Narcos: Mexico בנטפליקס
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11534
- נתן תודות: 1201 פעמים
- קיבל תודות: 2431 פעמים
El Chapo סידרה טובה ומומלצת.
היה קשה לי בהתחלה להתחבר לשחקן הראשי (אחרי Wagner Moura זה טבעי) אבל אחרי כמה פרקים
הדמות שלו מסתדרת איך שהוא. בסה"כ עשויה טוב ומרתקת. הסיפור עצמו מאוד מעניין. נהג שצמח לראש קרטל
וכרגיל כולם עוברים דרך פבלו אסקובר בדרך כזו או אחרת.
את עונה 3 ראיתי כמעט בבינג'. השחקן שהפתיע בסדרה היה דווקא Humberto Busto שלמעשה גנב את ההצגה. (חוץ מהקטעים "הרומנטיים..." שהיו מוגזמים ומרגיזים)
אם אהבת את "נרקוס" ? סביר להניח שתאהב גם אותה.
היה קשה לי בהתחלה להתחבר לשחקן הראשי (אחרי Wagner Moura זה טבעי) אבל אחרי כמה פרקים
הדמות שלו מסתדרת איך שהוא. בסה"כ עשויה טוב ומרתקת. הסיפור עצמו מאוד מעניין. נהג שצמח לראש קרטל
וכרגיל כולם עוברים דרך פבלו אסקובר בדרך כזו או אחרת.
את עונה 3 ראיתי כמעט בבינג'. השחקן שהפתיע בסדרה היה דווקא Humberto Busto שלמעשה גנב את ההצגה. (חוץ מהקטעים "הרומנטיים..." שהיו מוגזמים ומרגיזים)
אם אהבת את "נרקוס" ? סביר להניח שתאהב גם אותה.
מצטרף לדעה מעל בקשר לשני השחקנים הראשיים, למזלם כל שחקני המשנה מסביבם מצילים את הסדרה לא מכיר שמות אבל הדמויות - דון נטו (שגם שיחק את איסמעיל באל צ'אפו לדעתי או סתם דומה לו לא בדקתי), רפא ועוד כמה.
לדעתי סדרה יותר איכותית מאל צ'אפו, אני מקווה שתהיה עונה 2 ושיגיעו לסוף שנות ה-80 הסדרה תהיה חייבת להיות סביב אל צ'אפו, מעניין איך יציגו פה את העלייה של צ'אפו כי כבר רואים שלעומת הסדרה השנייה ההיסטוריה שונה פה. סה"כ שווה צפייה ומהעונה הזאת אפשר רק לשפר לקראת עונה נוספת אם תהיה.
לדעתי סדרה יותר איכותית מאל צ'אפו, אני מקווה שתהיה עונה 2 ושיגיעו לסוף שנות ה-80 הסדרה תהיה חייבת להיות סביב אל צ'אפו, מעניין איך יציגו פה את העלייה של צ'אפו כי כבר רואים שלעומת הסדרה השנייה ההיסטוריה שונה פה. סה"כ שווה צפייה ומהעונה הזאת אפשר רק לשפר לקראת עונה נוספת אם תהיה.
בפרק השני פרשתי למנוחה (תכננתי בינג מענג ביום שבת) .
משהוא בקצב, בחיבור לדמיות לא מסתדר לי.
ניתן הזדמנות נוספת בשבת הקרובה.
משהוא בקצב, בחיבור לדמיות לא מסתדר לי.
ניתן הזדמנות נוספת בשבת הקרובה.
תקנה פלאסמה ב 1000 שקל , תקנה LED ב 20000 שקל , בסוף תמיד , תראה עליה בוב ספוג.
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
http://www.hometheater.co.il/vt145341.V ... 7%99%D7%AA
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78860
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
עונה טובה שמשתפרת מאוד לקראת האמצע ועד לקליימקס מפתיע בדני הפרקים האחרונים. שני הפרקים האחרונים מותחים רצח.