שלום
לא מזמן קניתי רמקולים elac ub5 הנה לינק אליהם
https://www.amazon.com/ELAC-Uni-fi-Book ... way&sr=8-3
והיום הגיע המגבר מחול
hegel h90 לינק https://www.hegel.com/products/integrated/h90
עכשיו שומעים מצויין אבל יש לי כמה בעיות שיש סאונד גבוה שומעים כמו צליל עמום ורצוף לא יודע ממש להסביר
בגדול נשמע רע (זה מופיע בקטעים מסויים בשירים מעטים שהצליל עולה)
למשל בשיר של king crimson Epitaph וגם בunder the bridge של רד הוט
עכשיו אני לא כל כך מבין בזה ואני אשמח אם מישהו יסביר לי אם יש אפשרות לכוון את הצליל ואיך עושים את זה, או שזה בגלל הציוד ואין כל כך מה לעשות ואם כן זה בעיה של המגבר או של הרמקולים?
תודה רבה!!
עזרה בקשר למגבר ורמקולים חדשים שקניתי
-
lev6658
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- eliad2
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 942
מאיזה מקור אתה שומע ? תנסה לפרט כמה שיותר עד רמת החוטים.
-
lev6658
-
- חבר שרק התחיל

@eliad2
·
תודה על המענה,
אני מחבר בכבל יוסבי כמו של מדפסת את המגבר למחשב כי הוא כולל דאק והמגבר מחובר לרמקולים
במגבר אין אפשרות לשחק עם כיוון צליל רק עוצמת קול.
·
תודה על המענה,
אני מחבר בכבל יוסבי כמו של מדפסת את המגבר למחשב כי הוא כולל דאק והמגבר מחובר לרמקולים
במגבר אין אפשרות לשחק עם כיוון צליל רק עוצמת קול.
- eliad2
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 942
זה תלוי בווליום? אם למשל אתה שומע את אותו הקטע שבו יש בעיה בווליום נמוך - עדיין אתה שומע את העיוות הזה שאתה מתאר? אם כן זה מהמקור , אם לא זה מכיוון ההגברה/רמקולים
נערך לאחרונה על ידי eliad2 ב 04/07/2019 14:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
lev6658
-
- חבר שרק התחיל

@eliad2
·
כן גם בסאונד מאוד נמוך אני שומע את זה יש דרך לתקן את זה אם אני רוצה לשמוע מהמחשב?
·
כן גם בסאונד מאוד נמוך אני שומע את זה יש דרך לתקן את זה אם אני רוצה לשמוע מהמחשב?
- molvy
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7048
·lev6658 כתב:@eliad2
·
כן גם בסאונד מאוד נמוך אני שומע את זה יש דרך לתקן את זה אם אני רוצה לשמוע מהמחשב?...
נסה להוריד את קובץ השיר הזה ממקור אחר באיכות של FLAC ונסה לשמוע, אם מופיעה לך אותה תופעה תנסה לשמוע אצל חבר כי יכול להיות שזה חלק מהשיר (היו לי מיקרים שהייתי בטוח שמשהו לא בסדר אבל ה"הפרעה" הייתה חלק מההקלטה)