אחרי טיול בארה"ב מוכרח לשתף אתכם

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
yonyz
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1904
נתן תודות: 90 פעמים
קיבל תודות: 118 פעמים

שליחה #21 

@boren
·

נתקלתי בעבר בעדשות פוג׳י שהיו זולות יותר בזאפ.

moshekremer
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 5 פעמים

המציאות...

שליחה #22 

הבן שלי גר בקליפורניה במשך שלושה חדשים בשנה שעברה.
מולו גר זוג הייטקיסטים שסיפרו שהם מרוויחים ביחד שלוש מאות אלף דולר ברוטו בשנה.
אחרי מס פדרלי, מס של המדינה, גן ילדים בארבעת אלפים דולר לחודש, שכירות של ארבעת אלפים דולר לחודש וכו וכו הם בקושי מאוזנים.
זוג כזה בארץ יביא נטו לפחות שלושים וחמישה אלפי שקלים ויחיה כמו מלך (אני היום פנסיונר ועשרת אלפים שקלים בחודש מספיקים לי מעל הראש).

חכם_חנוכה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 793
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #23 

@boren
·
מה בא לך?
80d הולך?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #24 

חכם_חנוכה כתב:@boren
·
מה בא לך?
80d הולך?
...
·אני רוצה, איפה יש?

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5183
נתן תודות: 1068 פעמים
קיבל תודות: 704 פעמים

שליחה #25 

בבלט
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra

חכם_חנוכה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #26 

@BUGY
·
http://camera.co.il/p26662/canon%20eos%2080d מחיר בארץ, סתם בחרתי אותם. בטוח שיש יותר זולים 3549 ש''ח
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1225875-REG/canon_1263c004_eos_80d_dslr_camera.html מחיר ב BH לפני מס מקומי 999$

כול התירוצים המומצאים על כך שאנחנו שוק קטן ולכן הכול יותר יקר כאן לא תופסים בעולם הצילום כבר כמה שנים טובות
אז מי יכול להסביר את כוחות השוק כאן?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #27 

חכם_חנוכה כתב:@BUGY
·
http://camera.co.il/p26662/canon%20eos%2080d מחיר בארץ, סתם בחרתי אותם. בטוח שיש יותר זולים 3549 ש''ח
https://www.bhphotovideo.com/c/product/1225875-REG/canon_1263c004_eos_80d_dslr_camera.html מחיר ב BH לפני מס מקומי 999$

כול התירוצים המומצאים על כך שאנחנו שוק קטן ולכן הכול יותר יקר כאן לא תופסים בעולם הצילום כבר כמה שנים טובות
אז מי יכול להסביר את כוחות השוק כאן?
...
·תסלח לי, אבל זאת דוגמה לא טובה בכלל.
הנה, אתה יכול להביא את 80D מאמזון ב770$
:wink::lol:

זה מוצרי מחשב המצב השתפר. יש המון דברים פשוטים כמו חבילות גלישה שאנחנו ממש עוקפים אותם בסיבוב. אני משלם פה שלילי על פלפון שלי מול מי שגרם בארה"ב.

מצד שני, רכבים ודירות עדיין יותר זולות.

בכל מקרה, החלום האמרקאי הוא בכלל סיוט ענק שהם לא מצליחים להתעורר ממנו. היקר אפשר לקנות רובה צייד בסופרמרקט....
נערך לאחרונה על ידי BUGY ב 13/09/2018 23:58, נערך פעם 1 בסך הכל.

חכם_חנוכה
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #28 

@BUGY
·
אכן דוגמא מצויינת הבאת
770$ ללא אחריות כשהמוכר הוא לא אמזון. ממש שודדים ה b&h האלו
הבנת את הרעיון שציוד צילום בארץ יותר זול מארהב למרות כוחות השוק וזה יכול לקרות וגם קורה בעוד תחומים
האופי האנושי הוא קודם כול לבכות על מה שרע
כן ארצות הברית או לא ארצות הברית לא נכנס לדיון הזה כי לכול אחד יש את הדעה שלו שגם היא משתנה 3 פעמים ביום

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #29 

ב 2001 כאשר עבדתי באינטל וחזרתי משנתיים רלוקישין באריזונה, הבאתי מכולה שלימה עם ציוד כולל טלויזיה פיוניר הקרנה אחורית שלפני 3 שנים פיניתי מקום במרפסת והנחתי אותה ליד הפח. הכל נרכש מרשת Fry's Electronics בקניון ה MILLS בפיניקס. את הרוב פרט לרמקולים מכרתי או זרקתי כולל רסיבר ימהה RX-V3200... היו ימים...אין מקום להשוואה בין המחירים שם לכאן גם אחרי מהפיכת המיסים...

lion77
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 632
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 65 פעמים

שליחה #30 

העיקרון בתחילת השרשור היה הבדלי המחירים על ציוד אודיו, לדומה רמקולי קליפש, בסופו של דבר רוב ציוד האודיו מיוצר בעיקר במזרח הרחוק ונשלח לכל העולם במכולות, לכל מדינה יש את תוספת המסים שלה, ועדיין לפעמים ההבדלים בין מוצרים הם כל כך אבסורדיים בין ישראל לשאר העולם שזה ממש מרגיז, אמנם המצב כרגע לפחות מבחינת אודיו הוא יותר סביר בארץ בזכות אמזון ושאר אתרי הקניות. את ההבדלים המשמעותיים נראה בעיקר במוצרים גדולים כבדים שלא משתלם לייבא לבד ברוב המקרים או אמזון לא שולחים לארץ מאותן סיבות כגון רמקולים למשל.

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”