ירידת מחיר לC8 77 בארצות הברית
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
זה השלב הבא...88" OLED 8K
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
טל,
תמיד אמרתי שהמחירים של OLED 77 יצנחו לרמות העממיות, כאשר דגמים איכותיים יותר יתפסו את הרובליקה של האלפיון העליון.
כמובן שה-77 תמשיך להיות טלוויזיה מצויינת, אבל כבר פחות "חלום" לעומת המוצר שתפס את מקומה...
תמיד אמרתי שהמחירים של OLED 77 יצנחו לרמות העממיות, כאשר דגמים איכותיים יותר יתפסו את הרובליקה של האלפיון העליון.
כמובן שה-77 תמשיך להיות טלוויזיה מצויינת, אבל כבר פחות "חלום" לעומת המוצר שתפס את מקומה...
·סתם שתדע, היבואן המקביל (מניח שDVD CENTER), מפציצ מחירים בדיוק בחודש חודשיים האלה לפני שהכל מגיע רשמי...חושחאש כתב:בדקתי מחיר אצל יבואן מקביל על הC8 כרגע 47K...
לא הייתי מתרשם מהמחיר כרגע - צריך לחכות שהכל יגיע ויתיצב.
- טלHD
- גורו

- תגובות: 14364
- נתן תודות: 992 פעמים
- קיבל תודות: 1222 פעמים
·gkatz כתב:·סתם שתדע, היבואן המקביל (מניח שDVD CENTER), מפציצ מחירים בדיוק בחודש חודשיים האלה לפני שהכל מגיע רשמי.........
לא הייתי מתרשם מהמחיר כרגע - צריך לחכות שהכל יגיע ויתיצב....
מה זה רלוונטי?
נגיד שהמחיר יהיה 40K עוד חודשיים.
חושחאש , אתה תרכוש ?
· ההצעה כרגע שקבלתי היא מיבואן אחר אני בכל מקרה מחכה למחירי השקה לקראת המונדיאל אם זה יהיה באיזור 30k יהיה על מה לדבר אם לא נמתין לבלייק פריידי אם זה לא יסתדר יש את האופציה של סמסונג Q9FNטלHD כתב:·......
מה זה רלוונטי?
חושחאש , אתה תרכוש ?...
- Alon_Solo
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4150
- נתן תודות: 71 פעמים
- קיבל תודות: 440 פעמים
·שאלה במקום.טלHD כתב:·......
מה זה רלוונטי?
חושחאש , אתה תרכוש ?...
גם לי זה נראה כמו ההייפ שהיה סביב הקניה הקבוצתית לסוני. ברגע האמת הרוב לא קנה בגלל ציפיות לא ריאליות לגבי המחיר.