סוף סוף התמונות של ה- "שארפים"
היי shlafirg תתחדש נראה מדהים. יש לי שאלה קטנה:
האם עשית השוואה גם בראיה בחנות בין הדגם הזה לדגם היותר חדש שלהם? xd1e ואם כן האם מצאת הבדלים מיוחדים בצפייה כי לפי מה שהבנתי כל ההבדל בין המסכים האלה זה הרזולוציה הטבעית שלהם.
eliranmi
האם עשית השוואה גם בראיה בחנות בין הדגם הזה לדגם היותר חדש שלהם? xd1e ואם כן האם מצאת הבדלים מיוחדים בצפייה כי לפי מה שהבנתי כל ההבדל בין המסכים האלה זה הרזולוציה הטבעית שלהם.
eliranmi
-
ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
כן ראיתי את ה- XD1E והמסך מהמם, יותר איכותי מה- SA1E ותמונה יפה יותר, אבל הכיס שלי בסופו של דבר הוא שהחליט
ההבדל באיכות יחסית להבדל במחיר לא היה כזה גדול... ואני מרוצה עד הגג מהרכישה שלי.
זה לא רק הרזולוציה הטבעית, למרות שגם זה דבר חשוב נורא במיוחד ברגע שיס והוט יכנסו לשידורי HD, וה- XD1E תומך ב- FULL HD.
יש לו טיונר דיגיטלי לעומת האנלוגי בשלי.
הוא נוצר בטכנולוגיה החדשה של שארפ "AQUOS" שאמורה להיות איכותית יותר ומונעת עיוותים בקצוות המסך.
לאיכות תמונה מדהימה יש לו את הטכנולוגיה "TRU D " שבשלי אין....
והרמקולים יותר חזקים, 15W ולא 10W כמו בשלי...
אולי יש עוד הבדלים, אבל אלו הם החשובים שבהם..
ההבדל באיכות יחסית להבדל במחיר לא היה כזה גדול... ואני מרוצה עד הגג מהרכישה שלי.
זה לא רק הרזולוציה הטבעית, למרות שגם זה דבר חשוב נורא במיוחד ברגע שיס והוט יכנסו לשידורי HD, וה- XD1E תומך ב- FULL HD.
יש לו טיונר דיגיטלי לעומת האנלוגי בשלי.
הוא נוצר בטכנולוגיה החדשה של שארפ "AQUOS" שאמורה להיות איכותית יותר ומונעת עיוותים בקצוות המסך.
לאיכות תמונה מדהימה יש לו את הטכנולוגיה "TRU D " שבשלי אין....
והרמקולים יותר חזקים, 15W ולא 10W כמו בשלי...
אולי יש עוד הבדלים, אבל אלו הם החשובים שבהם..
-
ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
תודה רבהbroitman כתב:תתחדש תהנה ושתזכה לעוד הרבה שידרוגים בחיים!
מה לגבי המחיר, היכן רכשת ומול מה השוותה?...
רכשתי אותם במכרזים,
לגבי המכרז המדויק והמחיר, לא נראה לי שניתן לשרשר את זה בפורום
אני ארשום לך בפרטי
מול מה השוואתי ? אתה מתכוון מול אילו מסכים אחרים ? או מבחינת המחיר מול אילו חנויות ?
א. ידעתי שאני אקנה זאת במכרז (מכיוון שמדובר ב- 2 מסכים והכיס לוחץ
לכן בדקתי בכל האתרים הגדולים את המסכים שמשוחקים, למשל , טושיבה WL65/66
הסוני, סמסונג, LG ועוד שגמים של שארפ. הלכתי בין חנויות בכל אזור השפלה ות"א וראיתי את המסכים, בדרך גם התווכחתי עם המוכרים בכדי לדעת עד כמה ניתן להוריד המחיר....
התמונה שהכי מצאה חן בעיני זה השארפ SA1E והסמסונגים, עדיין השארפ קצת יותר...
חזרתי למחשב והתחלתי לעבוד
למה חושב על זה ???
עוד שאלה קטנה : האם כשראית את שני המסכים היה משודר בהם תוכן hd ? או שידורי טלוזיה רגילים? כי זה חשוב לי לדעת מה באמת ההבדל האמיתי באיכות הצפיה (גם בשידורי טלוזיה רגילים וגם בתוכן hd) בין טלויזיה fhd לבין טלויזיה hd-raedy
ואם זה שווה את ההפרש הענקי במחירים.
ואם זה שווה את ההפרש הענקי במחירים.