·חוחומולוג . כמו בפורום ההוא ..... תן קישור ללניקסאט . ושם יש מידע איזה ערוצים משדרים 4K ופתוח . ואז ניראה שפתוח אין ערוצים . ומה אתה חושב . שחברי הפורטם ילעו ויתקינו צלחות רק בשביל הארויזין . אתה מצחיקsys_admin כתב:·......
לערוצים שציינתי מספיקה אפילו אנטנה קטנה של 1.8 מטר, בידיוק כמו לערוץ הטורקי. כמובן שיש גם הרבה ערוצי 4K אחרים שלשם באמת נדרשת אנטנה בקוטר של 3.5 מטר או יותר, אבל כל מקרה לגופו. השאלה המקורית הייתה מה הערוצים הנוספים חוץ מ TRT 4K שישדרו את אירוויזיון ב 4K ואני נתתי כמה מכאלה לדוגמה, שנקלטים עם אנטנה קטנה, וכמובן שיש עוד רבים אחרים, למשל לדוברי רוסית קיימת חבילה, שרק בה יש כעשרה ערוצי 4K בנוסף לעשרות ערוצי HD....
גמר תחרות האירוויזיון באיכות UHD 4K?
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
רק הטכנאי קרמר
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9327
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
·sys_admin כתב:·......
לערוצים שציינתי מספיקה אפילו אנטנה קטנה של 1.8 מטר, בידיוק כמו לערוץ הטורקי. כמובן שיש גם הרבה ערוצי 4K אחרים שלשם באמת נדרשת אנטנה בקוטר של 3.5 מטר או יותר, אבל כל מקרה לגופו. השאלה המקורית הייתה מה הערוצים הנוספים חוץ מ TRT 4K שישדרו את אירוויזיון ב 4K ואני נתתי כמה מכאלה לדוגמה, שנקלטים עם אנטנה קטנה, וכמובן שיש עוד רבים אחרים, למשל לדוברי רוסית קיימת חבילה, שרק בה יש כעשרה ערוצי 4K בנוסף לעשרות ערוצי HD....
הבנתי.
כמובן שבהשוואה ל- 3.5 מטר, אנטנה של 1.8 נחשבת קטנה.
אך עדיין מדובר בגודל מעל לסטנדרט, הדורש השקעה כספית עצומה, הן בציוד, ובעבודה היותר מורכבת של המתקין.
כנראה שאוותר על התענוג...
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4313
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
·הטכנאיקרמר כתב:·חוחומולוג . כמו בפורום ההוא ..... תן קישור ללניקסאט . ושם יש מידע איזה ערוצים משדרים 4K ופתוח . ואז ניראה שפתוח אין ערוצים . ומה אתה חושב . שחברי הפורטם ילעו ויתקינו צלחות רק בשביל הארויזין . אתה מצחיק.........
"חוחמולוג" תקרא לחברים שלך.
במקום לכתוב כל היום את אותן השטויות היית לפחות לומד לכתוב בלי שגיאות כתיב.
אף אחד לא חייב לך כלום לא כאן ולא בפורומים אחרים ולא ייתן לך שום קישורים עם גישה כזו. כך שתמשיך גם הלאה לחפש את היום של אתמול.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4313
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 905 פעמים
·rafiav כתב:במקום לחפור סתם
אולי הכי טוב שתעשו רשימה
של כל הערוצים שמשדרים את האירוויזיון ב 4K?
ואז רק מחפשים עוד מידע מהערוצים האלה מהגוגל...
רמקולים, היחידי שחופר כאן סתם זה אתה. אף אחד לא הולך לעשות בשבילך שום רשימות. אנחנו לא מתעסקים כאן בפנקסנות.
שידורי הארוויזיון ( תחרות המוזיקה ובכלל) מועברים אך ורק בערוצים ממלכתיים ציבוריים וללא תשלום (לצורך הענין בישראל רק כאן ולא הרשותהשניה למרות שהקדם שודר שם) . באף מדינה באירופה עדיין לא משדרים בפורמט הזה בערוץ ציבורי (שלא לדבר על פתוח). גם ערוץ RAI 4K הוא ערוץ מוצפן המיועד לקליטה אך ורק למשלמי האגרה בתוך איטליה ( או אלה שקנו ממיר עם הוכחת תשלום אגרה ולקחו אותו לחו"ל...). עד שישדרו ב 4K בערוצים ציבוריים ללא תשלום עוד יחלפו כמה שנים - יש הרבה מאוד ערוצים שעוד לא עברו אפילו ל HD...-אבל זה דווקא צפםוי לקרות בקצב מזורז בשנים הקרובות.
-
eabramov
- חבר פעיל

- תגובות: 66
- שם מלא: Eran Abramovitz
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 19 פעמים
מצטער להרוס את "החגיגה" כאן אבל...
עד עתה לא מצאתי שום הוכחה ברחבי האינטרנט שהתחרות משודרת באיכות UHD 4K.
נהפוך הוא, הדבר היחיד שמצאתי הוא צויץ מסכן בטוויטר שביסר על כך שהתחרות בשנת 2015 תשודר ב-4K.... וזה היה לכבוד ה-1 באפריל
.
איגוד השידור האירופאי - EBU טרם הגיב למייל ששלחתי בנושא לפני כמה ימים...
האמת אני בספק שהתחרות תשודר איפשהו באיכות UHD 4K, לא ב-TRT 4K, לא ב-RAI 4K ואפילו לא ב-ZUBI 4K.
ייתכן שאנחנו עוד לא שם עם כל הצער שבדבר
הלוואי שאני טועה והלוואי שהמצב ישתנה לכל הפחות בשנת 2019, בהנחה שישראל תנצח השנה אזי תאגיד השידור הישראלי יצטרך לשדר את תחרות שנה הבאה באיכות 4K לכל העולם! הרי אנחנו סטארט-אפ ניישן לא?
אם למישהו/י יש מידע שמוכיח אחרת (שלא במסגרת ה-1 באפריל) אשמח לשמוע!
(l)
נהפוך הוא, הדבר היחיד שמצאתי הוא צויץ מסכן בטוויטר שביסר על כך שהתחרות בשנת 2015 תשודר ב-4K.... וזה היה לכבוד ה-1 באפריל
האמת אני בספק שהתחרות תשודר איפשהו באיכות UHD 4K, לא ב-TRT 4K, לא ב-RAI 4K ואפילו לא ב-ZUBI 4K.
הלוואי שאני טועה והלוואי שהמצב ישתנה לכל הפחות בשנת 2019, בהנחה שישראל תנצח השנה אזי תאגיד השידור הישראלי יצטרך לשדר את תחרות שנה הבאה באיכות 4K לכל העולם! הרי אנחנו סטארט-אפ ניישן לא?
- הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
·liorp כתב:דווקא בהנחה שהדיליי של רדיו FM נמוך מאוד, יכול להיות שזה יעבוד.
הסיבה היא שתחנת הרדיו מקבלת את השידור גם מלווין.
אבל . הרדיו מקבל מהלוויין מארופה המרכזי . גם הטורקים . ומעלים ללוויין שלהם . אז יש לנו פעמיים לוויין . ובEM רק פעם אחת לוויין...
רק הטכנאי קרמר
·גם לא תקבל תשובה מהםeabramov כתב:מצטער להרוס את "החגיגה" כאן אבל...
נהפוך הוא, הדבר היחיד שמצאתי הוא צויץ מסכן בטוויטר שביסר על כך שהתחרות בשנת 2015 תשודר ב-4K.... וזה היה לכבוד ה-1 באפריל.
(l)
...
ענו לי בטלפון ה EBU אתמול
תשכח מ4K באירוויזיון במשך השנים הקרובות
זה תחום שהוא רק בתחילת דרכו
אתה מוזמן לשאול שוב בנושא בשנת 2020