איך אתם מזרימים מוזיקה בבית?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46427
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5084 פעמים
רונן23,
אני אומנם עם ימהה ולא דנון, אבל עבורי זה עבד טוב עם Spotify בפעם האחרונה שניסיתי. קצב הנתונים של Spotify די נמוך ולא מצריך דרישות גבוהות. יוטיוב למשל דורש הרבה יותר רוחב פס.
בתצורה שלך, באמת כל אחד מבני הבית צריך את היכולת להזרים מוזיקה בסלון? הרי הרבה יותר נוח שכל אחד שומע את המוזיקה בחדר שלו.
אני אומנם עם ימהה ולא דנון, אבל עבורי זה עבד טוב עם Spotify בפעם האחרונה שניסיתי. קצב הנתונים של Spotify די נמוך ולא מצריך דרישות גבוהות. יוטיוב למשל דורש הרבה יותר רוחב פס.
בתצורה שלך, באמת כל אחד מבני הבית צריך את היכולת להזרים מוזיקה בסלון? הרי הרבה יותר נוח שכל אחד שומע את המוזיקה בחדר שלו.
- GalZilberman
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 550
- נתן תודות: 66 פעמים
- קיבל תודות: 50 פעמים
@רונן23
·אני שדרגתי לא מזמן למרנטצ' שכיום זה אותו הדבר כמו דנון מבחינת מערכת הפעלה, יש AirPlay 2 ואפשר להזרים בלי קיטועים, מעבר לזה, יש את HeOS שבכלל נותן עוד אפשרויות נוספות
·אני שדרגתי לא מזמן למרנטצ' שכיום זה אותו הדבר כמו דנון מבחינת מערכת הפעלה, יש AirPlay 2 ואפשר להזרים בלי קיטועים, מעבר לזה, יש את HeOS שבכלל נותן עוד אפשרויות נוספות
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
למישהו יש ניסיון עם Chromecast Audio? לפחות לפי הפוסט הזה (מ-2016) הוא נראה פתרון מושלם:
Shed כתב:אצלי יש 2 כרומקאסט אודיו (יש גם nexus player ו-כרומקאסט וידאו, אבל זה לא קשור לכאן). הם מחוברים לרסיברים שונים ונמצאים בשימוש יומיומי. העסק הזה פשוט עובד ועובד נהדר ונוח. הגדרתי גם party mode ביניהם (במילים אחרות״: יצרתי ״כרומקאסט אודיו וירטואלי״) כך שאני יכול לשדר את אותה מוזיקה לחלקים שונים בבית בסנכרון מושלם.
לטעמי זה פתרון הזרמת אודיו הכי טוב שקיים היום בשוק, בלי קשר לעלות האפסית שלו....
- Nir547
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 723
- שם מלא: nir547
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
·אכן פתרון מושלם. ממליץ לחבר אותו ל-DAC עם כבל אופטי.boren כתב:למישהו יש ניסיון עם Chromecast Audio? לפחות לפי הפוסט הזה (מ-2016) הוא נראה פתרון מושלם:
.........
הצליל לא משהו בכלל ביציאה האנלוגית.
מזרים מ deezer ו Tidal דרך הממשק שלהם במערכת בקרה - Control4
7 אזורי שמע, יכול לשמוע 2 סטרימים מכל אחד בו זמנית.
מה שהכי נח בזה שזה לא תלוי בשום טלפון\מחשב\שרת\סטרימר.
ניגש למסך מגע או בוחר בלחצן קיצור דרך שהגדרתי מראש והמוזיקה מתנגנת
7 אזורי שמע, יכול לשמוע 2 סטרימים מכל אחד בו זמנית.
מה שהכי נח בזה שזה לא תלוי בשום טלפון\מחשב\שרת\סטרימר.
ניגש למסך מגע או בוחר בלחצן קיצור דרך שהגדרתי מראש והמוזיקה מתנגנת