אני קניתי את הספק בחנות חשמל לייד שוק הפשפשים....liorms כתב: reuveney - אתה יכול לשלוח לי לינק \ כתובת חנות עבור הספק?...
שאלה חשובה לבעלי T-AMP של SONIC IMPACT
העיסוק עם הWTAMP כדאי מאד עבורי.
אתה מעביר סיגנל דיגיטלי בלבד באוויר (5.8MHZ) כולל מנגנון FEC למניעת ירידה באיכות.
אספקת החשמל היא מספק ולא מסוללות (כפי שהזכרתי בהתחלה).
המגבר טיפה יותר חזק מהT-AMP של SONIC וללא ספק יוכל להגביר שני סטליטים איכותיים וקטנים מאחורה (אני חשבתי על MOREL-SA2), יש לכם רעיונות אחרים?
כל זה יחסוך לי העברות כבלים\בניה\עלויות גבוהות של כבלים טובים באורכים מוגזמים וכמובן *האסתטיקה* - שזה הפרמטר מספר אחד - אחרת ההנהלה מבטלת את הפרויקט...
אתה מעביר סיגנל דיגיטלי בלבד באוויר (5.8MHZ) כולל מנגנון FEC למניעת ירידה באיכות.
אספקת החשמל היא מספק ולא מסוללות (כפי שהזכרתי בהתחלה).
המגבר טיפה יותר חזק מהT-AMP של SONIC וללא ספק יוכל להגביר שני סטליטים איכותיים וקטנים מאחורה (אני חשבתי על MOREL-SA2), יש לכם רעיונות אחרים?
כל זה יחסוך לי העברות כבלים\בניה\עלויות גבוהות של כבלים טובים באורכים מוגזמים וכמובן *האסתטיקה* - שזה הפרמטר מספר אחד - אחרת ההנהלה מבטלת את הפרויקט...
רשמים מהT-AMP המוגבר 12VDC\2.5A ומיוצב:
ישנו שיפור משמעותי באפשרות להרים את הווליום.
ובקצרה - כרגע אפשר להגיע עד ל50% מהסקלה ללא עוותים לעומת 30% ממקודם.
הסאונד חזק מאוד, מפורט מאד...
שמעתי היום בתצוגה בחנות ROTEL RSX 1067 + B&W - סאונד מדהים (~35K), הSONIC + הPRELUD'S שלי היו טובים לא פחות.
(שני זוגות הרמקולים בעלות דומה ~18K).
ישנו שיפור משמעותי באפשרות להרים את הווליום.
ובקצרה - כרגע אפשר להגיע עד ל50% מהסקלה ללא עוותים לעומת 30% ממקודם.
הסאונד חזק מאוד, מפורט מאד...
שמעתי היום בתצוגה בחנות ROTEL RSX 1067 + B&W - סאונד מדהים (~35K), הSONIC + הPRELUD'S שלי היו טובים לא פחות.
(שני זוגות הרמקולים בעלות דומה ~18K).