אחלה, שיממנו, אבל מה עם קצת סרטים טובים מידי פעם מאותם האולפנים?25/12/2020 19:44guyezra כתב: אני מזכיר לכל המתלוננים שסירטי הזבל האלה אחראים על המימון העיקרי של האולפנים...
WONDER WOMAN 1984 ב 25/12/20 ב HBO MAX
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים
אני יודע שאני בדעת מיעוט, אבל לא סבלנו בסרט. אז נכון שזה רחוק מלהיות יצירת מופת, וזה אחד הסרטים הפחות טובים מסרטי DC ששוחררו (וזה אומר הרבה), אבל לא סבלנו, והיו רגעים שאפילו נהנינו. יש לא מעט דברים מטופשים/רעים (ה CGI מרגיש כמו בסרט של שקל תשעים לפעמים, היא פתאום יכולה לעוף כי הוא אמר לה משפט וחצי על תעופה(?!) וכו), אבל זה לא סרט ממש גרוע לדעתנו, רק סרט בינוני מינוס.26/12/2020 21:47oferlaor כתב: אני חושב שהתקציבים נהיו משוגעים ומדגישים רק אפקטים במקום תוכן.
הסרט סביר. לא יותר מזה....
אם הייתי חייב לתת לו ציון היית נותן לו 5.9/10
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78934
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
מסכים לחלוטין. בוודאי בתקופה כזו שהכל יבש לחלוטין (אין טעם בכלל להדליק את המקרן עם מה שיש לנו כרגע...)
שברו אותי כמה החלטות אומנותיות שממש הרגיזו אותי. ספציפית כמה שלא אכפת לה על החיים של זה שהחבר שלה החליף אותו (סליחה, לא זוכר שמות), העובדה שהם בכזו קלות הפכו מטוס לבלתי נראה ומאז זה לא משנה כמה המרחק היא בעצם שם תוך שניה (מצריים לארה"ב בדקותיים וללא צורך בעצירות, תדלוק או שדה תעופה) וגולת הכותרת - היכולת שלה לטוס וכמובן להשתמש בלאסו שלה תוך תפיסה של ברק בתור נקודת משען.
שברו אותי כמה החלטות אומנותיות שממש הרגיזו אותי. ספציפית כמה שלא אכפת לה על החיים של זה שהחבר שלה החליף אותו (סליחה, לא זוכר שמות), העובדה שהם בכזו קלות הפכו מטוס לבלתי נראה ומאז זה לא משנה כמה המרחק היא בעצם שם תוך שניה (מצריים לארה"ב בדקותיים וללא צורך בעצירות, תדלוק או שדה תעופה) וגולת הכותרת - היכולת שלה לטוס וכמובן להשתמש בלאסו שלה תוך תפיסה של ברק בתור נקודת משען.
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73402
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 649 פעמים
- קיבל תודות: 3170 פעמים