לעוד מישהו מחיפה נשרפו ממירי הוט + שרפו ציוד ביתי שהיה מחובר? עדכונים!!!

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #21 

eranrose כתב:@ymalool
יש סיכוי טוב שהוט (ובית המשפט) ינסו לסיים את זה בפשרה.
...
כנראה, אבל אם כבר יש עו"ד כדאי להתייעץ איתו אם כדאי להסכים לפשרה, ואפילו יותר כדאי לבדוק האם היה מקרה כזה קודם שלא הגיע לפשרה ויש בו פסק דין. אמנם פסקי דין של בתי משפט השלום לא מהווים תקדים מחייב אבל אם היו כבר כמה פסקי דין בנושא נגד הוט ולא היו מקרים שבהם היא יצאה נקיה אז זה מאוד דוחף דווקא לא להסכים לפשרות. עו"ד טוב יידע להעריך מה הסיכויים שלך - אתה משלם לו בין היתר בשביל זה.

בגדול יש לו המון מה לתבוע - מחיר הבדיקה במעבדה, מחיר התיקון של הטלויזיה (או אם לא ניתן או לא שווה לתקן אז מחיר טלויזיה חדשה), החזר על החודש הזה שהוא היה מנוי על הנייר אבל לא היו לו ממירים ולכן לא קיבל שירות בפועל וכמובן עוגמת נפש והחזר שכר טרחת עו"ד על התביעה עצמה - נראה לי שאפשר להוציא מהם כמה אלפים טובים.

eranrose
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 364
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #22 

@shmizan
·בשביל זה צריך יהיה להגיש תביעה ייצוגית.

ymalool פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 108
קיבל תודות: 3 פעמים

עדכון....

שליחה #23 

טוב , אז הבטחתי עדכון ...
השורה התחתונה , לקח קצת מעל חצי שנה כל הסיפור , אבל (ומבלי להיכנס לכל הפרטים - מטעמים משפטיים) - קיבלתי את כל מה שמגיע לי והצדק שוב ניצח.

הצעה לכל מי שמוצא את עצמו בסיטואציה דומה - אל תוותרו , לא משנה כמה נראה שזה חסר סיכוי , אם אתם מאמינים שהצדק איתכם - פשוט לכו עד הסוף.
ובדרככם עד הסוף - תקליטו הכל!!!! הכל כולל הכל + תיעוד של שעת השיחה , המשתתפים בה ותמלול מלא אם מתאפשר לכם. זה עושה את החיים הרבה יותר קלים אחר כך.

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8560
נתן תודות: 176 פעמים
קיבל תודות: 394 פעמים

שליחה #24 

שמח מאד לשמוע שהצדק ניצח. כל הכבוד על ההתעקשות והסבלנות. כנראה גם מצאת עו"ד טוב שייצג אותך.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

fLy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1813
נתן תודות: 537 פעמים
קיבל תודות: 272 פעמים

Re: עדכון....

שליחה #25 

@ymalool
·

עשית שירות לכל מנויי הוט ללא ידיעתם (Y)
כל פגיעה בכיס תקרב אותם למציאת פיתרון אמיתי...לדעתי

laviko
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 52
קיבל תודות: 0

שליחה #26 

אפשר אולי סיכום מה היה במשפט?
מה פיצו אותך וכו'...

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4311
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 905 פעמים

שליחה #27 

ymalool כתב:טוב , אז הבטחתי עדכון ...
השורה התחתונה , לקח קצת מעל חצי שנה כל הסיפור , אבל (ומבלי להיכנס לכל הפרטים - מטעמים משפטיים) - קיבלתי את כל מה שמגיע לי והצדק שוב ניצח.

הצעה לכל מי שמוצא את עצמו בסיטואציה דומה - אל תוותרו , לא משנה כמה נראה שזה חסר סיכוי , אם אתם מאמינים שהצדק איתכם - פשוט לכו עד הסוף.
ובדרככם עד הסוף - תקליטו הכל!!!! הכל כולל הכל + תיעוד של שעת השיחה , המשתתפים בה ותמלול מלא אם מתאפשר לכם. זה עושה את החיים הרבה יותר קלים אחר כך.
...
·
כל עוד שאין קישורים ישירים ( למשל לעמוד הרלוונטי באתר של תקדין ) לפרוטוקולים הרלונטיים ולפסק דין חלוט, עד אז אין לכל ההודעות וההצהרות בפורום שום משמעות.
בגלל שנניח שיש מישהוא כאן שיש לו את אותה הבעיה. ומה בידיוק הוא יכול להפיק כסימוכין לנושא מדיון זה? שיש באיזה פורום גם עוד מישהוא שכתב שגם הוא נפגע ואחרי זה שהוא כתב ש: קיבל את כל מה שמגיע לו והצדק שוב ניצח ? :lol:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17932
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2494 פעמים

שליחה #28 

sys_admin כתב:
...
...
·
כל עוד שאין קישורים ישירים ( למשל לעמוד הרלוונטי באתר של תקדין ) לפרוטוקולים הרלונטיים ולפסק דין חלוט, עד אז אין לכל ההודעות וההצהרות בפורום שום משמעות.
בגלל שנניח שיש מישהוא כאן שיש לו את אותה הבעיה. ומה בידיוק הוא יכול להפיק כסימוכין לנושא מדיון זה? שיש באיזה פורום גם עוד מישהוא שכתב שגם הוא נפגע ואחרי זה שהוא כתב ש: קיבל את כל מה שמגיע לו והצדק שוב ניצח ? :lol:
...
·

מה מצחיק אותך בדיוק ??
אתה מצפה שהבחור יכניס לפה צילומים/פרוטוקולים ...... ? אתה אמיתי ???
למי שיש בעיה דומה יפנה אליו בפרטי ואני בטוח שיקבל הכוונה .

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #29 

istarmini כתב:
...
...
·

מה מצחיק אותך בדיוק ??
אתה מצפה שהבחור יכניס לפה צילומים/פרוטוקולים ...... ? אתה אמיתי ???
למי שיש בעיה דומה יפנה אליו בפרטי ואני בטוח שיקבל הכוונה .
...
·

פסקי דין ופרוטוקולים, כמובן כאלה שלא נוגעים לנושאים כמו למשל ביטחון המדינה ותחומים דומים ( ואני מאוד מקווה שזה לא המקרה :lol: ) , יכולים וגם נדרשים ללא שום בעיה להתפרסם במערכות רלוונטיות, כאלה למשל כמו https://www.takdin.co.il/ , שכבר הזכרתי אותו.
אחרת, ללא הסימוכין, רמת השיח היא ברמה של צ'יזבטים.
והוא אפילו לא צריך להכניס אותם לפה, אלה רק לצרף קישור לדף מתאים באחת הפלטפורמות שבהן הם כבר פורסמו וחייבים להיות גלויים לציבור לפי הנוהלים הידועים.
ומה שמצחיק אותי זה בין היתר זה, שגם מי שלא מעורה בחוקים ובנוהלים של שקיפות המידע, שואל אותי, אם אני אמיתי, בהקשר זה. :lol:

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #30 

sys_admin כתב:
...
...
·

פסקי דין ופרוטוקולים, כמובן כאלה שלא נוגעים לנושאים כמו למשל ביטחון המדינה ותחומים דומים ( ואני מאוד מקווה שזה לא המקרה :lol: ) , יכולים וגם נדרשים ללא שום בעיה להתפרסם במערכות רלוונטיות, כאלה למשל כמו https://www.takdin.co.il/ , שכבר הזכרתי אותו.
אחרת, ללא הסימוכין, רמת השיח היא ברמה של צ'יזבטים.
והוא אפילו לא צריך להכניס אותם לפה, אלה רק לצרף קישור לדף מתאים באחת הפלטפורמות שבהן הם כבר פורסמו וחייבים להיות גלויים לציבור לפי הנוהלים הידועים.
ומה שמצחיק אותי זה בין היתר זה, שגם מי שלא מעורה בחוקים ובנוהלים של שקיפות המידע, שואל אותי, אם אני אמיתי, בהקשר זה. :lol:
...
·

נו באמת
העלה לפה את סיפור המקרה .
למי שיש מקרה דומה יפנה אליו והכל דבש.
משעמם וחסר הגיון להעלות לפה תכתובות/פרוטוקולים/ פסק דין חחחחח

fLy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #31 

ניחוש שלי, הם לא הגיעו לבית משפט...זה כבר common knowledge הנזקים האלה והעובדה שהוט משלמת.
דורון.

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #32 

istarmini כתב:
...
...
·

נו באמת
העלה לפה את סיפור המקרה .
למי שיש מקרה דומה יפנה אליו והכל דבש.
משעמם וחסר הגיון להעלות לפה תכתובות/פרוטוקולים/ פסק דין חחחחח
...
·

מה שמשעמם זה סיפורי צ'יזבטים ללא סימוכין, בגלל שאין להם שום תכלית מעשי ולא יכולים לתרום כלום. ואם מישהו שקרה אותם כאן יבוא עם סיפורים כאלה לכל גורם מוסמך שצריך לסייע לו, הוא רק יעשה מעצמו צחוק.
כך שהעולם האמתי מתנהל "טיפה" שונה מהסיפורים באינטרנט ואף אחד לא מקבל טיעונים או נימוקים כגון, אבל שמעתי באיזה פורום, שמישהו שיכול להיות והיה לו מקרה די דומה והוא כתב שם ש: "קיבל את כל מה שמגיע לו והצדק שוב ניצח" . :lol:

fLy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #33 

@sys_admin
·

יש אנשים, וכנראה הרבה יותר ממה שאתה חושב, שכן מעניין אותם 'הסיפורים'....אם מעניין אותך הנושא של השירשור ולא רק התנגחות, כנס עצמאית לתקדין וחפש פסקי דין נגד הוט, בטוח שתמצא מבוקשך.
שבת שלום,
דורון.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #34 

sys_admin כתב:
...
...
·

מה שמשעמם זה סיפורי צ'יזבטים ללא סימוכין, בגלל שאין להם שום תכלית מעשי ולא יכולים לתרום כלום. ואם מישהו שקרה אותם כאן יבוא עם סיפורים כאלה לכל גורם מוסמך שצריך לסייע לו, הוא רק יעשה מעצמו צחוק.
כך שהעולם האמתי מתנהל "טיפה" שונה מהסיפורים באינטרנט ואף אחד לא מקבל טיעונים או נימוקים כגון, אבל שמעתי באיזה פורום, שמישהו שיכול להיות והיה לו מקרה די דומה והוא כתב שם ש: "קיבל את כל מה שמגיע לו והצדק שוב ניצח" . :lol:
...
·

טוב, כנראה שאתה לא ממש מבין מה שאני מנסה להסביר לך, אבל הבעיה בטח אצלי ולא אצלך . :P

שבת שלום

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #35 

fLy כתב:@sys_admin
·

יש אנשים, וכנראה הרבה יותר ממה שאתה חושב, שכן מעניין אותם 'הסיפורים'....אם מעניין אותך הנושא של השירשור ולא רק התנגחות, כנס עצמאית לתקדין וחפש פסקי דין נגד הוט, בטוח שתמצא מבוקשך.
שבת שלום,
דורון.
...
·

רגע רגע אתה לא יכול סתם ככה לענות לו.
יש לך מסמכים תומכים לתשובה שלך? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

fLy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #36 

@istarmini
·

בחייאת יואב, בשביל להוכיח את דבריי רק צריך לחפש בפורום הזה...אפילו לא צריך גוגל (f)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #37 

fLy כתב:@istarmini
·

בחייאת יואב, בשביל להוכיח את דבריי רק צריך לחפש בפורום הזה...אפילו לא צריך גוגל (f)
...
·

ברור לא חשבתי לרגע אחרת (Y) אבל יש לנו פה עסק עם בחור שאוהב לקרוא/לעיין במסמכים תומכים, מלל בפורום זה חסר תועלת עבורו ולכן שאלתי האם יש לך כאלו. :lol:

sys_admin
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #38 

istarmini כתב:
...
...
·

ברור לא חשבתי לרגע אחרת (Y) אבל יש לנו פה עסק עם בחור שאוהב לקרוא/לעיין במסמכים תומכים, מלל בפורום זה חסר תועלת עבורו ולכן שאלתי האם יש לך כאלו. :lol:
...
·

כנראה שגם אחרי כל ההסברים עוד לא הצלחת להבין שיש אנשים שפונים לקרוא או לכתוב בפורום לא רק בגלל שמשעמם להם והם אוהבים לקרוא או לכתוב צ'יזבטים, אלה שהם כותבים משהו או קוראים את מה שאחרים כתבו בשביל שיעזרו להם או בשביל לעזור לאחרים ומה לעשות, אבל בחיים אמתיים סיפורי צ'יזבטים, שאין להם שום דבר על מה להישען לא עוזרים לאף אחד.
ומה לעשות, אבל גם, אם זה ישמע לך משונה, אבל אנשים קוראים מסמכים לא בגלל שמשעמם להם או בגלל שזה הז'אנר הספרותי האהוב עליהם, :lol: אלה בגלל שזה נדרש בשביל לפתור בעיות, להימנע מהן או לקבל החלטות.

למשל, אם יש לקוח של הוט שנשרפה לו טלוויזיה ממתח חוזר של המקלט הוט והוא בא לעורך דין לייעוץ או לבית המשפט לתביעות קטנות כבר עם הפסק דין על מקרה זהה, שאותו הוא מצא בקישור בפורום, זה יחסוך לו הרבה כאב ראש, זמן וכסף ומצד שני אם הוא בא עם הסיפורים, אז הוא מקסימום יכול לעצבן קצת את השופט או לקבל חשבון "טיפה" יותר מנופח מהגורם שאמור לייצג אותו בהליך זה וגם לבזבז על זה יותר זמן.

אבל לאלה שסתם באים לפורום לקרוא או לכתוב סיפורים בסגנון של "יומני היקר שלום" ובשביל הכיף זה כמובן ממש לא משנה.

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K

שליחה #39 

sys_admin כתב:
...
...
·

כנראה שגם אחרי כל ההסברים עוד לא הצלחת להבין שיש אנשים שפונים לקרוא או לכתוב בפורום לא רק בגלל שמשעמם להם והם אוהבים לקרוא או לכתוב צ'יזבטים, אלה שהם כותבים משהו או קוראים את מה שאחרים כתבו בשביל שיעזרו להם או בשביל לעזור לאחרים ומה לעשות, אבל בחיים אמתיים סיפורי צ'יזבטים, שאין להם שום דבר על מה להישען לא עוזרים לאף אחד.
ומה לעשות, אבל גם, אם זה ישמע לך משונה, אבל אנשים קוראים מסמכים לא בגלל שמשעמם להם או בגלל שזה הז'אנר הספרותי האהוב עליהם, :lol: אלה בגלל שזה נדרש בשביל לפתור בעיות, להימנע מהן או לקבל החלטות.

למשל, אם יש לקוח של הוט שנשרפה לו טלוויזיה ממתח חוזר של המקלט הוט והוא בא לעורך דין לייעוץ או לבית המשפט לתביעות קטנות כבר עם הפסק דין על מקרה זהה, שאותו הוא מצא בקישור בפורום, זה יחסוך לו הרבה כאב ראש, זמן וכסף ומצד שני אם הוא בא עם הסיפורים, אז הוא מקסימום יכול לעצבן קצת את השופט או לקבל חשבון "טיפה" יותר מנופח מהגורם שאמור לייצג אותו בהליך זה וגם לבזבז על זה יותר זמן.

אבל לאלה שסתם באים לפורום לקרוא או לכתוב סיפורים בסגנון של "יומני היקר שלום" ובשביל הכיף זה כמובן ממש לא משנה.
...
·

יש לך מסמכים תומכים למה שכתבת?

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”