בעיה עם נטפליקס
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
·גלשן ספציפי? מה הכוונה? כלומר פלטפורמה מסויימת?BUGY כתב:·חבל שאתה סתם אומר ומוסיף בלבול לשרשור.......
אין פה קשר לעוצמת עיבוד, אלה זכויות יוצרים. נטפליקס רוצים לשמור שאנשים לא יקליטו את התוכן וזה נעשה על בסיס חומרתי. מעבדים מדור 7 ו8 מסוגלים לתמוך בזה ואילו 6 ומתה לא. לכן הצורך בשימוש במעבד חדש, גלשן ספציפי ושמירה על שרשרת הצפנה....
נכנסתי לקישור שנתת לי אתמול והבנתי שרק דרך דפדפן edge ודרך אפליקצייה לווינדוז 10 נותנים 4k, אגב דרך הדפדפן של edge בנתיים חוץ מהסמרט קבלתי את האיכות הכי הטובה, פשוט שם הסאונד מזוהה כ pcm
ואיני יודע אם זה dolby digital+ או dolby digital. כאשר התחברתי דרך הכרום לפני כ שבוע אז קיבלתי dolby digital+, אז למה בדפדפן של micrisoft edge אני לא מקבל חיווי עם שם dd+ כמו בדפדפן כרום? מה ההבדל שתיהם אילו דפדפנים למה אחד נותן פורמט עם שם כמו dd+ והשני pcm?
והאם הכוונה שאומרים אפליקצייה לווינדוס 10? הכוונה ל אפליקצייה של micrisoft? או שיש פלפורמה שעדיין לא ניסתי?
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
·BUGY כתב:·חבל שאתה סתם אומר ומוסיף בלבול לשרשור.......
אין פה קשר לעוצמת עיבוד, אלה זכויות יוצרים. נטפליקס רוצים לשמור שאנשים לא יקליטו את התוכן וזה נעשה על בסיס חומרתי. מעבדים מדור 7 ו8 מסוגלים לתמוך בזה ואילו 6 ומתה לא. לכן הצורך בשימוש במעבד חדש, גלשן ספציפי ושמירה על שרשרת הצפנה....
גם אני לא הבנתי מה אתה רוצה? אני רואה נטפליקס ב WIN10 עם מעבד ישן מאד 4770k וכרטיס מסך GTX 1060. הגנה על זכויות יוצרים נעשית ברמת ה HDMI עי ה HDCP. אין קשר למעבד. ה HDCP נתמך ומנוהל עי כרטיס המסך. בזמן צפיה בטנפליקס אחוז ניצול המעבד הוא 2% לכל היותר. גם מערכת הפעלה W10 תומכת ולכן אין בעיה. אגב אני מקליט את התוכן של נטפליקס עי כרטיס לכידה HD PVR 2 בפורמט 1080P ו DD 5.1 בלי קושי. אני באותה מידה יכול להקליט גם ב 4k אבל כרטיס הלכידה לא תומך ואחד שכן תומך (גיימרים) מאד יקר. לא מהנה מה יהיה ה CPU, מפצל HDMI ב 200 שח מאמזון יעקוף כל הגנה ל 1080P ומפצל יקר יותר יעקוף גם הגנות של 4k.
-
FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@Rekcuf
·באיזה פלטפורמה אתה משתמש?
כי ניסתי דרך microsoft edge, זה לא משדר לי תוכן 4k
רק 1080...
קראתי שיש כמה פלטפורמות, ואתה כתבת לפני כמה זמן שאתה צופה דרך אפליקצייה לווינדוס 10, מה היא האפליקצייה? האם microsoft?
·באיזה פלטפורמה אתה משתמש?
כי ניסתי דרך microsoft edge, זה לא משדר לי תוכן 4k
רק 1080...
קראתי שיש כמה פלטפורמות, ואתה כתבת לפני כמה זמן שאתה צופה דרך אפליקצייה לווינדוס 10, מה היא האפליקצייה? האם microsoft?
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
לחלונות 10 יש רק אפלקציה אחת והיא היחידה שתומכת באטמוס. התמונה ממנה לא משהו כי היא לא מתאמת תדר סריקה. אני משתמש ב PC רק בכדי להקליט ולא לצפות. לצפיה עם אטמוס עדיף פלטפורה אחרת כמו Fire TV 4k או Roku ultra. אם ללא אטמוס אז יש עוד פלטפורמות אחרות. גם ב apple tv 4k הבטיחו אטמוס בגרסה הבאה של הקושחה...