רכישת RTX 2080 - מהיכן ואיזה?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73386
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #21 

spon83 כתב:@Huber

תתחדש!
...
·

תודה (Y)

RobotCop
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1579
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 347 פעמים

שליחה #22 

eran405 כתב:
...
...
השאלה האם היבואן בארץ יכבד את האחריות.
...
זו שאלה שהתשובה עליה ידועה מראש - לא.
איזה יבואן יפעיל את מערך השירות שלו ויספוג עלויות שילוח/מס בשביל מוצר שלא הכניס לו שקל?
מי שכן עשוי להפעיל אחריות בינלאומית זה נציגות של חברה מחו"ל בארץ (כמו שדל עושים כי זה דל ישראל ולא יבואן עצמאי), מה שלא תקף במקרה הזה.

@Huber - תתחדש, אחלה קניה.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #23 

Huber כתב: מודה שהפתיע אותי ה 50 דולר מס שהתווסף בסוף, שכחתי לגמרי שבארה"ב המחיר ללקוח הוא לפני מס. הזוי.
...
·

דבר ראשון תתחדש 8).

מה זה ה-50 דולר מס הזה? אתה עושה משלוח לכתובת בארה"ב? במשלוח לארץ הם לוקחים "רק" את המיסים של הארץ, לא?

לגבי המס בתוך ארה"ב אני לא 100% אבל לדעתי המס שונה בין מדינות שונות וכנראה שלכן "המחיר ללקוח" ללא מס.

eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #24 

RobotCop כתב: איזה יבואן יפעיל את מערך השירות שלו ויספוג עלויות שילוח/מס בשביל מוצר שלא הכניס לו שקל?
...
·

א. אם במדובר ביבואן רשמי הייתי מצפה שחלק מהתנאים שלו כיבואן רשמי זה להפעיל אחריות בינלאומית (במידה והחברה אכן נותנת שירות כזה). אני מנחש שבמקרה כזה רב העלות נופלת על החברה של המוצר ולא על היבואן.

ב. ניסיתי לשאול משהו אחר בכלל:
האם היבואנים בארץ מכבדים את האחריות על מוצרים שנקנו דרכם בארץ?
כמו שכתבתי בהודעה הקודמת הניסיון המוגבל האישי שלי שלא. לכן אני מעדיף לשלם מחיר יותר נמוך בהזמנה מחו"ל (בהנחה שהמחיר מחו"ל באמת יותר נמוך) ולקוות שאמזון או אחריות בינלאומית של היצרן יהיו יותר בסדר - טפו טפו בינתיים לא הייתי צריך לבדוק את הנושא.

Huber פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73386
שם מלא: ערן
נתן תודות: 648 פעמים
קיבל תודות: 3170 פעמים

שליחה #25 

eran405 כתב:
...
...
·

דבר ראשון תתחדש 8).

מה זה ה-50 דולר מס הזה? אתה עושה משלוח לכתובת בארה"ב? במשלוח לארץ הם לוקחים "רק" את המיסים של הארץ, לא?

לגבי המס בתוך ארה"ב אני לא 100% אבל לדעתי המס שונה בין מדינות שונות וכנראה שלכן "המחיר ללקוח" ללא מס.
...
·

כן, משלוח בתוך ארה"ב.

בכל מדינה יש מס, רק מכיוון שאף פעם לא שלחתי בתוך ארה"ב (למעט פעמים שפורות דרך חברת משלוחים צד שלישי), לא צפיתי שהמחיר פתאום יקפוץ בלא מעט. אבל הי - עדיין יצא לי כמעט 900 ש"ח פחות מהמחיר פה.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”