ישנן פעמים שהראוטר עושה reboot לעצמו.
רשת wifi 2.4ghz מתנתקת מידי פעם, בעיקר בבקרים (יש לי מצלמות בבית והן מתנתקות מהרשת).
לפעמים גם כל הרשת בבית מתנתקת כי הראוטר עושה reboot לעצמו (בחצי שעה האחרונה זה קרה למשל פעמיים).
אשמח לקבל הכוונה מה יכולה להיות הבעיה, איפה לבדוק ומה אפשר לעשות מעבר ללפנות לתמיכה של בנדא שהדבר היחיד שהם מציעים זה להעביר להם את הראוטר לבדיקה וזה יכול להימשך 14 ימי עסקים... מדובר בראוטר חדש, בן פחות משבועיים.
ראוטר tp-link 3150, רשת WIfi מתנתקת מידי פעם וגם
-
noal
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
עדכנת אותו לגרסה הכי חדשה של הקושחה?noal כתב:ישנן פעמים שהראוטר עושה reboot לעצמו.
רשת wifi 2.4ghz מתנתקת מידי פעם, בעיקר בבקרים (יש לי מצלמות בבית והן מתנתקות מהרשת).
לפעמים גם כל הרשת בבית מתנתקת כי הראוטר עושה reboot לעצמו (בחצי שעה האחרונה זה קרה למשל פעמיים).
אשמח לקבל הכוונה מה יכולה להיות הבעיה, איפה לבדוק ומה אפשר לעשות מעבר ללפנות לתמיכה של בנדא שהדבר היחיד שהם מציעים זה להעביר להם את הראוטר לבדיקה וזה יכול להימשך 14 ימי עסקים... מדובר בראוטר חדש, בן פחות משבועיים....
-
noal
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 123
·כן. זו הגרסה האחרונה שישNegativeIQ כתב:עדכנת אותו לגרסה הכי חדשה של הקושחה?.........
- NACHUM37
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 336
בקשר לאתחולים, בדוק שהמקום מאוורר והמתח תקין.
בקשר לניתוקים ב 2.4, יכול להגרם מהפרעות כגון בלוטות', או מקשיח USB 3.0 בקרבת הנתב.
אבל מכיוון שאתה אומר שמדובר בחדש הייתי ממליץ לך להפטר ממנו בהקדם במקום להכנס לצרה הזו
בקשר לניתוקים ב 2.4, יכול להגרם מהפרעות כגון בלוטות', או מקשיח USB 3.0 בקרבת הנתב.
אבל מכיוון שאתה אומר שמדובר בחדש הייתי ממליץ לך להפטר ממנו בהקדם במקום להכנס לצרה הזו
- Perceptor
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 400
יש לי ראוטר כזה גם לי היה בעיה של ניתוקים עברתי לגרסה US והכל עבד חלק יש גם קשוחה CA הכי מעודכנת יש טריק לשנות את הקשוחה
- MrYair
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3845
תבדוק אם הראוטר תומך ב DD WRT או OPENWRT
קושחות הרבה יותר יציבות אם שלל אפשרויות ומאובטחות יותר טוב מאשר קושחות של היצרן
היום תקנתי על TPLINK WR1043ND V2 קושחה של DDWRT הופתעתי לגלות שהראוטר
תומך ב WPA3.
קושחות הרבה יותר יציבות אם שלל אפשרויות ומאובטחות יותר טוב מאשר קושחות של היצרן
היום תקנתי על TPLINK WR1043ND V2 קושחה של DDWRT הופתעתי לגלות שהראוטר
תומך ב WPA3.