משקפי מולטיפוקאל און ליין

נושאים שאינם קשורים בהכרח לתחום הקולנוע הביתי או האודיו אך עדיין עשויים לעניין את הקהל שלנו.

חשוב שלא לערב נושאים שנויים במחלוקת (פוליטיקה למשל).
Nemesis
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4592
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 427 פעמים

שליחה #21 

קולגה לעבודה ניסה להזמין מולטיפוקל מזני לפי מרשם שהיה לו. בארץ יצרו לו משקפי "אופיס" מהמרשם הזה בסכום לא מבוטל, היה מרוצה מהמשקפיים. שימוש באותו מרשם אצל זני הביא תוצאה אחרת לגמרי. בעוד הוא אמר שהוא רואה טוב גם רחוק וגם קרוב שדה הראיה צר מאוד.

yaronkle
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 5348
שם מלא: ירון קליין
נתן תודות: 203 פעמים
קיבל תודות: 332 פעמים

שליחה #22 

לא ממליץ לרכש ללא אפשרות החלפה או החזרה במידה ולא מרוצים. בפרט כשמדובר במולטיפוקל שדורש ההסתגלות.

רכשתי מולטיפוקל בסופר פארם. לאחר כמה שבועות שלא הסתדרתי, ביצעו בדיקה נוספת והחליפו עדשות. כשלא הסתדרתי עם הזוג הנוסף ניגשתי לסניף אחר קרוב לעבודה וביקשתי שיבדקו שוב או שאחזיר במסגרת החודשיים ניסיון כחלק מההסכם. האופטומטריסט ביצע בדיקה נוספת, שינוי בפרמטרים וגם החליף חברה.
חובה לציין שההסתגלות לזוג השלישי היה מיידי.

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11632
נתן תודות: 1224 פעמים
קיבל תודות: 2472 פעמים

שליחה #23 

גם אני לא ממליץ לרכוש משקפי מולטיפוקל ללא אפשרות להחליף. רכשתי בסופר פארם זוג, לא הסתגלתי
החליפו עדשות במסגרת האחריות לטובות יותר. שוב לא הייתי מרוצה, החליפו שוב (לא באחריות כבר) לעדשות נוספות עוד יותר טובות/רחבות (הזווית לא הייתה רחבה מספיק עבורי למחשב) הצלחתי להסתגל אך עדיין לא הייתי מרוצה. (גם בחירת המסגרת לא הייתה טובה מחוסר ניסיון,שלי, או של המוכרת, למרות שהיו יקרות)

אחרי שנתיים רכשתי בחנות אופטיקה פרטית עדשות של ZEISS יקרות, השתמשתי בזיכוי של 1000 ש"ח ממכבי מגן
גם לא היו מספיק רחבות ( צופה הרבה במסכים, חלקם גדולים) החליפו לעדשות רב-מוקדיות של אותה חברה עוד יותר רחבות מאז הסתגלתי למשקפיים, אחרי שלוש שנים של ניסיונות.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46425
נתן תודות: 1967 פעמים
קיבל תודות: 5084 פעמים

שליחה #24 

לי יש נסיון טוב עם SmartBuyGlasses. גם במקרה של עדשות ראיה במשקפים שלא מתאימות משום מה (לרוב עקב ערך DP לא נכון) או בשל מיקום לא אופטימלי של הפרדת המולטיפוקל, אפשר להחזיר ולקבל החלפה\כסף חזרה.
[left]
Full Refund & Exchanges Within 100 Days
2 Year Warranty on ALL Sunglasses & Eyeglasses
2 Year Warranty on ALL Prescription Eyewear
3 Month Warranty on ALL Contact Lenses
[/left]
https://www.smartbuyglasses.com/returns

להחזיר את המשקפים 100 פעמים ל- SmartBuyGlasses / Zenni להתאמות ועדיין זה יהיה זול יותר מרכישה בארץ. גם שפע האופציות לסוגי הציפויים לעדשות ולעובי שלהן, שם בכיס הקטן את האופטיקה בארץ.

שלח תגובה

חזור אל “ללא קשר”