בעיה 55 UK6200 LG והתייעצות מה להחליף
@almog250
·
ה-Q60R באה ללא עמעום מקומי, לכן גם הבהירות המקסימלית שלה נמוכה יותר.
זאת הסיבה שהיא מקבלת ציון נמוך יותר ב-rtings.
זה לאו דווקא שינוי לרעה, היות והעמעום המקומי הוא מאפיין שנוי במחלוקת, שהביא את בעיית העמעום שדובר עליה רבות פה בפורום.
בקינפוגים, כדאי להתחיל מהקינפוג של rtings, ומשם להתאים לעין שלך.
לכל אחד יש העדפות אישיות קצת שונות, חשוב לראות מה מתאים לך יותר (לא מה rtings חושבים שהוא הכי טוב). גם rtings ממליצים את זה.
·
ה-Q60R באה ללא עמעום מקומי, לכן גם הבהירות המקסימלית שלה נמוכה יותר.
זאת הסיבה שהיא מקבלת ציון נמוך יותר ב-rtings.
זה לאו דווקא שינוי לרעה, היות והעמעום המקומי הוא מאפיין שנוי במחלוקת, שהביא את בעיית העמעום שדובר עליה רבות פה בפורום.
בקינפוגים, כדאי להתחיל מהקינפוג של rtings, ומשם להתאים לעין שלך.
לכל אחד יש העדפות אישיות קצת שונות, חשוב לראות מה מתאים לך יותר (לא מה rtings חושבים שהוא הכי טוב). גם rtings ממליצים את זה.
@mdk_25
@TheCoolest
עידכון הפיצוצים אתמול באמצע הלילה המשפחה שמעו בום מטורף והמסך נכבה ונדלק. אבל בום גדול משהו רציני. אני ממש מקווה שבסדרה 8 אין את המחלה הזו חבל שאני לא יכול לצלם כי אין לי טעימינג משוער מתי יש אבל מפחיד רצח.
תסתכלו מה LG העולמית רושמת על הפיצוצים
https://www.lg.com/us/support/help-libr ... 6685174637
https://www.lg.com/ca_en/support/produc ... ther-noise
לא הבנתי למה פיצוצים זה נרומאלי שישימו קירור בטלווזיה ולא יהיה פיצוצים, התירוץ שלהם זה הטמפרטורה אז מה כל כמה מעלות יש פיצוצים איזה גועל נפש. לא היה לי ברירה ולקחתי את סדרה 8 מקווה שלא נפלתי.
@TheCoolest
עידכון הפיצוצים אתמול באמצע הלילה המשפחה שמעו בום מטורף והמסך נכבה ונדלק. אבל בום גדול משהו רציני. אני ממש מקווה שבסדרה 8 אין את המחלה הזו חבל שאני לא יכול לצלם כי אין לי טעימינג משוער מתי יש אבל מפחיד רצח.
תסתכלו מה LG העולמית רושמת על הפיצוצים
https://www.lg.com/us/support/help-libr ... 6685174637
https://www.lg.com/ca_en/support/produc ... ther-noise
לא הבנתי למה פיצוצים זה נרומאלי שישימו קירור בטלווזיה ולא יהיה פיצוצים, התירוץ שלהם זה הטמפרטורה אז מה כל כמה מעלות יש פיצוצים איזה גועל נפש. לא היה לי ברירה ולקחתי את סדרה 8 מקווה שלא נפלתי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@almog250
·
אולי אנחנו מדברים על דברים שונים.
הקליקים\קלאקים שאנחנו דיברנו עליהם באים מהכיסוי האחורי של המסך שמתרחב\מתכווץ עם הטמפרטורה. "קירור טוב יותר" לא יעזור, כי פנים המסך יתחמם כך או כך ויגרום להתרחבות\כיווץ האלה.
אתה לא אמור לשמוע בומים או פיצוצים, והמסך לא נכבה בגלל דברים כאלה, אם זה מה שקורה אצלך אז המסך שיש לך לא תקין.
·
הקליקים\קלאקים שאנחנו דיברנו עליהם באים מהכיסוי האחורי של המסך שמתרחב\מתכווץ עם הטמפרטורה. "קירור טוב יותר" לא יעזור, כי פנים המסך יתחמם כך או כך ויגרום להתרחבות\כיווץ האלה.
אתה לא אמור לשמוע בומים או פיצוצים, והמסך לא נכבה בגלל דברים כאלה, אם זה מה שקורה אצלך אז המסך שיש לך לא תקין.
כן אני שומע קלאקים כמו שאתה אומר וגם שמעתי פיצוצים. הקלאקים אני שואל קיימים גם בדגם 8500 או שלא ידוע לך על דבר כזה? ושאלה נוספת יש קשר בין תלייה על הקיר למעמד בשולחן? האם התלייה על הקיר מגבירה את זה?TheCoolest כתב:@almog250
·
אתה לא אמור לשמוע בומים או פיצוצים, והמסך לא נכבה בגלל דברים כאלה, אם זה מה שקורה אצלך אז המסך שיש לך לא תקין....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
@almog250
·
אתה הראשון שאני שומע ממנו שיש לו תקתוקים כאלה ב-LG.
·
אתה הראשון שאני שומע ממנו שיש לו תקתוקים כאלה ב-LG.
@TheCoolest
·
שמעתי מאוד סביבה קרובה שאמרו על הדגם 6200\6300 שהוא בעייתי עם התיקתוקים האלה והפיצוצים כמו שאמרתי בשירות LG מילים שלהם שהם אמרו שיש את התיקתוקים בסדרה הזו והיא אמרה שהיא לא מבטיחה שלא יהיה בכל הסדרות לכן שאלתי. זה מילים של ח.י הם מכירים את הבעיה ואין להם פיתרון. תשמע אני לא רוצה להגיד מה שהטכנאי אמר אבל הבנת מה שאני מתכוון להגיד.
באמת שאין לי סתם אליבי להגיד שהטלווזיה מתפוצצת סתם אם זה היה רק שלי אז זה היה באמת משהו נקודתי אם שירות אומר שזה משהו שגרתי אז אני בשוק.
·
שמעתי מאוד סביבה קרובה שאמרו על הדגם 6200\6300 שהוא בעייתי עם התיקתוקים האלה והפיצוצים כמו שאמרתי בשירות LG מילים שלהם שהם אמרו שיש את התיקתוקים בסדרה הזו והיא אמרה שהיא לא מבטיחה שלא יהיה בכל הסדרות לכן שאלתי. זה מילים של ח.י הם מכירים את הבעיה ואין להם פיתרון. תשמע אני לא רוצה להגיד מה שהטכנאי אמר אבל הבנת מה שאני מתכוון להגיד.
באמת שאין לי סתם אליבי להגיד שהטלווזיה מתפוצצת סתם אם זה היה רק שלי אז זה היה באמת משהו נקודתי אם שירות אומר שזה משהו שגרתי אז אני בשוק.