·גילרוז כתב:@minime
·
מחשיד כי זה זול או יקר??
צירפתי תמונה של המגבר - לזה אתה מתכוון??...
קודם כל, לא מכיר את החנות הזאת
אבל מספר דברים מעוררים חשד,
קודם כי זה זול. אין מתנות חינם. סיפורים ימכרו לך מפה ועד להודעה חדשה.
מריח לי כמו קומבינה, אבל לא עולה להתקשר ולשאול אם זה חדש ולא מתצוגה או מחודש.
לדעתי זה מתצוגה או מחודש. העובדה שהם לא מציינים מחשידה.
בנוסף החנות ממוקמת בקניון בהרצליה, שכירות בשמיים, צריך פריארים שיממנו.
מצד אחד, כשמגיעים מזאפ, מופיע 10,500₪. כשמדפדפים בחנות, 11,000₪. את השטיקים האלה אני עוד מוכן לקבל אבל לא כשזה מתווסף לעוד דברים מחשידים.
בכלל מדפדוף ברסיברים בחנות, לא התרשמתי ממחירים זולים או אחידים, ההיפך ובנוסף יש עירבוביה של דגמים ישנים עם המחירים הישנים שלהם.
למשל המרנץ 7013 עולה שם כמעט 7000₪
או המרנץ 6011, דגם מלפני 3 שנים, ביותר מ- ₪6000. לא הייתי יורק לכיוון, אבל אם כן אפילו לא 2500₪. רק דוגמה אחת מיני רבות, וזה רק בעמוד הרסיברים.
מכאלו חנויות אני מתרחק. מי שלא מתחזק את האתר הדגמים והמחירים, לא קיים מבחינתי
ולא ראוי שידרכו בחנות הפיזית שלו, אפילו שהיא בקניון מפואר בהרצליה עם חדר הדגמה בשווי מליון.
מסקנה, אח שלי...יום טוב
ואל תשכח, אמזון מנצחת כל חנות בארץ, במיוחד בשרות ואחריות.
אחריות יבואן בארץ זה כבר בדיחה. אין לזה שום ערך. היבואנים דאגו לזה עם המיקור חוץ למעבדות...סליחה, למשחטות.
וכשאין לאחריות שום ערך, אני מעדיף ללכת אפילו עם מכשיר ששוקל 20 קילו לדואר הקרוב ולשלוח לאמזון ולקבל החזר על השילוח ומכשיר חדש תוך פחות משבוע עד הבית,
מאשר לטייל ברחבי הארץ לבזבז זמן, חנייה ודלק הלוך חזור פעמיים, לקבל בסוף תירוצים כמו "קורוזיה, לא מתקנים" אחרי שבועיים המתנה,
ועוד צריך שוב לטייל ולאסוף את הלבנה, ואתה נשאר עם ה*** ביד ומתעודת האחריות אתה יכול לעשות טאיירה.
זה עוד מנסיון מר עם המעבדה של יבואן ימהה שלא עבר למעבדות-משחטות כשביקרתי אצלם בת"א, במסגרת האחריות כמובן.
לא רוצה לחשוב מה תעבור עם אלקטרועניקס ושות'. באיירפורט סיטי כבר היית?