Denon AVR-X3400H בירדית מחיר.ענו דחוף בבקשה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #21 

מציע שתכנס לחנות TMAUDIO ותגלה שאפשר לקבל אותו בפחות מ 3400 שח. אני רכשתי מהם את ה X4400H במחיר נמוך מהמחיר הכי נמוך באמזון אירופה... לפי המחירון שלהם, הוא מתומחר ב 4800 שח... אבל אפשר לרדת יותר...

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 303 פעמים

שליחה #22 

@BARBIE
זאת דווקא עוד סיבה מצוינת לא לקנות אצל החאפרים ישראלים, הם עדיין לא קולטים שבשוק חופשי צריך להתחרות, לא להסתיר את המחירים האמיתיים ולהבטיח ללקוחות שלהם שהם מקבלים מחיר "מיוחד" וש"העסק אפילו מפסיד!" כשהוא מוכר ללקוח במחיר המיוחד הזה.

BARBIE
טרול
טרול

שליחה #23 

evgenetic כתב:@BARBIE
זאת דווקא עוד סיבה מצוינת לא לקנות אצל החאפרים ישראלים, הם עדיין לא קולטים שבשוק חופשי צריך להתחרות, לא להסתיר את המחירים האמיתיים ולהבטיח ללקוחות שלהם שהם מקבלים מחיר "מיוחד" וש"העסק אפילו מפסיד!" כשהוא מוכר ללקוח במחיר המיוחד הזה.
...
·

שאני רוכש מיבואן מקבילי אני לא מצפה לקבל אחריות או שירות, אלא רק מחיר הוגן, לפחות יחסית ליבואן רשמי של דנון שמבקש על ה 4400 יותר מ 8000 שח אחרי כל ההנחות! ב TMAUDIO האחריות של דנון הא עי איזה חאפר בשם מ.ברוכים, מה שאומר שאין ממש אחריות. אבל החנות עצמה TMAUDIO נתנה הרגשה טובה ומקצועית. הובטח לי שבמקרה של תקלה או בעיה ב 30 יום הראשונים, הרסיבר יוחלף בחדש. למזלי הכל עבד חלק. מה יקרה אם בעוד חודש הוא יתקלקל? אין לדעת. מניח שהם יבואו לקראתי ויציעו לי משהו, כי מן הסתם, המעבדה החלופית אינה מסוגלת לתקן מכשיר כזה, בעיקר שאין לה גישה לחלקי חילוף רשמיים...

simc
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 87
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #24 

raveyd כתב:@simc
·לא מסתדר עם הסיפור שלך מפני שמעקב אחר המחיר הכי נמוך היה 555 אירו ב3\4 ליולי
והמשלוח בד"כ יקר יותר לעומת אמזון בריטניה.
Lior_M
מכיר את המגבלה ולא מפריע לי.
יש לך חנות מוכרת שבאמת מוכרת במחיר ארטרקטיבי "חנות אמיתית" ולא זאפ?
...
·אל תשכח שאמזון לא מחשבים מע״מ גרמני
כלומר זה המחיר ה listed פחות 19% ועל זה מוסיפים משלוח ועל הסה״כ מסים

לא מבין בכלל את ההיגיון של רכישה מחו"ל של מוצרים מסוג זה.
והיה ויש תקלה, שמחייבת הפעלת אחריות ומעבדה- מה עושים?
שולחים חזרה לאמזון, ואז משלמים שוב דמי משלוח ומיסים???
כמובן שניתן גם לתקן בארץ בתשלום, אבל אז זה אומר בעצם שרכשת מוצר ללא אחריות.

אם כבר, אז רק במקרים בהם הפער במחיר בין הארץ לחו"ל ממש עצום, ושווה ליטול את הסיכון....
...
נכון בדרך כלל לא הייתי מזמין אלה שרציתי להתשמש בגיפט קארד שלי
בדרך כלל משתלם להזמין מחו״ל כשזול בין 30-35% ומעלה, בכל אופן בדרך כלל האחריות גם בארץ היא לשנה או שנתיים ולא מתקלקל בתקופה הזו אלה אם זה מגיע DOA, לכן אם כבר מזמינים אז עושים איזשהו ביטוח או שירות מוצרי חשמל למגוון מוצרים ואפשר לכלול את המגבר כאחד מהם

BARBIE
טרול
טרול

שליחה #25 

אגב, את ה X4400H ניתן למצוא ב 4990 שח יבואן רשמי דרך KSP. אני אעדפתי לחסוך עוד אלף שח וללכת על יבואן מקבילי עם אחריות לשנה במקום שנתיים.

https://ksp.co.il/?uin=48516&appkey=100 ... param=2018

ב 36 תשלומים זה יוצא 5150 סה"כ. עושה רושם שגם ט.ר נשברו והורידו מחירים בחודשיים האחרונים, בעקבות הזמינות המקבילית של רסיברי דנון במחצית המחיר. אבל משום מה, ההנחות אללו קיימות רק אצל חלק קטן מהחנויות כמו קרוסאובר או KSP. ברור כי עדיף חנות מתמחה על רשת עם מוניטין רע כמו KSP. אגב, בדקתי, ה X4400H לא זמין למכירה ב KSP אילת, כי אז היה אפשר לקבל אותו במחיר 3400H בחול...

mulder
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7662
נתן תודות: 488 פעמים
קיבל תודות: 888 פעמים

שליחה #26 

BARBIE כתב:

...
...
·

שאני רוכש מיבואן מקבילי אני לא מצפה לקבל אחריות או שירות, אלא רק מחיר הוגן, לפחות יחסית ליבואן רשמי של דנון שמבקש על ה 4400 יותר מ 8000 שח אחרי כל ההנחות! ב TMAUDIO האחריות של דנון הא עי איזה חאפר בשם מ.ברוכים, מה שאומר שאין ממש אחריות. אבל החנות עצמה TMAUDIO נתנה הרגשה טובה ומקצועית. הובטח לי שבמקרה של תקלה או בעיה ב 30 יום הראשונים, הרסיבר יוחלף בחדש. למזלי הכל עבד חלק. מה יקרה אם בעוד חודש הוא יתקלקל? אין לדעת. מניח שהם יבואו לקראתי ויציעו לי משהו, כי מן הסתם, המעבדה החלופית אינה מסוגלת לתקן מכשיר כזה, בעיקר שאין לה גישה לחלקי חילוף רשמיים...
...
עשית סקר שוק? מי ההזוי שהציע לך אותו ביותר מ 8000 שח אחרי הנחות? אפילו בזאפ הוא בפחות מ 5000 שח עם אחריות של ט.ר לשנתיים ואני קניתי אותו עם הנחה נוספת.
יבוא מקביל זה הימור. אם יש לך בעיה אתה תלוי בחסדים של ה"יבואן" או בתקווה שהחנות מספיק חזקה מולו.
אם תצטרך גם אין לך אפשרות לערב את דנון העולמית כי הם לא מכירים ביבואן הזה. הבטחות של חנות זה נחמד, אבל ברגע האמת עדיף להיות מכוסה מכל הצדדים ולא לסמוך על הבטחות ו"סמוך".

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #27 

BARBIE כתב:
...
...
·

...
·

אין לי מושג על מה אתה מדבר. המחיר של הרסיבר הוא 5000 שקלים מהיבואן הרשמי ט.ר (לא שזה משנה משהו ). האחריות שלי היא מהחנות ואם תהיה לי בעיה אני חוזר אליהם.

ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”