למבינים - אשמח אם תוכלו לומר אם המכונות האלו מומלצות

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
f_22
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 233
נתן תודות: 211 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #21 

חברים, אני חושב שהאשכול הזה נהיה לאשכול שיימינג מיותר ולא צודק לטעמי, וסטה מזמן מהנושא המקורי.
ואני בכלל לא צורך של בינז, אני קונה רק משוק-קפה בשוק בירושלים ומנגרו.
אני יודע שאני "צעיר" פה וזה, אבל פשוט לא לעניין בעיני התוקפנות נגד חברה שסך הכל מנגישה לציבור את עניין הקפה שנטחן זה עתה, שדרוג משמעותי מהקפסולות הנוראיות לטובת ידיעת הציבור, ולכל הדעות זה עניין מבורך. אנשים מתחילים להבין שקפסולות זה לא זה.
אז סבבה הם לא סופר מדוייקים ברמה של טועמי יינות וקפה שכמותכם, אפילו מאוד לא. אבל המתקפה הזו מרגישה לי טו מאץ'.
זה לא שהם מרמים את הלקוחות שלהם, עושים הונאה על גביהם או משקרים. זה ממש לא הוגן בעיני מה שקורה פה.
זה כמו להתקומם על אספרסו קלאב או נספרסו שהטעמים שהם מחרטטים וגם דרגת ה"חוזק" שכתובים על האריזה של הקפסולה לא קשורים בכלל לקפה שיושב בתוכה.
סך הכל הם נותנים תמונה כללית מאוד לשותה הפחות מנוסה של איזה פולים הוא מזמין. לא מספיק מדויק לכם? לא מספיק טרי לכם? אז תזמינו מבית קליה בוטיק, מה קרה?
בואו נרד מזה, מרגיש לי לא לעניין ומזלזל מאוד.

ozeltzex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1648
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 402 פעמים

שליחה #22 

@f_22
·

עקרונית מסכים עם מה שאתה אומר, הבעיה שלהם זה לא המוצר אלא המיתוג. אל תקרא לעצמך מה שאתה לא. אספרסו קלאב בחיים לא ימכרו סיפורים על חוואים ובלה בלה בלה. אם עסק מתיימר להיות גל שלישי ומצד שני נותן תאריך של שנה לקפה זה פשוט הזוי, וכן זו הטעייה.

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #23 

הסיפור עם החוואים הוא כנראה נכון, אבל זה לא מעיד בהכרח על איכות הקפה שלהם.
למרות שלא טעמתי את הקפה הזה, ואין לי גם כל כוונה לקנות קילו קפה ב-150 ש"ח, אני מאחל להם בכל ליבי שיצליחו! הצלחה שלהם תעזור לדחוק את נספרסו לטובת המכונות האוטומטיות ותעשה רק טוב לתעשיית הקלייה המקומית ולתרבות הקפה בארץ.

ozeltzex
כן גל שלישי, לא גל שלישי, אתה לא מצפה שעל שקית פולי קפה תהיה חותמת תוקף לשבועיים...

WolfM
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 479
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #24 

detailer@

לא נראה לי שאופיר מתכוון לתוקף של שבועיים, אבל מי שמעידים על עצמם שהם מקפידים על טריות מירבית אמורים להיות מסוגלים לענות על השאלה הפשוטה של כמה זמן עובר מתאריך הקליה ועד המשלוח.
זה לא שיימינג, זאת שאלה פשוטה, שבכל אתר שנותן שירותי מנוי קפה (אירופה או ארה"ב) יש עליו תשובה

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #25 

@WolfM
אם הבנתי אותו נכון הוא התכוון לכך שזה לא רציני להחשיב עצמך לקפה גל שלישי ולרשום על השקית תוקף לשנה.

ozeltzex
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1648
נתן תודות: 72 פעמים
קיבל תודות: 402 פעמים

שליחה #26 

@detailer
·

התוקף על האריזה לא מעניין אותי..
באופן כללי, עסק שמתיימר לעמוד בסטנדרט מסוים לא יכול להתעלם או לא לייחס חשיבות לשאלות לגיטימיות מהלקוחות הפוטנציאלים שלו.
מזכיר לי שלפני כמה שנים ראיתי איזה 'בית קליה' בקריון בצפון שהתיימר להיות גורמה. התעסקתי בזמנו קצת בקליה עצמית וחיפשתי שם כל מני דברים מיוחדים. כששאלתי איזה זנים יש בתערובת זו או זו, קיבלתי את התשובה 'אני לא ממש יודע אבל זה גורמה!', אחרי שלחצתי אמרו לי ערביקה. על תאריך קליה הם לא שמעו וככה זה היה נראה.. סגרו אחרי חצי שנה נראה לי.
עכשיו תשמע, ברור לי שאת רב האנשים זה לא מעניין וברור לי שאתר יפה ברשת עושה את שלו ואפשר לייצר אחלה הכנסה מברנדינג שאתה עושה דרך בית קליה כזה או אחר (ובלי קשר הרבה מהרנטינג שאתה רואה פה זה נובע מתסכול על העובדה שכמעט ואין שחקנים רציניים בארצנו הקטנה), אבל העיקר הוא לשווק את מה שאתה מוכר ולא סתם סיפורים רומנטיים. אם אתה גל שלישי או מתיימר להיות כזה, תהיה מדויק כמו שהקהל מצפה, ואם אתה עוד אתר שמוכר קפה, אז אל תנסה למכור לוקשים.

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #27 

@ozeltzex
·
אני מסכים שהם צריכים לספק תשובות לגבי הזמן שעובר מהקלייה ועד למשלוח, אבל מי שבאמת רוצה לנסות את הקפה הזה יכול להזמין פעם אחת, לנסות ולראות את התאריך שמופיע על השקית.
אם הקפה ימצא חן בעיניו זה לא ממש ישנה לו. אם לא, לא נורא, כל אחד נפל פה לפחות פעם אחת עם קפה שקנה.
באופן אישי ואם נניח לרגע בצד את הטריקים השיווקיים, אני מאמין שהם באמת משתדלים להוציא את הקפה הכי טוב שהם יכולים במסגרת המחיר הזאת, אם זה משתלם ללקוח או לא, זה כבר עניין מאוד אינדיבידואלי.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”