טכנאים של אלקטרוניקספרו מכרו לי זרוע ב650 ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #41 

למה אתם אומרים שלא עבדו עליו?
כשאומרים לו שהמתקן הסטטי שכלול בעסקה הוא לא טוב? למי הוא לא טוב? למי שגוזר קופון מהמכירה על זרוע אחרת... איך קבעו שהוא לא טוב...?
ולמה מלכתחילה אלקטורניקס פרו... מתקינה לאנשים מתקנים סטטיים לא טובים....שווה לשאול את החברה כי זה מה שהמתקינים שלהם אומרים ללקוחות. לפי מה שפותח השרשור כתב.

והוא צריך להרים את המסך בשביל לחבר כבל ושהיא יכולה להשבר, להרים זה אומר להוציא אותה מהמתקן.
ומה שצריך לעשות זה טיפה להטות אותה קדימה. הטלוויזיה נשארת על המתקן.

זה עבודה בעיניים. לדעתי. אולי אחרים יראו את זה אחרת.
מפחידים אותו. הוא לא מבין. צריך לקבל החלטה בלחץ זמן. עכשיו.

למה לא תבוא תגיד.
אתה מקבל טלוויזיה על הקיר עם מתקן סטטי.
יש לנו זרוע במחיר ככה וככה.
האם אתה רוצה להתקין זרוע? זה היתרונות שלה.
צידוד. חיבור כבל יותר נוח בעתיד.

בלי להשבר...בלי לא טוב..בלי להפחיד אנשים שלא מבינים כדי שיקבלו החלטה שטובה לגוזרי הקופונים....
נערך לאחרונה על ידי b2k ב 30/07/2019 23:08, נערך פעם 1 בסך הכל.

T-boon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 358
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #42 

b2k כתב:למה אתם אומרים שלא עבדו עליו?
כשאומרים לו שהמתקן הסטטי בחינם הוא לא טוב? למי הוא לא טוב? למי שגוזר קופון מהמכירה על זרוע אחרת... איך קבעו שהיא לא טובה...?
ולמה מלכתחילה אלקטורניקס פרו... מתקינה לאנשים מתקנים סטטיים לא טובים....

והוא צריך להרים את המסך בשביל לחבר כבל ושהיא יכולה להשבר, להרים זה אומר להוציא אותה מהמתקן.
ומה שצריך לעשות זה טיפה להטות אותה קדימה. הטלוויזיה נשארת על המתקן.

זה עבודה בעיניים. לדעתי. אולי אחרים יראו את זה אחרת.
מפחידים אותו. הוא לא מבין. צריך לקבל החלטה בלחץ זמן. עכשיו.

למה לא תבוא תגיד.
אתה מקבל טלוויזיה על הקיר עם מתקן סטטי.
יש לנו זרוע במחיר ככה וככה.
האם אתה רוצה להתקין זרוע? זה היתרונות שלה.
צידוד. חיבור כבל יותר נוח בעתיד.

בלי להשבר...בלי לא טוב..בלי להפחיד אנשים שלא מבינים כדי שיקבלו החלטה שטובה לגוזרי הקופונים....
...
אל תשכח שאף אחד מאיתנו לא היה נוכח במועד ההתקנה,
האירוע מתואר על ידי פותח השרשור אשר להבנתי מרגיש מנוצל לאחר שהבין כי יכול היה להסתפק בזרוע חינם.
לכן די ברור שיתאר זאת בצורה הזו,
אני ניסתי להראות לו את חצי הכוס המלאה על מנת שירגיש נוח יותר כי אכן זו זרוע מעולה,

אולי אני נאיבי אבל קצת קשה לי להאמין שהמתקינים אמרו לו שהזרוע החינמית לא טובה,
במילים האלה בדיוק "הזרוע לא טובה" לא נראה לי.
לבטח ניסו למכור מוצר, אין ספק, זכותם, אז הדגישו את הייתרונות ואת החסרונות...

מה לא אמת ב"יכול להשבר"
ואיך בדיוק אפשר להטות את המסך קדימה כאשר היא מחוברת לזרוע סטטית ?
תאכלס אולי באמת אפשר אבל אתה צריך למשוך את המסך לזויות לא טבעיות ואז באמת יכול להשבר,

רוצה להתעסק בחיבורים מאחורי המסך שתלוי על זרוע סטטית? (סטטית זה אומר שאין הטיה קדימה)
צריך להוריד את המסך מהזרוע ואז או שמניחים על המזנון או שמחזיקים באוויר.
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U

ice2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 962
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 87 פעמים

שליחה #43 

וואו אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...

חברים אני רוצה להתנצל בפני שלושה גורמים ישרים וטהורים שנתקלתי בהם בשבוע האחרון ושנגרם להם עוול אדיר:

1) חברת אלקטרוניקס פרו שמנסה למכור בצורה אגרסיבית מוצרים עם רווח גבוה לאנשים תמימים שלא מבינים (גם אם מחיר המוצר הוא רבע מעלות הטלווזיה וגם אם הם בכלל לא צריכים). - מסתבר שהם נשמות מסכנות שעשו עליהם עליהום והכפישו אותם ולא נתנו להם מילה טובה על זה שהם עבדו בשיטת מצליח והסכימו לקבל בחזרה. חשבתי שרק לזקנים מותר למכור דברים שהם לא באמת צריכים (אפילו שהם טובים), מסתבר שטעיתי וזה חלק מתרבות מתקדמת ומוסר גבוה.

2) חבורה של נערים ישראלים עם התנהגות ומוסר סוג ז' שצחקו על \ השפילו בחורה בריטית צעירה באיה נאפה, כל זאת תוך כדי שצילמו והפיצו סרטים אינטימים שלה ותוך כדי ביזוייה ושעכשיו כל העולם רואה. שאחרי שבעקבות כך הבחורה שיקרה וניסתה להרוס להם בחזרה את החיים - גיליתי שהם נשמות טהורות, מסכנים, נגרם להם עוול. חבל שאף אחד לא אומר עליהם מילה טובה, קורבנות מסכנים..

3) ARIEL-RO שגיליתי כרגע שהוא בן אדם שמותקף, שנגרם לו עוול, שהוא מסכן, שאכלו לו שתו לו, שהוא אלוף העולם בלקבל דעות של אחרים (ציטוט: "אני לא מבין מה קרה?") וכל זאת בגלל שהוא שם *ין בתוך הפרצוף של כל מה שהאנשים רשמו פה ופשוט ביטל את דבריהם בחצי התנשאות פעם אחר פעם ועוד האשימם בעליהום (השופט). אז עכשיו אני מבין שהוא מסכן, שאכלו לו ששתו לו (וכולם מוזמנים לקרוא שוב מה רשם, אם תצליחו בכלל להבין את הקשר בין המשפטים, או ההגיון, או מה לעזעזל נרשם במריחה הענקית והבכיינית הזאת).

בקיצור - אלו שלושת המסכנים התמימים, חסרי האינטרס שנגרם להם עוול השבוע ופגעו בהם. מבקש שכולכם תתנו להם כבוד ותעריכו אותם.

מקווה שכיפרתי על עוונותי, אני הולך לשים כיפה בתקווה שזה יעזור...

* גילוי נאות - המתקן שלי לטלווזיה עלה בערך 4000 שקל, אבל חיפשתי כזה ובחרתי בעצמי (ופה אני לא ציני :D).
DENON AVC-X4700H| Audiovector S3 Signature| Audiovector SC Signature | Audiovector Ki1| SVS SB3000

Castle פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #44 

אני רואה שהדיון עורר סערה בין אנשים פה אז אני קצת אנסה להבהיר. אין לי שום כוונה להכפיש את החברה או הטכנאים בסהכ עשו את עבודתם והיו אחלה, אבל זה שהם הפחידו אותי שאני יכול לשבור את המסך כל פעם בשביל לחבר כבל .ושחייב לנקות מאחורי המסך פעם בחודש עם מטלית לחה " ואתה לא יכול לעשות את זה, עדיף לך את המתקן הזה רק ב650 שח " לא הבנתי ולא רציתי לקחת סיכונים על מסך חדש ומכרו לי זרוע שאני לא צריך במחיר יקר (בשבילי)

לא פתחתי את השרשור בשביל להכפיש את החברה או הטכנאים אלא רק לקבל חוות דעת בנוגע למתקן, למחיר, ולמה אפשר לעשות בנושא.
תודה לכולם!

T-boon
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 358
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #45 

ice2k כתב:וואו אני לא יודע אם לצחוק או לבכות...

חברים אני רוצה להתנצל בפני שלושה גורמים ישרים וטהורים שנתקלתי בהם בשבוע האחרון ושנגרם להם עוול אדיר:

1) חברת אלקטרוניקס פרו שמנסה למכור בצורה אגרסיבית מוצרים עם רווח גבוה לאנשים תמימים שלא מבינים (גם אם מחיר המוצר הוא רבע מעלות הטלווזיה וגם אם הם בכלל לא צריכים). - מסתבר שהם נשמות מסכנות שעשו עליהם עליהום והכפישו אותם ולא נתנו להם מילה טובה על זה שהם עבדו בשיטת מצליח והסכימו לקבל בחזרה. חשבתי שרק לזקנים מותר למכור דברים שהם לא באמת צריכים (אפילו שהם טובים), מסתבר שטעיתי וזה חלק מתרבות מתקדמת ומוסר גבוה.

2) חבורה של נערים ישראלים עם התנהגות ומוסר סוג ז' שצחקו על \ השפילו בחורה בריטית צעירה באיה נאפה, כל זאת תוך כדי שצילמו והפיצו סרטים אינטימים שלה ותוך כדי ביזוייה ושעכשיו כל העולם רואה. שאחרי שבעקבות כך הבחורה שיקרה וניסתה להרוס להם בחזרה את החיים - גיליתי שהם נשמות טהורות, מסכנים, נגרם להם עוול. חבל שאף אחד לא אומר עליהם מילה טובה, קורבנות מסכנים..

3) ARIEL-RO שגיליתי כרגע שהוא בן אדם שמותקף, שנגרם לו עוול, שהוא מסכן, שאכלו לו שתו לו, שהוא אלוף העולם בלקבל דעות של אחרים (ציטוט: "אני לא מבין מה קרה?") וכל זאת בגלל שהוא שם *ין בתוך הפרצוף של כל מה שהאנשים רשמו פה ופשוט ביטל את דבריהם בחצי התנשאות פעם אחר פעם ועוד האשימם בעליהום (השופט). אז עכשיו אני מבין שהוא מסכן, שאכלו לו ששתו לו (וכולם מוזמנים לקרוא שוב מה רשם, אם תצליחו בכלל להבין את הקשר בין המשפטים, או ההגיון, או מה לעזעזל נרשם במריחה הענקית והבכיינית הזאת).

בקיצור - אלו שלושת המסכנים התמימים, חסרי האינטרס שנגרם להם עוול השבוע ופגעו בהם. מבקש שכולכם תתנו להם כבוד ותעריכו אותם.

מקווה שכיפרתי על עוונותי, אני הולך לשים כיפה בתקווה שזה יעזור...

* גילוי נאות - המתקן שלי לטלווזיה עלה בערך 4000 שקל, אבל חיפשתי כזה ובחרתי בעצמי (ופה אני לא ציני :D).
...
1. מסכים איתך
2. מסכים איתך
3. מה אתה רוצה ממנו? מה הוא אמר שכל כך הדליק אותך? הבחור מדבר לעניין בעיני.
---גדול הקטע עם הכיפה LOL
אהה ואת הזרוע שלי בניתי לבד במיפעל שלנו לא עלה שקל חחח
ONKYO TX-NR 509
cerwin wega VE12
samsung UE65MU7000U

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4709
נתן תודות: 204 פעמים
קיבל תודות: 711 פעמים

שליחה #46 

Castle כתב:ושחייב לנקות מאחורי המסך פעם בחודש עם מטלית לחה " ואתה לא יכול לעשות את זה, עדיף לך את המתקן הזה רק ב650 שח
...
·

די. זה כבר השיא של הלוקשים... :arrow:

Castle פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #47 

nangel כתב:יש לנו את הזרוע הזו כבר תקופה ארוכה והיא תענוג יחסית לזרועות קודמות. למי שצריך רק מסך סטטי אז כנראה בזבוז כי כמה פעמים כבר משנים חיווט. אבל למי שצריך מסך מתכוונן היא מומלצת בחום
...
·גם אצלך ממש קשה להזיז את הזרוע? לא משנה לאן.

nangel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 425
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #48 

@Castle
זזה בקלילות מעצבנת

Castle פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #49 

nangel כתב:@Castle
זזה בקלילות מעצבנת
...
·איך אפשר לסדר את זה?

nangel
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 425
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #50 

@Castle
היתה ככה מהיום הראשון והאמת הייתי מעדיף שתהיה טיפה יותר קשיחה. אין לי מושג איך לשנות את זה

sinbad2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 365
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

הזרוע הזו מתאימה גם למסכי 75 אינץ?

שליחה #51 

הזרוע הזו מתאימה גם למסכי 75 אינץ?
יש בעייה לספק למתקינים זרוע אחרת בזמן ההתקנה (זרוע דומה אבל לא במחיר כזה גבוה)?

marceloros
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 97
נתן תודות: 17 פעמים

Re: הזרוע הזו מתאימה גם למסכי 75 אינץ?

שליחה #52 

sinbad2 כתב:הזרוע הזו מתאימה גם למסכי 75 אינץ?
יש בעייה לספק למתקינים זרוע אחרת בזמן ההתקנה (זרוע דומה אבל לא במחיר כזה גבוה)?
...
·נראה לי שזה בדיוק העניין צריך להכין מראש, כדי שההתקנה חינם תישאר חינם.
מעניין האם יסכימו או ימיצאו איזה תירוץ שאין אחריות.

אני גם הסכמתי לשלם למתקינים, ולא, לא נתתי להם למכור לי לוקשים.
עצרתי אותם ואמרתי להם הבנתי, ההתקנה חינם לא תהיה באמת חינם, אני מכיר את הזרוע הזו, יש כבר אחת, כמה אתם רוצים?
הוא רק הראה לי שבזאפ באמת המחיר די דומה, חו"ל לא היה רלוונטי קשה לי מאוד להתקין לבד (אני מהזקנים שמוכרים להם, לא בגיל אבל בבעיות...).

חייב לציין שהשאירו את הזרוע החינמית ואותה תרמתי למטרה טובה (מועדון חיילים).

sinbad2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #53 

@marceloros
·לנופף בחוסר האחריות זה הלחם שלהם...!

marceloros
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #54 

sinbad2 כתב:@marceloros
·לנופף בחוסר האחריות זה הלחם שלהם...!
...
·אולי מישהו יעשה בדיקה, לראות מה יגידו.
לו הפוסט הזה היה קיים לפני הקנייה שלי, אולי הייתי רוכש מחו"ל כי אני חובב טסטינג.
אני לא מאלה שקונים מהמתקין, מסכנה המכונת כביסה עד היום אין לה עגלה/מגן ברק/מגן אבנית במבצע 900 שקל משהו כזה, ובטח שום הרחבת אחריות בעלות חצי ממחירה.

אבל פה היה חשוב לי שיתקינו, ולא חשבתי על זה מראש (הרחבת אחריות לא לקחתי אפילו שזה ב-200 שקל נדמה לי, סמסונג).
יאמר לזכות יבואן TCL שאז במכירה הציע לי מתקן קיר כזה אא"ט בחצי מחיר, אני לא בידיוק זוכר את הפרטים משלוח/התקנה/מתקן.

אני מתקן אצלי זה היה P4 במחיר 300ש"ח התקנה חינם.
ב-TCL זה P6 ואין לי פירוט בקבלה, אני חושב ומעריך שזה היה 600 ש"ח משלוח/התקנה/זרוע.

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5011
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #55 

nangel כתב:@Castle
היתה ככה מהיום הראשון והאמת הייתי מעדיף שתהיה טיפה יותר קשיחה. אין לי מושג איך לשנות את זה
...
·
אצל אבא שלי חיזקתי את הברגים של הציר מעט ואז התזוזה היתה יותר קשיחה .

sinbad2
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #56 

marceloros כתב:
...
...
·אולי מישהו יעשה בדיקה, לראות מה יגידו.
לו הפוסט הזה היה קיים לפני הקנייה שלי, אולי הייתי רוכש מחו"ל כי אני חובב טסטינג.
אני לא מאלה שקונים מהמתקין, מסכנה המכונת כביסה עד היום אין לה עגלה/מגן ברק/מגן אבנית במבצע 900 שקל משהו כזה, ובטח שום הרחבת אחריות בעלות חצי ממחירה.

אבל פה היה חשוב לי שיתקינו, ולא חשבתי על זה מראש (הרחבת אחריות לא לקחתי אפילו שזה ב-200 שקל נדמה לי, סמסונג).
יאמר לזכות יבואן TCL שאז במכירה הציע לי מתקן קיר כזה אא"ט בחצי מחיר, אני לא בידיוק זוכר את הפרטים משלוח/התקנה/מתקן.

אני מתקן אצלי זה היה P4 במחיר 300ש"ח התקנה חינם.
ב-TCL זה P6 ואין לי פירוט בקבלה, אני חושב ומעריך שזה היה 600 ש"ח משלוח/התקנה/זרוע.
...
·
כמו שרשמו כאן לפניי,יש המון מתקנים כאלו שנשלפים בחצי מחיר מהעלות של המתקן הזה (לא יודע מה ההבדלים בטיב בינהם) אבל אני חושב שמי שהתקין מתקן כזה לא יצטער,מספיקה פעם אחת שצריך להזיז את הטלויזייה בשביל לשבור את הראש איך עושם את זה בלי לשבור את הטלויזיה או לבד.
זו רק דעתי.

marceloros
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #57 

@sinbad2
·
בסלון משכתי החוצה כבר כמה פעמים, כבלים, ניקיון, צבע.
בחדר שינה נהנים מההטיה בעיקר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”