חובבי הסטריאו - זן העומד בפני הכחדה ??
רמקול טוב , שמעתי אותו , דווקא לא אוהבתי את העיצוב שלו .
מדובר ברמקול אקטיבי לגמרי שבנוי כמו רעיון של אלמנט קואקסיאלי .
תוכל להאזין לזוג כזה בסאבו אודיו בהרצליה
הוא לא יותר מידי יקר 3500$ אם אני זוכר נכון . ובעלות הדולר הנוכחית זה ממש ממש זול
מדובר ברמקול אקטיבי לגמרי שבנוי כמו רעיון של אלמנט קואקסיאלי .
תוכל להאזין לזוג כזה בסאבו אודיו בהרצליה
הוא לא יותר מידי יקר 3500$ אם אני זוכר נכון . ובעלות הדולר הנוכחית זה ממש ממש זול
המטרה הינה להנות ממוסיקה המערכת הינה רק האמצעי.
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
: Amarra Dealer
http://www.sonicstudio.com/amarra
פרטים
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
Re: SOLO
לא רק שזה ממש ממש זול, יש עכשיו מבצע של אחד+אחד חינם בויזה תמורת נקודות.Eyal_W כתב:הוא לא יותר מידי יקר 3500$ אם אני זוכר נכון . ובעלות הדולר הנוכחית זה ממש ממש זול...
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
לא צריך להגזים, סרטים זה סרטים ואין תחליף ל- 5.1 עם דגש על ה- נקודה 1 ומוזיקה זה מוזיקה.MetalliJoe כתב:אני חייב לומר שכששמעתי בפעם הראשונה חברים פה שסיפרו שהם מסתפקים בסטריאו גם בסרטים, זה היה נשמע לי פשוט ביזארי, מין מינימליסטיות סגפנית בעולם שיכול להציע כל כך הרבה יותר. זה היה פשוט נראה לי תמהוני!
היום, כמובן, אני רואה דברים לגמרי אחרת, הקסם של הסטריאו הוא משהו שכלום לא יחליף אצלי, ואני נהנה גם מסרטים בסטריאו, אבל כשאני נזכר מה חשבתי אז, זה מסביר לי איך הרבה אנשים רואים אותנו היום....
HiFiMusic IL
- asimo2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 228
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
קורה לי לא פעם שהרמקולים הצדדיים בבתי הקולנוע רק מפריעים ומטרטרים. מי שהיה בתערוכה האחרונה בכפר המכביה ראה גם הדגמה כיצד יכול להיוצר גל עומד בנקודות מסוימות באולם. תופעות כאלה קורות פחות בסטריאו.
אני גם מסתפק בסטיראו - וידאו שלדעתי נותן אפילו 90% מאפקט הסוראונד ולפעמים גם לא צריך יותר
אני גם מסתפק בסטיראו - וידאו שלדעתי נותן אפילו 90% מאפקט הסוראונד ולפעמים גם לא צריך יותר
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
תתפלא אלוני. יש סרטים, אפילו עם אפקטים, שפשוט תענוג לראות בסטריאו. כל האפקטים נמצאים (כמעט) במקומם, רק לא מאחוריך - אתה לא בתוך הבמה, אלא היא משתרעת מולך. נו, אני לא צריך להסביר לך... אני הגבתי באותה ספקנות עד שניסיתיaloni כתב:לא צריך להגזים, סרטים זה סרטים ואין תחליף ל- 5.1 עם דגש על ה- נקודה 1 ומוזיקה זה מוזיקה.MetalliJoe כתב:אני חייב לומר שכששמעתי בפעם הראשונה חברים פה שסיפרו שהם מסתפקים בסטריאו גם בסרטים, זה היה נשמע לי פשוט ביזארי, מין מינימליסטיות סגפנית בעולם שיכול להציע כל כך הרבה יותר. זה היה פשוט נראה לי תמהוני!
היום, כמובן, אני רואה דברים לגמרי אחרת, הקסם של הסטריאו הוא משהו שכלום לא יחליף אצלי, ואני נהנה גם מסרטים בסטריאו, אבל כשאני נזכר מה חשבתי אז, זה מסביר לי איך הרבה אנשים רואים אותנו היום.......
Silence speaks louder than words
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

ובירה. ופיצוחים. וסיגריה.
הכל נכון.
אבל תנסה סטריאו. מה 'כפת לך? הפסדת כמה דקות מהחיים.
הכל נכון.
אבל תנסה סטריאו. מה 'כפת לך? הפסדת כמה דקות מהחיים.
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

אז אני מאשים את קשיי הגמילה מניקוטין!
שטויות, אם ניסית ולא אהבת אז סבבה, אני - להפתעתי - דווקא אהבתי, אבל זה לא אומר שנטשתי את הסראונד.
שטויות, אם ניסית ולא אהבת אז סבבה, אני - להפתעתי - דווקא אהבתי, אבל זה לא אומר שנטשתי את הסראונד.
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
גם אני אוהב סטריאו מאוד, אבל לא מסוגל לראות סרטים בלי אחוריים וסאב.
וניסיתי. אין מה להשוות בכלל.
אגב, בזמן האחרון גם פרסומות שמשודרות בערוצים 2 ו-10 משודרות ב-Dolby (לא יודע אם 5.1 או Pro Logic) עם אפשטים של סראונד, וזה אפילו נשמע יותר טוב.
וניסיתי. אין מה להשוות בכלל.
אגב, בזמן האחרון גם פרסומות שמשודרות בערוצים 2 ו-10 משודרות ב-Dolby (לא יודע אם 5.1 או Pro Logic) עם אפשטים של סראונד, וזה אפילו נשמע יותר טוב.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- boazj
- חבר ותיק

- תגובות: 2374
- נתן תודות: 155 פעמים
- קיבל תודות: 90 פעמים
תגידו, איך אפילו השירשור היחיד האומלל, על זן חובבי הסטריאו שגר בשמורה ונמצא בסכנת הכחדה, עבר לעסוק בקולנוע ביתי

אימון אישי/קואצינג, טיפול, הנחיית קבוצות וסדנאות.
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
פריצות דרך בתחום האישי והכלכלי,חיבור ליעוד.
וגם מוזיקה, אופני הרים, קפה, מערכות סטראו, יוגה, ריצה ועוד כאן: https://asimonim.ravpage.co.il/BOAZJ
נכוווווון אתה צודקboazj כתב:תגידו, איך אפילו השירשור היחיד האומלל, על זן חובבי הסטריאו שגר בשמורה ונמצא בסכנת הכחדה, עבר לעסוק בקולנוע ביתי![]()
![]()
![]()
...
כבר התחילו לדבר על PROLOGIC ולא יודע איזה מונחים אחרים
אצלי אפילו שליטה על הבס והטרבל אין
אני מזכיר לכם ששם האתר הוא "אודיו וקולנוע ביתי" (אומנם לא דו-ערוצי בלבד)