התלבטות קשה מקרן או מסך (LCD פלזמה)
- keyser
- עוסק בתחום

- תגובות: 15223
- שם מלא: מני דהן
- נתן תודות: 40 פעמים
- קיבל תודות: 264 פעמים
למה, אם היא תרגיש צורך ביותר מ-42, אפשר פשוט להוריד את המסך ולראות במקרן.
לא חייבת לראות ב 100 אינץ, יכולה גם להקטין ל-60 אינץ. אל תשכח שיצורף פרוססור איכותי והתמונה תהיה טובה.
אם לי היה תקציב כמו לעינבר, זה מה שהייתי עושה.
לא חייבת לראות ב 100 אינץ, יכולה גם להקטין ל-60 אינץ. אל תשכח שיצורף פרוססור איכותי והתמונה תהיה טובה.
אם לי היה תקציב כמו לעינבר, זה מה שהייתי עושה.
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני מתכוונת למסך פלזמה / LCD בגודל 80-100 אינטש, כן כן אלה שעולים כמו אוטו.
או מקרן.
תתעלמו מנושא התקציב. אני רק מעוניינת לדעת במה איכות הצפיה הטובה ביותר.
או מקרן.
תתעלמו מנושא התקציב. אני רק מעוניינת לדעת במה איכות הצפיה הטובה ביותר.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לכל טכנולוגיה ייתרונות וחסרונות, ובכ"ז, מבחינה טכנית תיאורטית נטו מקרן מושלם (panel alignment מושלם, עדשה מדוייקת לחלוטין - ללא color abberation, אסטיגמציה, וכו') יכול לתת תוצאות טובות יותר ממסך מושלם (ללא בעיות uniformity וכו'), וזאת מאחר שלמקרן אין sub-pixels בעוד שלכל המסכים הצבעוניים נכון להיום יש. מבחינת ניגודיות - כנראה שהמקרנים הבכירים כיום (SXRD, DLP) משיגים ניגודיות טובה יותר מפלזמות או LCD בגדלים הנ"ל, כמובן בסביבה נשלטת תאורה לחלוטין.
מבחינה פרקטית, אין ספק שיש ייתרון לא מבוטל למסך "רגיל" על פני מקרן כאשר מדובר על אותו הגודל תמונה ומן הסתם יש מעט מאוד אנשים שיעדיפו מקרן טוב על מסך טוב באותו הגודל ובאותה נקודת מחיר.
מבחינה פרקטית, אין ספק שיש ייתרון לא מבוטל למסך "רגיל" על פני מקרן כאשר מדובר על אותו הגודל תמונה ומן הסתם יש מעט מאוד אנשים שיעדיפו מקרן טוב על מסך טוב באותו הגודל ובאותה נקודת מחיר.
גם לי יש שאלה ברמה של ענבר...
איפה יותר כייף לגור, בוילה בכפר שמריהו שעולה 3 מיליון דולר, או ברמת אביב ג' בדירה שעולה 750K. זו סתם שאלה תאורטית לא לעניין. מי מכם ראה בכלל מסך 100פלזמה או LCD אינטש לאחרונה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
israeli2k,
למה אתה חושב שאין סאב פיקסלים?
אגב, למקרנים יש בעיות משלהם, כמו שכבר ציינת (PANEL ALIGNMENT, UNIFORMITY, HOTSPOTTING, GEOMETRY....)
אין טכנולוגיה מושלמת.
למה אתה חושב שאין סאב פיקסלים?
אגב, למקרנים יש בעיות משלהם, כמו שכבר ציינת (PANEL ALIGNMENT, UNIFORMITY, HOTSPOTTING, GEOMETRY....)
אין טכנולוגיה מושלמת.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
-
InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אין אופציה להחשכה.
הצפיה תתבצע בתאורה ממוצעת (אחר הצהריים כזה..)
אפשר כתובת של החנות קסטיאל
הצפיה תתבצע בתאורה ממוצעת (אחר הצהריים כזה..)
אפשר כתובת של החנות קסטיאל
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי במקרן (קידמי או אחורי) ה"סאב פיקסלים" הם overlaid אחד מעל השני, ולא אחד לצד השני כמו בכל הטלויזיות הציבעוניות עם מסך קבוע נכון להיום. לכן במקרן תיאורטי בו אין בעיות alignment ייראו אך ורק פיקסלים שלמים מכל מרחק צפייה, ולא GRID של תתי-פיקסלים.oferlaor כתב:israeli2k,
למה אתה חושב שאין סאב פיקסלים?...
דא"ג, אחת מההבטחות של טכנולוגיית OLED היא שבטכנולוגייה זו ניתן יהיה לערום סאב-פיקלים אחד מעל השני (מאחר שניתן לייצר סאב פיקסלים "שקופים"), מה שאמור לתרום מעט לשיפור איכות התמונה.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: