למה לא לקנות PVR-150

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
EB1000
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 390
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #21 

לי יש את ה PVR150 על XP. יש לי ממיר לוויני DREAMBOX שמסוגל להקליט באופן דיגיטלי לדיסק במחשב ללא הפסדים (וללא קידוד להבדיל מ YESMAX)

ערכתי השוואה בין הקלטה לדיסק באופן דיגיטאלי מערוץ 10 לבין הקלטה אנלוגית עי ה PVR150 באיכוות מירבית. למען האמת אין כמעט הבדל מורגש לעין. לעומת זאת צפיה דרך ה PVR150 בהחלט מורגש מריחה וירידה באיכות. זה אומר מקור נכנס ל PVR150 ומוצג על מסך CRT דרך SVIDEO (גם נכנס SVID).

בויסטה בכלל לא הצלחתי להקליט האפליקציה קרסה. ה PVR150 טוב רק להקלטות או צפיה דרך מסך המחשב אם אין טלויזיה בסביבה ורוצים להציץ באיזו תוכנית בזמן עבודה במחשב.

אני מעדיף להקליט באופן דיגטאלי סרטים וסדרות שאני מתכוון לשמור ולאסוף. אני מקליט עם ה PVR150 סרטים מ VHS נאו ליזרדיסק לגיבוי ל DVD או הקלטה של תוכניות באיכות VCD שגם גם אני מוחק יותר מאוחר

בס"כ ה PVR150 נותן תוצאות מעולות לגיבוי תכנים אנלוגיים. ומה שטוב שהקבצים שהוא מיצר ניתנים לעריכה ללא באגים בכל תוכנה. לעומת הקלטת מ VIVO שגורמת לבעית סינכרון בעריכה וקריסה של תוכנת העריכה לפעמים.
The more I see People the more like Pigs

alanby פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 180
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

LIFETV

שליחה #22 

:roll:

כלומר ממה שאני מבין אתם ממליצים על ה 150 להקלטות ולשכוח מ LIVE TV דרך.
טוב ננסה לאמץ את השיטה :-)

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15948
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #23 

אתה יכול להמשיך להקליט עם ה VIVO שלך.
למה אתה מחפש תחליף אם אתה מרוצה?

tzotz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
קיבל תודות: 2 פעמים

איכות תמונה זוועתית? ממש לא נראה לי!!!

שליחה #24 

איכות התמונה פשוט זוועתית יחסית לאיכות התמונה המתקבלת ישירות ממסך הטלוויזיה..
וכן ניסיתי את כל החיבורים ואת כל הטריקים.

אין לי מושג לגבי הכרטיסים האחרים אבל ה 150 פשוט נותן תמונה גרועה.
1. מריחות בתזוזה מהירה.
2. מעוות כותרות \ כתוביות בסרטים ללא קשר לסוג החיבור ההבדלים זניחים לעומת השוני באיכות התמונה.
3. התמונה תמיד יוצאת חיוורת וניסית את כל הטריקים ב DSCALER.
4. זמני התגובה של הכרטיס עלובים ומייצגים כרטיסים מלפני 5 שנים.
...
ממש לא! תמונה שווה אלף מילים? אז הנה. האמת לא חיברתי את המחשב לפלזמה 60 אינטש אבל על מסך "LCD 17 התמונה בכלל לא רעה וזה כולל גם שידורי ספורט.

אולי זה לא הכרטיס הכי טוב בעולם, אולי יש טובים יותר אבל בהחלט איכותי.
נערך לאחרונה על ידי tzotz ב 03/05/2007 20:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

olie
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 622
קיבל תודות: 0

שליחה #25 

הנה הסיבה לא לקנות, תחכו לראות מה יצא מהשמועה הזאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=30459

Poko
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 60

Re: איכות תמונה זוועתית? ממש לא נראה לי!!!

שליחה #26 

tzotz כתב:

1. מריחות בתזוזה מהירה.
2. מעוות כותרות \ כתוביות בסרטים ללא קשר לסוג החיבור ההבדלים זניחים לעומת השוני באיכות התמונה.
...
ממש לא! תמונה שווה אלף מילים? אז הנה. האמת לא חיברתי את המחשב לפלזמה 60 אינטש אבל על מסך "LCD 17 התמונה בכלל לא רעה וזה כולל גם שידורי ספורט.

...
דוגמא ממש רעה , א' אתה משתמש ב Dscaler שנותן תוצאה משמעותית יותר טובה מה VMC. ועדיין התוצאה לא טובה.

כמשתמש HOT עם PVR150 אני יכול בוודאות להגיד שלאחר עשרות משחקים עם Decoders ועם הטוויקר התוצאה עדיין נחותה מהתוצאה שאני מקבל מהממיר.

גם בממיר יש המון Interlacing שנראה מקרוב אבל התמונה מאוד חדה. דרך ה pvr ה Interlacing מתגבר מאוד ושימוש ב Tomsmocomp או Bob או כל Deinterlacer אחר מניב תמונה "חלקה מאוד" וללא כל עומק.

אשתי לא מוכנה לראות דרך המדיה סנטר ומעבירה כל הזמן לממיר , ולא מדובר על וידיופילית.

דרך אגב , בהוט לפחות איכות התמונה מאוד משתנה בין הערוצים השונים.

tzotz
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 214
קיבל תודות: 2 פעמים

הכל ענין של ציפיות

שליחה #27 

אני לא יודע מה אתה (או כל אחד אחר) מצפה מכרטיס שעולה (בחו"ל) כ-$70 ומקבל קלט אנאלוגי ב-svideo. אבל בין מה שניתן להוציא מהכרטיס ובין "תמונה ממש זוועתית" יש מרחק גדול. לגבי ההערות האחרות אז כנראה שזה ענין של "על טעם ועל ריח..."

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

Re: איכות תמונה זוועתית? ממש לא נראה לי!!!

שליחה #28 

Poko כתב:
tzotz כתב:

1. מריחות בתזוזה מהירה.
...

...
דוגמא ממש רעה , א' אתה משתמש ב Dscaler שנותן תוצאה משמעותית יותר טובה מה VMC. ועדיין התוצאה לא טובה.

כמשתמש HOT עם PVR150 אני יכול בוודאות להגיד שלאחר עשרות משחקים עם Decoders ועם הטוויקר התוצאה עדיין נחותה מהתוצאה שאני מקבל מהממיר.

גם בממיר יש המון Interlacing שנראה מקרוב אבל התמונה מאוד חדה. דרך ה pvr ה Interlacing מתגבר מאוד ושימוש ב Tomsmocomp או Bob או כל Deinterlacer אחר מניב תמונה "חלקה מאוד" וללא כל עומק.

אשתי לא מוכנה לראות דרך המדיה סנטר ומעבירה כל הזמן לממיר , ולא מדובר על וידיופילית.

דרך אגב , בהוט לפחות איכות התמונה מאוד משתנה בין הערוצים השונים.
...
אם אתה טוען שב-Dscalar אתה רואה טוב וב-VMC לא, זה רק מוכיח שהבעיה שלך היא לא איכות הכרטיס עצמו אלא התוכנה/דרייברים.

ובכל מקרה, שוב, לא ניסחף, איכות התמונה סבירה עד טובה (ומה כבר אפשר לצפות מחיבור יציאה אנלוגית של ממיר לכניסת S-Video). אם התמונה שלך ממש משובשת, אז משהו לא תקין במערכת שלך.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”