איתן, תודק ואכן דיברנו על זה אתמול עידן ואני.
אבל אז אני "יורד באיכות", אלא אם שופכים פה כמה עשרות אלפי שקלים על משהו סופר איכותי.
מעבר כמובן לנושא של הנדרש להתקנה שלו על כל היתרונות / חסרונות ולגודל התמונה.
עידן, שמחתי לארח למרות שזה היה ממש ממש קצר (מתנצל מראש)...
לנושא הסאונד מהסנטר שלעיתים נשמע שמגיע מתחת למסך בחלק מהתכנים, החלטתי להכניס מיני פרויקט ביניים שלי לביצוע.
אני אכין סטנד שנותן הטייה כמו שעשיתי ברמקולים מקדימה. זה אמור לפתור את הבעיה "בהרמה" של הדיאלוגים.
יש לי כבר רעיון בראש לרגל טוליפ כזו, נקדם את זה.
אני אנסה גם את הפיצ'ר שקיים בימהה של "הרמת דיאלוג".
זה לא קיים בכל התכנים ומאוד תלוי גם בקידוד, אבל במה ששמענו אתמול בהחלט הערוץ נשמע קצת "נמוך" מהמסך.
אני אנסה לשחק גם עם העוצמה הספציפית של הערוץ הזה כי הנמכתי אותה אחרי שליאור היה אצלי ואמר שזה השתלט לו קצת.
אולי הנמכתי טיפה יותר מדיי.
גובה מיקום המסך, צודק. זו הכלה... אישתי כבר זרקה לי כמה פעמים שהיא רוצה לעבור דירה...
אולי בבית הבא נתכנן אחרת.
מי חשב לפני 5-6 שנים נראה לי שנכנסנו לבית שיהיה לי היום מסך 77 אינצ'. אחרת הייתי מתכנן אחרת.
לומדים ומשתפרים.
** הערת אגב - האג'נדה שלי לנושא הסאונד גורסת כי
בדגש על ווליום נמוך צריך לשמוע את המערכת איכותית, מאוזנת, עוטפת, הרמונית וכדו' סופרלטיבים אחרים.בווליום גבוה ברור שהפרזנטציה תהיה טובה יותר בגלל העוצמה (לא חסר לרסיבר כוח כמובן).
אני אטפל.
סשן שיפור נוסף עליי עם אירוח ארוך יותר.
תודה על הפידבק.. !!
Main 7.1.2: LG 77C9, Yamaha RX-A2050, Emotiva BasX A-150, Yamaha BD-A1020, Tronsmart Vega S95 Telos, Wii.
SVS ULTRA Bookshelf / Center, Focal Bird, M&K M40T, SVS Prime Elevation, SVS SB-3000.
Bedroom: LG 55EG910Y | Media Room: in progress