Bestmax vs Brita
-
kingi555
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
ערב טוב,
אני כיום משתמש באלקטרה בר לשתייה וקנקן בריטה למכונת אספרסו, ואני מחפש תחליף שייתן מענה לשני הצרכים (שתייה + מכונת קפה).
אחרי חיפוש בפורום, הבנתי שיש שני פתרונות דומים שעונים על הצורך שלי: Bestmax ופילטר מסחרי של בריטה.
אני יודע שהנושא הזה נטחן הלוך ושוב בפורום, ועברתי על רוב הפוסטים שעסקו בכך, אך לגבי נקודה אחת לא הצלחתי לקבל תשובה חד-משמעית: הטעם.
כיוון ואני מעוניין לעשות בזה שימוש גם לשתייה, והמים של אלקטרה בר בסך הכל טעימים לי, מי מהפילטרים הללו ייתן לי את המענה הטוב ביותר?
המון תודה!
אני כיום משתמש באלקטרה בר לשתייה וקנקן בריטה למכונת אספרסו, ואני מחפש תחליף שייתן מענה לשני הצרכים (שתייה + מכונת קפה).
אחרי חיפוש בפורום, הבנתי שיש שני פתרונות דומים שעונים על הצורך שלי: Bestmax ופילטר מסחרי של בריטה.
אני יודע שהנושא הזה נטחן הלוך ושוב בפורום, ועברתי על רוב הפוסטים שעסקו בכך, אך לגבי נקודה אחת לא הצלחתי לקבל תשובה חד-משמעית: הטעם.
כיוון ואני מעוניין לעשות בזה שימוש גם לשתייה, והמים של אלקטרה בר בסך הכל טעימים לי, מי מהפילטרים הללו ייתן לי את המענה הטוב ביותר?
המון תודה!
- ozeltzex
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1648
@kingi555
·
אני השתמשתי במרכך + פילטר פחם במשך שנים, והטעם היה טוב.
גם אני קראתי את כל הסיפורים על טעם ב Bestmax, ומהרגע שהתקנתי את הפילטר טעמתי את המים מספר פעמים בשנה האחרונה ואין שום טעם יוצא דופן.. ממש בסדר גמור. בנוסף, באותן טעימות בדקתי גם את קשיות המים (עם הערכה של הטיפות) והפילטר מחזיק מעמד כמצופה. פתרון מצויין לדעתי.
·
אני השתמשתי במרכך + פילטר פחם במשך שנים, והטעם היה טוב.
גם אני קראתי את כל הסיפורים על טעם ב Bestmax, ומהרגע שהתקנתי את הפילטר טעמתי את המים מספר פעמים בשנה האחרונה ואין שום טעם יוצא דופן.. ממש בסדר גמור. בנוסף, באותן טעימות בדקתי גם את קשיות המים (עם הערכה של הטיפות) והפילטר מחזיק מעמד כמצופה. פתרון מצויין לדעתי.
- zxaura
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 126
bestmax
משתמש בבסטמקס כשנה. לא הרגשתי הבדל בטעם .
בדקתי עם הערכת סטיקים של למרזוקו- יצא בסדר גמור
לדעתי, פיתרון קל ואלגנטי יחסית.
מאידך, לא מבין למה אין בארץ את הפרימיום....
בדקתי עם הערכת סטיקים של למרזוקו- יצא בסדר גמור
לדעתי, פיתרון קל ואלגנטי יחסית.
מאידך, לא מבין למה אין בארץ את הפרימיום....
- ozeltzex
-
- חבר ותיק

- wegabi
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 590
משתמש בבסטמקס קרוב לשנתיים, פתרון מעולה. לא משתגע על הטעם, לכן שילבתי גם פילטר של everpure (תת-כיורי), וניטרלתי את הפילטר צעצוע שח התמי 4.
המים רכים וטעימים, והתחזוקה קלה (30 שניות עבודה פעם בשנה).
המים רכים וטעימים, והתחזוקה קלה (30 שניות עבודה פעם בשנה).
-
kingi555
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 148
תודה לכולם על התשובות.
@wegabi
·
מנסה להבין איך זה עובד אצלך בפועל - ברז אחד שמחובר אליו bestmax ולאחריו ה-everpure? האם אתה שותה ישירות מזה? האם יש לך גם מתקן תמי 4 בנוסף?
@wegabi
·
מנסה להבין איך זה עובד אצלך בפועל - ברז אחד שמחובר אליו bestmax ולאחריו ה-everpure? האם אתה שותה ישירות מזה? האם יש לך גם מתקן תמי 4 בנוסף?
- noamsh
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 257
Re: bestmax
@ozeltzex
·
מהפעם האחרונה שבדקתי, ראיתי את הפריום בחנות אינטרנטית מפולין.
אני עם ה-BM (זה כבר הפילטר השלישי) ומאוד מרוצה.
·
מהפעם האחרונה שבדקתי, ראיתי את הפריום בחנות אינטרנטית מפולין.
אני עם ה-BM (זה כבר הפילטר השלישי) ומאוד מרוצה.
- espressoman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
- noamsh
-
- חבר פעיל מאוד

·espressoman כתב:@noamsh
באיזה חנות מצאת ?
·...
Aqua Spring:
www.maim.co.il
אפילו מספר חינם
דבר איתם ותראה מהם מציעים? הם נמצאים במושב משמר השבעה, רח יעקב עלומי 45
- espressoman
-
- חבר פעיל

- תגובות: 56
@noamsh
ממה שאני מבין זה לא מתאים גם לברז שתיה אלה רק למכונה,עד עכשיו התמשתי בהתקן של בריטה C150 שנותן פתרון גם לברז שתיה
נכון?
ממה שאני מבין זה לא מתאים גם לברז שתיה אלה רק למכונה,עד עכשיו התמשתי בהתקן של בריטה C150 שנותן פתרון גם לברז שתיה
נכון?
- noamsh
-
- חבר פעיל מאוד

·espressoman כתב:@noamsh
נכון?...
לא ממש לשתייה בגלל הטעם
- Haimiko
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 25
האם ההתקנה של ה-BESTMAX מצריכה עיגון המסנן\הראש?
דירה שכורה, בכל זאת...
דירה שכורה, בכל זאת...
- ozeltzex
-
- חבר ותיק

@Haimiko
·
לא
·
לא