חוו"ד על סטינג TV אחרי כמעט שנה של שימוש
-
moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe

- תגובות: 9712
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 679 פעמים
אני עם ראוטר של ASUS, חדש ומעולה. אין לי בעיות ניתוקים בכלל (חוץ מבעיות איטיות אינטרנט במוצ"ש בכל שבוע, אבל זה כנראה בגלל נטויז'ן כי בבזק בינ"ל זה לא קרה). מה שכן, אני יודע שחיבור ה-MiBox באטרנט (דרך מתאם USB) גורם לביצועים לא טובים, אני על Wifi.snad כתב:אצלי כל הבעיות שציינת השתפרו משמעותית מהיום שהחלפתי את הראוטר!...
אני לא מבין איך אנשים עובדים עם ממיר לינארי מקליט. זו תפיסת עולם מיושנת וברגע שעוברים לסטרימינג אי אפשר לחזור לאחור. יתרונות הממיר הם רק יציבות, אבל כאמור - בשקלול כל הפרמטרים, אני עדיין מעדיף את חווית השימוש של סטינג/סטרימינג משמעותית על ממיר מקליט. בסופו של דבר, האפליקציה המקרטעת של סטינג מרגיזה אותי, אבל שימוש בממיר יביא לכך שאפסיד תוכן כי לא סימנתי להקלטה מראש או שלא אוכל לצפות בו על האייפד לפני השינה כי הוא מוקלט בסלון.elan22 כתב: אז בעצם אחרי שאתה אומר שאתה לא מבין איך אנשים עדיין עובדים עם ממיר אתה מציין את כל החסרונות של הסטינג שבעצם לא קיימים בממיר או שפספסתי משהו?
לי אישית היה סטינג ליומיים בדיוק והוא בוטל כשגיליתי שאין תמיכה בסראונד שזה דיל ברייקר מבחינתי וממה שהבנתי זה המצב עדיין היום...
לגבי סראונד - לא התייחסתי לכך כי אין לי צורך בנושא ולכן לא בדקתי את זה. אם אכן סטינג מגביל אותך בנושא הזה אז כדאי לבדוק שירותי סטרימינג אחרים או להמתין להתקדמות סטינג לשם.
נקודות חשובות, תודה. אצלי אין בעיה של מגבלת נקודות והספורט לא מעניין אותיזורו44 כתב: כשהמוצר לא יהיה בוסר,והצפיה תורחב ל5 נקודות בו זמנית והספורט יהיה זמין בשפע,
נחזור,
ענין של בחירה בשניות באפליקציה ורישום באתר...
אם סלקום TV נותן את כל ערוצי הספורט החשובים אז זה יתרון חשוב עבורו. אולי גם פרטנר וכדאי לבדוק, למי שזה חשוב.
AbuNazir כתב:חיסרון נוסף שהשלט של sting box לא מכבה את הטלויזיה למרות שמבחינה טכנית הוא יכול, מה שמצריך שימוש בשני שלטים...
לאלו שהמליצו על שילד - נקודה מעניינת. יש למישהו גם MiBox וגם שילד ויכול לצלם וידאו קצר שמראה את הבדל הביצועים? השילד יקר משמעותית, מאוד קל להמליץ על ה-MiBox מולו. בכל אופן, נטפליקס למשל עובדת מעולה וחלק על MiBox כך שזה עניין של אופטימיזציית האפליקציה.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
@moti_r
·
אם אתה זקוק לסטרימר בעיקר בשביל סטינג - המיבוקס מספיק בהחלט
יש בהחלט הבדל בביצועים (מהירות תגובה) בין המיבוקס והשילד אבל המיבוקס עובד מצוין (אצלי הוא עם חיבור קווי)
אני קניתי את השילד כי רציתי גם סטרימר חזק להזרים תכנים ברשת הביתית והמיבוקס קצת גימגם בכל מה שנוגע לניגון סרטים עם פורמטי אודיו מתקדמים (אטמוס ו DTSX)
·
אם אתה זקוק לסטרימר בעיקר בשביל סטינג - המיבוקס מספיק בהחלט
יש בהחלט הבדל בביצועים (מהירות תגובה) בין המיבוקס והשילד אבל המיבוקס עובד מצוין (אצלי הוא עם חיבור קווי)
אני קניתי את השילד כי רציתי גם סטרימר חזק להזרים תכנים ברשת הביתית והמיבוקס קצת גימגם בכל מה שנוגע לניגון סרטים עם פורמטי אודיו מתקדמים (אטמוס ו DTSX)
- adibek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
· אחרי שמבינים את השיטה הרבה יותר קל להשתמש בהרצה קדימה או אחורהmoti_r כתב: - הרצה קדימה/אחורה: זה משהו בלתי נסבל!! לפעמים זה מריץ בחצאי דקות, וממש מזדחל. לפעמים הוא פתאום עובר למצב של אינטרוואלים גדלים, כלומר מתחיל בכמה שניות ואז חצאי דקה ואז דקות וכו'. אין דרך לשלוט בזה ולפעמים אתה נופל על חצאי-הדקה וזה פשוט מתסכל. לך תריץ קדימה 30 דק' כשכל חצי-דקה כזו עוברת פעם בשניה בערך.
בנטפליקס לא רק שזה רץ הרבה יותר חלק, אלא שתוך כדי מראים לך סנפשוט של הוידאו, ככה שממש נוח וקל להגיע לכל נקודה.
...
לחיצה קצרה מקפיצה ב30 שניות קדימה או 15 שניות אחורה בהתאמה
לחיצה ארוכה ראשונה ולהחזיק מקפיצה ב30 שניות כל פעם עד שעוזבים קדימה או 15 שניות אחורה בהתאמה
אם לוחצים לחיצה קצרה ומיד לחיצה ארוכה מבלי לעזוב ההרצה קדימה מתחילה בקפיצות של 10 שניות כל עוד ממשיכים להחזיק זה קופץ ל20 שניות, חצי דקה, דקה, שתי דקות עד קפיצות של 3 דקות ובהרצה אחורה אותו עקרון זה מתחיל בקפיצות של 15 שניות והלאה.
אני מוצא את זה דווקא די נוח, אבל זה אני
מקווה שעוזר