למה לא לקנות PVR-150
לי יש את ה PVR150 על XP. יש לי ממיר לוויני DREAMBOX שמסוגל להקליט באופן דיגיטלי לדיסק במחשב ללא הפסדים (וללא קידוד להבדיל מ YESMAX)
ערכתי השוואה בין הקלטה לדיסק באופן דיגיטאלי מערוץ 10 לבין הקלטה אנלוגית עי ה PVR150 באיכוות מירבית. למען האמת אין כמעט הבדל מורגש לעין. לעומת זאת צפיה דרך ה PVR150 בהחלט מורגש מריחה וירידה באיכות. זה אומר מקור נכנס ל PVR150 ומוצג על מסך CRT דרך SVIDEO (גם נכנס SVID).
בויסטה בכלל לא הצלחתי להקליט האפליקציה קרסה. ה PVR150 טוב רק להקלטות או צפיה דרך מסך המחשב אם אין טלויזיה בסביבה ורוצים להציץ באיזו תוכנית בזמן עבודה במחשב.
אני מעדיף להקליט באופן דיגטאלי סרטים וסדרות שאני מתכוון לשמור ולאסוף. אני מקליט עם ה PVR150 סרטים מ VHS נאו ליזרדיסק לגיבוי ל DVD או הקלטה של תוכניות באיכות VCD שגם גם אני מוחק יותר מאוחר
בס"כ ה PVR150 נותן תוצאות מעולות לגיבוי תכנים אנלוגיים. ומה שטוב שהקבצים שהוא מיצר ניתנים לעריכה ללא באגים בכל תוכנה. לעומת הקלטת מ VIVO שגורמת לבעית סינכרון בעריכה וקריסה של תוכנת העריכה לפעמים.
ערכתי השוואה בין הקלטה לדיסק באופן דיגיטאלי מערוץ 10 לבין הקלטה אנלוגית עי ה PVR150 באיכוות מירבית. למען האמת אין כמעט הבדל מורגש לעין. לעומת זאת צפיה דרך ה PVR150 בהחלט מורגש מריחה וירידה באיכות. זה אומר מקור נכנס ל PVR150 ומוצג על מסך CRT דרך SVIDEO (גם נכנס SVID).
בויסטה בכלל לא הצלחתי להקליט האפליקציה קרסה. ה PVR150 טוב רק להקלטות או צפיה דרך מסך המחשב אם אין טלויזיה בסביבה ורוצים להציץ באיזו תוכנית בזמן עבודה במחשב.
אני מעדיף להקליט באופן דיגטאלי סרטים וסדרות שאני מתכוון לשמור ולאסוף. אני מקליט עם ה PVR150 סרטים מ VHS נאו ליזרדיסק לגיבוי ל DVD או הקלטה של תוכניות באיכות VCD שגם גם אני מוחק יותר מאוחר
בס"כ ה PVR150 נותן תוצאות מעולות לגיבוי תכנים אנלוגיים. ומה שטוב שהקבצים שהוא מיצר ניתנים לעריכה ללא באגים בכל תוכנה. לעומת הקלטת מ VIVO שגורמת לבעית סינכרון בעריכה וקריסה של תוכנת העריכה לפעמים.
The more I see People the more like Pigs
איכות תמונה זוועתית? ממש לא נראה לי!!!
ממש לא! תמונה שווה אלף מילים? אז הנה. האמת לא חיברתי את המחשב לפלזמה 60 אינטש אבל על מסך "LCD 17 התמונה בכלל לא רעה וזה כולל גם שידורי ספורט.איכות התמונה פשוט זוועתית יחסית לאיכות התמונה המתקבלת ישירות ממסך הטלוויזיה..
וכן ניסיתי את כל החיבורים ואת כל הטריקים.
אין לי מושג לגבי הכרטיסים האחרים אבל ה 150 פשוט נותן תמונה גרועה.
1. מריחות בתזוזה מהירה.
2. מעוות כותרות \ כתוביות בסרטים ללא קשר לסוג החיבור ההבדלים זניחים לעומת השוני באיכות התמונה.
3. התמונה תמיד יוצאת חיוורת וניסית את כל הטריקים ב DSCALER.
4. זמני התגובה של הכרטיס עלובים ומייצגים כרטיסים מלפני 5 שנים....
אולי זה לא הכרטיס הכי טוב בעולם, אולי יש טובים יותר אבל בהחלט איכותי.
נערך לאחרונה על ידי tzotz ב 03/05/2007 20:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
הנה הסיבה לא לקנות, תחכו לראות מה יצא מהשמועה הזאת:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=30459
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=30459
Re: איכות תמונה זוועתית? ממש לא נראה לי!!!
דוגמא ממש רעה , א' אתה משתמש ב Dscaler שנותן תוצאה משמעותית יותר טובה מה VMC. ועדיין התוצאה לא טובה.tzotz כתב:ממש לא! תמונה שווה אלף מילים? אז הנה. האמת לא חיברתי את המחשב לפלזמה 60 אינטש אבל על מסך "LCD 17 התמונה בכלל לא רעה וזה כולל גם שידורי ספורט.איכות התמונה פשוט זוועתית יחסית לאיכות התמונה המתקבלת ישירות ממסך הטלוויזיה..
1. מריחות בתזוזה מהירה.
2. מעוות כותרות \ כתוביות בסרטים ללא קשר לסוג החיבור ההבדלים זניחים לעומת השוני באיכות התמונה.
אולי זה לא הכרטיס הכי טוב בעולם, אולי יש טובים יותר אבל בהחלט איכותי....
כמשתמש HOT עם PVR150 אני יכול בוודאות להגיד שלאחר עשרות משחקים עם Decoders ועם הטוויקר התוצאה עדיין נחותה מהתוצאה שאני מקבל מהממיר.
גם בממיר יש המון Interlacing שנראה מקרוב אבל התמונה מאוד חדה. דרך ה pvr ה Interlacing מתגבר מאוד ושימוש ב Tomsmocomp או Bob או כל Deinterlacer אחר מניב תמונה "חלקה מאוד" וללא כל עומק.
אשתי לא מוכנה לראות דרך המדיה סנטר ומעבירה כל הזמן לממיר , ולא מדובר על וידיופילית.
דרך אגב , בהוט לפחות איכות התמונה מאוד משתנה בין הערוצים השונים.
הכל ענין של ציפיות
אני לא יודע מה אתה (או כל אחד אחר) מצפה מכרטיס שעולה (בחו"ל) כ-$70 ומקבל קלט אנאלוגי ב-svideo. אבל בין מה שניתן להוציא מהכרטיס ובין "תמונה ממש זוועתית" יש מרחק גדול. לגבי ההערות האחרות אז כנראה שזה ענין של "על טעם ועל ריח..."
Re: איכות תמונה זוועתית? ממש לא נראה לי!!!
אם אתה טוען שב-Dscalar אתה רואה טוב וב-VMC לא, זה רק מוכיח שהבעיה שלך היא לא איכות הכרטיס עצמו אלא התוכנה/דרייברים.Poko כתב:דוגמא ממש רעה , א' אתה משתמש ב Dscaler שנותן תוצאה משמעותית יותר טובה מה VMC. ועדיין התוצאה לא טובה.tzotz כתב:ממש לא! תמונה שווה אלף מילים? אז הנה. האמת לא חיברתי את המחשב לפלזמה 60 אינטש אבל על מסך "LCD 17 התמונה בכלל לא רעה וזה כולל גם שידורי ספורט.איכות התמונה פשוט זוועתית יחסית לאיכות התמונה המתקבלת ישירות ממסך הטלוויזיה..
1. מריחות בתזוזה מהירה.
אולי זה לא הכרטיס הכי טוב בעולם, אולי יש טובים יותר אבל בהחלט איכותי....
כמשתמש HOT עם PVR150 אני יכול בוודאות להגיד שלאחר עשרות משחקים עם Decoders ועם הטוויקר התוצאה עדיין נחותה מהתוצאה שאני מקבל מהממיר.
גם בממיר יש המון Interlacing שנראה מקרוב אבל התמונה מאוד חדה. דרך ה pvr ה Interlacing מתגבר מאוד ושימוש ב Tomsmocomp או Bob או כל Deinterlacer אחר מניב תמונה "חלקה מאוד" וללא כל עומק.
אשתי לא מוכנה לראות דרך המדיה סנטר ומעבירה כל הזמן לממיר , ולא מדובר על וידיופילית.
דרך אגב , בהוט לפחות איכות התמונה מאוד משתנה בין הערוצים השונים....
ובכל מקרה, שוב, לא ניסחף, איכות התמונה סבירה עד טובה (ומה כבר אפשר לצפות מחיבור יציאה אנלוגית של ממיר לכניסת S-Video). אם התמונה שלך ממש משובשת, אז משהו לא תקין במערכת שלך.