנמכר בלוחות של תפוז.
[left]150 watts per channel into 8 Ohms
250 watts per channel into 4 Ohms[/left]
(גילוי נאות - לא ששמעתי את ה-MF הספציפי, אבל שמעתי את ה-A3.5 בעל ה-150W והוא היה ממש חזק וממש כיפי לאוזן - רק חבל שהוא עולה איזה 10K ש"ח)
"להתעצבן זה להעניש את עצמך על טיפשותם של אחרים"

Every passing moment is another chance to turn it all around" Vanilla sky"

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”