אמלק: זהו כיסא מחשב מהטובים שישבתם עליהם וה- RGB סתם קוריוז נחמד.
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 18/12/2018 7:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
ag43
חבר ותיק
תגובות: 2224
שליחה
אני מחכה לפלאפל עם RGB. לא כתבתם כמה זמן האחריות ומה היא כוללת.
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476
שליחה
אחריות לשנה על ידי גטר.
HTmagDeals
צייד דילים
תגובות: 5270
שליחה
הטבה מיוחדת לקהילת HT
אתר Last Price חבר אלינו על מנת להציע את דגם ה- ACHILLES E1 במחיר מבצע, משתמשים בקופון HTACHILLES ומורידים עוד 109 ש"ח מהמחיר. הטבה נוספת מגיעה בדמות מקלדת מכנית של Gamdias בשווי 349 ש"ח רק בשקל אחד!
@HTmagDeals
על פניו דיל טוב, אבל אני אלך לבדוק את הכסא קודם.
הקופון מוריד רק 109 ש"ח ולא כמו שציינת.
molvy
חבר במועדון HT
תגובות: 7048
שליחה
HTmagDeals כתב:הטבה מיוחדת לקהילת HT
אתר Last Price חבר אלינו על מנת להציע את דגם ה- ACHILLES E1 במחיר מבצע, במקום 1299 ש"ח, רק 1090
...
·מה ההבדל בין ה Gamadias Achilles E1 ש Last Price מוכר...... ל Gamadias Achilles P1 שזיו כתב עליו את חוות הדעת?
לפי זיו ה Gamadias Achilles P1 נמכר ב 2299 וה Gamadias Achilles E1 נמכר 1299
HELP
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46476
שליחה
לפי מה שהצלחתי לראות באתר היצרן, ההבדלים מסתכמים במשענת רגלים ב- P1. אני מתאר לעצמי שיש עוד הבדלים כי קיום המשענת לא מצדיק הפרש כזה גבוה במחיר, אבל לא הצלחתי למצוא כאלו לפי אתר היצרן, הכסאות נראים ממש זהים, כולל עובי הריפוד והגימור. במקרה כזה, ה- E1 הוא מציאה. אני יכול בלב שלם לומר כי זהו הכיסא הכי נוח שיצא לי לשבת עליו.
ziv_r כתב:לפי מה שהצלחתי לראות באתר היצרן, ההבדלים מסתכמים במשענת רגלים ב- P1. אני מתאר לעצמי שיש עוד הבדלים כי קיום המשענת לא מצדיק הפרש כזה גבוה במחיר, אבל לא הצלחתי למצוא כאלו לפי אתר היצרן, הכסאות נראים ממש זהים, כולל עובי הריפוד והגימור. במקרה כזה, ה- E1 הוא מציאה. אני יכול בלב שלם לומר כי זהו הכיסא הכי נוח שיצא לי לשבת עליו.