·כמובן שנסיתי. כיבוי DD בשיאומי עצמו גורם לכך שגם סרטי DD ולא רק DD+ לא ישמעו.user30000z כתב:יש בהגדרות שמע של המערכת התייחסות ל DD אפשר להדליק או לכבות אותו. לא יודע אם זה משפיע על קודי אבל תנסה..........
סטרימר Xiamoi Mi box מקבל עדכון לאוראו
שלום לכולם. יש לי טלויזיה חדשה של סוני 55- אחרי העדכון של הסטרימר במעבר מערוץ רגיל לערוץ ה4K זה נראה כאילו הטלויזיה משנה כניסה או רזולוציה ומה שקורה זה שהערוץ לא זז ושידור הכדורגל עובד לאט והתמונה דהויה קצת.
ניסיתי להעביר את הסטרימר לטלויזיה שלא תומכת ב 4K ושם אין את העניין הזה של המעבר של הכניסה ושינוי רזולוציה והשידור אומנם לא בדיוק 4K אבל באיכות מצויינת והכי חשוב לא נתקע.
למישהו יש מושג למה זה קורה ? ניסיתי לשנות שרך ההגדרות את ה מעבר האוטומטי לhdr אבל זה לא עזר.
אשמח לעזרה - תודה רבה.
ניסיתי להעביר את הסטרימר לטלויזיה שלא תומכת ב 4K ושם אין את העניין הזה של המעבר של הכניסה ושינוי רזולוציה והשידור אומנם לא בדיוק 4K אבל באיכות מצויינת והכי חשוב לא נתקע.
למישהו יש מושג למה זה קורה ? ניסיתי לשנות שרך ההגדרות את ה מעבר האוטומטי לhdr אבל זה לא עזר.
אשמח לעזרה - תודה רבה.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
האם עוד מישהו מבחין בפיקסל דלוק בפינה השמאלית העליונה של המסך?
אני מדבר על פיקסל שהשיאומי לפעמים מדליק, אחרי העדכון לאוראו. לא תמיד הוא שם. אחרי ריסטרט הוא נעלם, אבל יש איזו אפליקציה שמדליקה אותו ואז הוא נשאר ככה (אולי זה קודי).
הדרך היחידה שמצאתי להעלים אותו היא לעשות זום קטן למסך דרך הגדרות יחס המסך של הטלוויזיה, ואז לבצע זום אאוט בהגדרות המסך של המי בוקס, כלומר, לא העלמתי אותו, אלא פשוט הזזתי אותו מחוץ לגבולות המסך.
אני מדבר על פיקסל שהשיאומי לפעמים מדליק, אחרי העדכון לאוראו. לא תמיד הוא שם. אחרי ריסטרט הוא נעלם, אבל יש איזו אפליקציה שמדליקה אותו ואז הוא נשאר ככה (אולי זה קודי).
הדרך היחידה שמצאתי להעלים אותו היא לעשות זום קטן למסך דרך הגדרות יחס המסך של הטלוויזיה, ואז לבצע זום אאוט בהגדרות המסך של המי בוקס, כלומר, לא העלמתי אותו, אלא פשוט הזזתי אותו מחוץ לגבולות המסך.
· גם אני שמתי לב לזה. נרגעתי כשהעברתי מקור וגיליתי שהמסך תקין.nirzon כתב:האם עוד מישהו מבחין בפיקסל דלוק בפינה השמאלית העליונה של המסך?
הדרך היחידה שמצאתי להעלים אותו היא לעשות זום קטן למסך דרך הגדרות יחס המסך של הטלוויזיה, ואז לבצע זום אאוט בהגדרות המסך של המי בוקס, כלומר, לא העלמתי אותו, אלא פשוט הזזתי אותו מחוץ לגבולות המסך....
שיאומי לאחר עדכון גרסא, נראה זוועה על ה-lg oled, עד שכיביתי את ההגדרות של sdr to hdr בסטרימר.
עכשיו רואים הרבה יותר טוב באפליקציות של הסטינג והקודי, אבל בצפייה בסרטוני 4k דרך יוטיוב לא נדלק חיווי ה-HDR.
האם לא אמור היה לעבור אוטומטית כHDR? חשבתי שההגדרה (שכיביתי) משנה מלאכותית רק לשידור שאינו 4K וכזה שכן ישדר כפי שהוא.
מישהו יכול בבקשה לעשות סדר? אילו הגדרות מומלצות לצפייה בתוכן מהסטינג למשל, לעומת סרטוני 4K ביוטיוב?
עכשיו רואים הרבה יותר טוב באפליקציות של הסטינג והקודי, אבל בצפייה בסרטוני 4k דרך יוטיוב לא נדלק חיווי ה-HDR.
האם לא אמור היה לעבור אוטומטית כHDR? חשבתי שההגדרה (שכיביתי) משנה מלאכותית רק לשידור שאינו 4K וכזה שכן ישדר כפי שהוא.
מישהו יכול בבקשה לעשות סדר? אילו הגדרות מומלצות לצפייה בתוכן מהסטינג למשל, לעומת סרטוני 4K ביוטיוב?