אפליקציית סלקום TV קורסת בShield
בימים האחרונים עשיתי מנוי לחודש התנסות בסלקום tv. לאחר אכזבה ראשונית עקב קריסת האפליקציה בגירסת הפליי והתיקון ע״י הלינק שהעלה @nirzamir הופתעתי לטובה מהתוכן, מהממשק וומאיכות השידור. בהחלט הושקעה כאן עבודה רבה ואת זה ראוי לציין.
מצד שני, במעט הזמן שאני צופה בטלוויזיה חוויתי כמה פעמים בהפסקת השידור ויציאה למסך הראשי של סלקום.
עוד מישהו חווה זאת או שזה רק אני? משתמש בגירסה 1.0.51
מצד שני, במעט הזמן שאני צופה בטלוויזיה חוויתי כמה פעמים בהפסקת השידור ויציאה למסך הראשי של סלקום.
עוד מישהו חווה זאת או שזה רק אני? משתמש בגירסה 1.0.51
·כן, גם אני חווה זאת.kukuriko כתב:בימים האחרונים עשיתי מנוי לחודש התנסות בסלקום tv. לאחר אכזבה ראשונית עקב קריסת האפליקציה בגירסת הפליי והתיקון ע״י הלינק שהעלה @nirzamir הופתעתי לטובה מהתוכן, מהממשק וומאיכות השידור. בהחלט הושקעה כאן עבודה רבה ואת זה ראוי לציין.
עוד מישהו חווה זאת או שזה רק אני? משתמש בגירסה 1.0.51...
רשמתי אז מזמנו תגובה על כך
אך אף אחד לא ענה.
פעם ראשונה שאני נתקל במישהו שיש לו את אותה הבעיה.
מאוד מעייתי ומעצבן לצפות כך.
זה קורה לי בסטרימר של סטינג TV.
@Gershon99
·
אף אחד לא ענה לך בגלל שכולם כאן אנשי Shield שמסתכלים מלמעלה על סטרימר של Sting
(בציניות כן...)
דווקא זה שאתה משתמש בסטרימר שונה ולא בשילד, מצביע שהבעיה היא התוכנה ולא החומרה. שזה סוג של נחמה פעוטה.
·
אף אחד לא ענה לך בגלל שכולם כאן אנשי Shield שמסתכלים מלמעלה על סטרימר של Sting
דווקא זה שאתה משתמש בסטרימר שונה ולא בשילד, מצביע שהבעיה היא התוכנה ולא החומרה. שזה סוג של נחמה פעוטה.
·למען האמת זה לא היה בשרשור הזה,kukuriko כתב:@Gershon99
·
אף אחד לא ענה לך בגלל שכולם כאן אנשי Shield שמסתכלים מלמעלה על סטרימר של Sting(בציניות כן...)
דווקא זה שאתה משתמש בסטרימר שונה ולא בשילד, מצביע שהבעיה היא התוכנה ולא החומרה. שזה סוג של נחמה פעוטה....
אלא בשרשור: אפליקציית סלקום-tv (גרסת הסטרימרים והמסכים החכמים)
ששם זה לא רק בעלי Shield.
כמובן שזה מעיד על בעיה באפליקציה ומרגיז שהם לא לוקחים זאת ברצינות ונגררים אם זה חודשים וגם עכשיו זה עדיין לא טוב.