ה6xx עכשיו במסדרופ
@guyezra
·
אני אמנם עדיין מחכה לhd 6xx וטרם קניתי מגבר בשבילו.
אבל עד כה הייתי עם 598 se ו- fulla 2.
מהרגע שהוספתי את הפולה, אחרי חודשים של שמיעה מהמחשב עם לוח אם טוב, האוזניות פשוט נשמעות פי 10 יותר טוב.
פתאום אני שומע באס והוא גם נקי ולא בוצי, הבמה נפתחה אפילו יותר. פעם ראשונה שהרגשתי שיש לי אוזניות ברמה גבוהה.
פשוט חוויה.
לא יכול לחכות שיגיע ה 6xx. קראתי כל אזכור שלו בכל האינטרנט בשלושה חודשים האחרונים.
טרם החלטתי על מגבר לשדך עם ה fulla 2 כדאק (וחקרתי על כל המומחצים).
מתלבט אם להשקיע במגבר בתקציב של 100-200 דולר ולהעריך בהמשך הדרך מגברים רציניים יותר במידה ואשדרג.
ככל הנראה לא אקפוץ מעל הפופיק ואקנה magni 3, שנותן המון כוח.
·
מהרגע שהוספתי את הפולה, אחרי חודשים של שמיעה מהמחשב עם לוח אם טוב, האוזניות פשוט נשמעות פי 10 יותר טוב.
פתאום אני שומע באס והוא גם נקי ולא בוצי, הבמה נפתחה אפילו יותר. פעם ראשונה שהרגשתי שיש לי אוזניות ברמה גבוהה.
פשוט חוויה.
לא יכול לחכות שיגיע ה 6xx. קראתי כל אזכור שלו בכל האינטרנט בשלושה חודשים האחרונים.
מתלבט אם להשקיע במגבר בתקציב של 100-200 דולר ולהעריך בהמשך הדרך מגברים רציניים יותר במידה ואשדרג.
ככל הנראה לא אקפוץ מעל הפופיק ואקנה magni 3, שנותן המון כוח.
- pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
מישהו יכול להשוות את הDT880 ל6XX מבחינת סאונד נטו? תודה.
איך עושים השוואה?
בגדול אני מעדיף את DT880
עוד מאט אשווה
יש לך כבר מגבר? או אזניות אחרות כרגע? אם יש לך אזניות מהליגה הזאת א לדעתי לא צריך נוספות.
ד"א: HD6XX הן האוזניות הכי פתוחות שיצא לי להתקל בהן, ה DT880 נחשבות כאזניות חצי פתוחות ויש בתוכן מאט בידוד, חוץ מבמרכז על הדרייבר.
על הנייר הביצועים שלהן הן יותר של אזניות סגורות
הסאונד של DT880 250ohm יותר מאוזן ,פחות באסי ועם במה טובה ופירוט טוב.
ה HD6XX יותר ברורות, יותר חזקות בצליל, יותר באסיות, עם הפאדים המקוריים ללא במה בכלל, עם פאדים אחרים יש שיפור גדול.
בגדול אני מעדיף את DT880
עוד מאט אשווה
יש לך כבר מגבר? או אזניות אחרות כרגע? אם יש לך אזניות מהליגה הזאת א לדעתי לא צריך נוספות.
ד"א: HD6XX הן האוזניות הכי פתוחות שיצא לי להתקל בהן, ה DT880 נחשבות כאזניות חצי פתוחות ויש בתוכן מאט בידוד, חוץ מבמרכז על הדרייבר.
על הנייר הביצועים שלהן הן יותר של אזניות סגורות
הסאונד של DT880 250ohm יותר מאוזן ,פחות באסי ועם במה טובה ופירוט טוב.
ה HD6XX יותר ברורות, יותר חזקות בצליל, יותר באסיות, עם הפאדים המקוריים ללא במה בכלל, עם פאדים אחרים יש שיפור גדול.
אני לא אוהב להשוות, כי אם אתה לא משווה אז אתה מרוצה מאזניות טובות, בהתחלה הייתי יותר מרוצה מה DT880.
גם המוצר מהדרופ ממש רחוק מלהיות מלוטש ונעים כמו מוצר רשמי. אבל ביחס לסאונד הן אכן טובות. אולי זה מה שאני חושב, אבל לדעתי אני הראשון שמעלה את זה.
גם המוצר מהדרופ ממש רחוק מלהיות מלוטש ונעים כמו מוצר רשמי. אבל ביחס לסאונד הן אכן טובות. אולי זה מה שאני חושב, אבל לדעתי אני הראשון שמעלה את זה.
·Sourc3 כתב:@guyezra
·
פשוט חוויה.
ככל הנראה לא אקפוץ מעל הפופיק ואקנה magni 3, שנותן המון כוח....
מעדכן שקניתי מגני 3 ושלחתי למכר שנמצא בניו יורק.
את ה650 אקבל עוד כחודש, את המגני לפני.
אעדכן כשהכל יגיע ואתן חוות דעת.