shahard333 כתב:חבילה מאיביי. קיבלתי אתמול הודעה שהחבילה מחכה לי בנקודת איסוף. הלכתי היום לאסוף את החבילה אך לא מוצאים אותה.
שירות לקוחות של קבוצת בר אומר שיבדוק ביום ראשון. חשש שאני נכנס ללולאה כמו פותח הפוסט.
...
מעדכן שבמוקד טוענים שלא מוצאים את החבילה בנקודות האיסוף ומנסים לאתר אותה.
אגב המוקד הטלפוני - חיכתי למענה כ45 דק' וכשקיבלתי מענה ניתקו אותי מאחר ולא הספקתי להפעיל את המיקרופון בתוך 5 שניות. חיכיתי עוד כ40 דק' נוספות. קצת חובבני כל העסק.
אני היום קיבלתי חבילה דרכם.
השליח התקשר שהיה למטה מבלי לתאם לפני כן. (גם לא הודעה שהחבילה בתהליך מסירה)
לאחר המסירה קיבלתי הודעה לדרגם את השירות שלהם, למעשה החבילה הגיעה מהר ובלי תקלות אבל ציינתי שם שלא היה שום תיאום ועל זה נתתי ציון 1.
רשימת הציוד: TV:LG77C1|AppleTV|Nvidia Shield pro|Denon 4500H|SVS: Prime Tower-Center Ultra Evolution-Subwoofer PB-3000 Revolution|Surround:Fluance Bipolar|Atmos:Morel Sp2
הגיע אתמול 14.4, המשלוח השני שהזמנתי ב-1.4.
היה מתוכנן להגיע ב-19.4.
שיניתי במקום שליח לנקודת איסוף במכולת.
אישתי אספה היום, אם לא התלוננה מניח שעבר בלי בעיות מיוחדות.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
נראה שהמקרה שלי נדיר, אולי כי החבילה שווה כ-1000 דולר וקרץ למישהו יותר.
דברים כאלה יכולים לקרות, אבל הבירור מול שירות הלקוחות מתיש - אין עדיין תשובה משום גורם בשרשת המשלוח (מלבד איביי שעדיין לא מעורבים) וגוררים אותי ולא מעדכנים אותי בסוף יום עבודה כמו שטוענים.
לאחר שגם היום לא אין עידכון לגבי החבילה (חיכיתי כשעתיים למוקד הטלפוני), נאלצתי לבקש החזר כספי באיביי.
חבל לי על המוכר שבאמת היה מקצועי והמשלוח לארץ הגיע ממש מהר.
@Shasoosh
·מצטרף לחוות הדעת השלילית
8ימים מאז שהודעו שמשלוח יגיע אלי -- וכלום. גם כשקובעים עת להגעה --- ושום דבר
לוקח שעה להשיג טלפוניתוכשקובעים זמן הגעה ----- נאדה
סמס --- לא עונים
בקשתי ממונה --- אפס
איני יודע איך להנהל מולם. חייבים להפציץ את החברות השולחות בפייסקו הזה
גם אני קיבלתי חבילה דרכם, הגיעה יחסית מהר והכל היה בסדר חוץ מהקטע שהשליח מתקשר אלי ושואל אותי איפה בדיוק הבנין שלי (רחוב ישר חלק ולא מסובך,תבדוק ? תשתמש בווייז?) וגם ביקש שארד למטה לקחת את החבילה
NiKi74 כתב:גם אני קיבלתי חבילה דרכם, הגיעה יחסית מהר והכל היה בסדר חוץ מהקטע שהשליח מתקשר אלי ושואל אותי איפה בדיוק הבנין שלי (רחוב ישר חלק ולא מסובך,תבדוק ? תשתמש בווייז?) וגם ביקש שארד למטה לקחת את החבילה
...
·הפרווילגיה להתעצבן מדבר כזה שמורה לאירופאים.
תכלס כשזה קורה (וזה קורה עם כל השליחים מרמת הפיצה ועד דואר שליחים מאמזון) אני אומר תודה שזה לפחות הגיע ויורד לקחת.
נראה שירות מאוד חובבני.
הגיע SMS לפני 5 ימים לבחור נק' איסוף או שליח לבית, בחרתי נק' איסוף.
אתמול פתאום טלפון מהשליח "יש מישהו בבית?". מזל שזו היתה שעת אחה"צ ואשתי היתה...
rafib65 כתב:נראה שירות מאוד חובבני.
הגיע SMS לפני 5 ימים לבחור נק' איסוף או שליח לבית, בחרתי נק' איסוף.
אתמול פתאום טלפון מהשליח "יש מישהו בבית?". מזל שזו היתה שעת אחה"צ ואשתי היתה...
@Evil-u
·
האמת שלא התעצבנתי בכלל, סתם ציינתי את הסיפור שלי איתם כדי לשתף ולהוסיף על השירות החובבני שלהם.
והסיפור בהרחבה ממש הוא ככה -
ירדתי למטה כי הוא אומר לי שהוא למטה ואז אני יורד ואין אף אחד, אחרי איזה 2 דקות שוב מקבל שיחה ממנו ובדיוק איזה רכב מסחרי קטן עוצר בבנין לידי, בשיחה הוא אומר לי שהוא מחכה לי למטה אז אני שואל אותו אתה עם המסחרי הקטן, אומר לי כן אז אני אומר לו אוקי, עצרת בבנין הלא נכון שניה אני מגיע אליך, הולך לכיוון הרכב ואז קולט איזה זוג שלא מבין למה איזה תמהוני מציץ להם לתוך הרכב... הוא עדיין איתי על הקו אז אני אומר לו שהוא לא פה כי אני למטה כבר כמה דקות ואם הוא לא רואה אותי סימן שהוא לא פה, אז הוא אומר לי אתה לא בבנין ליד זה וזה, אני אומר לו לא, אבל אמרת לי שאתה בבנין השני מהכיכר, אני אומר לו כן, אני בבנין השני מהכיכר אבל בתחילת הרחוב, מספר 4, לא במספרים הגבוהים, אז הוא אומר לי אוקי תמתין עוד כמה דקות ואני אצלך ואז אכן אחרי כמה דקות הוא הגיע וסיפק את החבילה, רק שהוא עוד מתלונן עלי ואומר לי נכנסתי לרחוב מהצד הזה ועשיתי את כל הסיבוב כי אתה אמרת לי שאתה הבנין השני מהכיכר, תגידו לי אתם מה אתם חושבים על המקצועיות שלהם...
רק שהוא עוד מתלונן עלי ואומר לי נכנסתי לרחוב מהצד הזה ועשיתי את כל הסיבוב כי אתה אמרת לי שאתה הבנין השני מהכיכר, תגידו לי אתם מה אתם חושבים על המקצועיות שלהם...
...
זה לא בר הפצה זה השליח הארץ ישראלי הטיפוסי,
אתה מבין שלא מעסיקים שם בדיוק את אלו עם התואר השני
רובם לא "הנמלה הראשונה בטור".