היי חברים,
מתלבטת אם לקנות כיריים חד פאזי או תלת פאזי.
בדירה קיים תלת פאזי.
אני גם מתלבטת בין בוש,סימנס ואלקטרלוקס.
אשמח לעזרתכם(f)
כיריים-חד פאזי או תלת פאזי?
-
alonak
-
- חבר פעיל

- תגובות: 51
- Shtirlitz
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4976
בדירה קיים תלת פאזי, מצוין, מה עם השקע לתנור? גם תלת פאזי?
התחלתי את חיי מאפס ולקח לי שנים להגיע לשום דבר
- Gad007
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 648
מכשיר תלת פאזי ברוב המקרים יהיה יותר נציל ממכשיר חד פאזי. זה נכון בעיקר למכשירים עם מנועים, אבל גם לתנורים וגם לכריים אינדוקציה. אז אם יש חיבור עדיף לנצל, אלא אם פער המחיר מוגזם מידי.
- איינשטיין
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
שימי לב שיש גם לא מעט דגמים שאמנם מכילים חיבור תלת-פאזי אבל בעצם משתמשים בשתי פאזות בלבד.
בכל מקרה, כפי שאמרו, עדיף תלת-פאזי כי זה מכשיר בהספק גבוה. בפרט אם יהיה שימוש במספר "להבות" בו-זמנית.
בכל מקרה, כפי שאמרו, עדיף תלת-פאזי כי זה מכשיר בהספק גבוה. בפרט אם יהיה שימוש במספר "להבות" בו-זמנית.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- kobbi
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4626
בדירה יש תלת פאדי זה המצב בחלק ניכר מהדירות כיום.
השאלה שאתה צריך לשאול האם לכריים יש תקע תלת פאזי ולזה התשובה היא לרוב לא
פתח את התקע ובדוק אם יש לך יותר מ 3 חוטים (בנוסף להארקה, ניוטרל מה פאזות יש לך בתקע) אם רק אחת אז נגמרה הדילמה.
אם השקע הנל הוא חד פאזי והוא היחיד על פקק 16 אמפר המשמעות שתוכל לנצל 230 וולט כפול 16 אמפר שהם כ 3600 ואט תאורטים.
השאלה שאתה צריך לשאול האם לכריים יש תקע תלת פאזי ולזה התשובה היא לרוב לא
פתח את התקע ובדוק אם יש לך יותר מ 3 חוטים (בנוסף להארקה, ניוטרל מה פאזות יש לך בתקע) אם רק אחת אז נגמרה הדילמה.
אם השקע הנל הוא חד פאזי והוא היחיד על פקק 16 אמפר המשמעות שתוכל לנצל 230 וולט כפול 16 אמפר שהם כ 3600 ואט תאורטים.
- wegabi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 590
לי יש תלת פאזי של בוש.
ביום יום אין הבדל בין פאזה אחת ל-3, אבל במצב Boost מקבלים עוצמה הרבה יותר גבוהה בחיבור לתלת פאזי, וזה בהחלט מאוד שימושי (הרתחה של סיר מים גדול לפסטה לוקחת 3 דקות למשל)
ביום יום אין הבדל בין פאזה אחת ל-3, אבל במצב Boost מקבלים עוצמה הרבה יותר גבוהה בחיבור לתלת פאזי, וזה בהחלט מאוד שימושי (הרתחה של סיר מים גדול לפסטה לוקחת 3 דקות למשל)
- liatav
-
- חבר פעיל

- תגובות: 88
נראה לי הייתי מתייעצת עם חשמלאי בסוגיה שכזאת