החלטתי לעזוב את Vista MC ולחזור ל-MCE 2005, כדאי לקרוא למה..
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73379
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
הניסוח של המודעה הוא מאוד מעורפל כי Microsoft לא רוצה לחשוף עדיין פרטים על עדכונים כלשהם ל-Vista, אבל בפועל מדובר בדבר מאוד משמעותי.Huber כתב:אולי תוכלו לעצב את ה MCE בויסטה לצרכיכם:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=29696...
Microsoft מחפשת בודקי Beta לגרסה הבאה של Media Center שעתידה לצאת לקראת סוף השנה ואמורה להיות מהפכה של ממש.
למעשה זו היתה אמורה להיות הגרסה שהיתה אמורה להיות ב-Vista אבל הם פשוט לא הספיקו לסיים אותה, ולכן הגרסה ב-Vista יוצרת ולא במקרה רושם של חצי עבודה.
אני צופה בלי בעיה דרך MEDIAPORTAL בכל התכנים כולל 1080P (בפועל הוא משתמש בקודקים של PDVD)OferL כתב:האם יש תוכנת MC כלשהי שמצליחה להציג קבצי 1080P?
sageTV אצלי לא מצליחה - אני רואה רבע תמונה על כל המסך. כאילו שהרזולוציה של התמונה לא תואמת את המסך.
מנסיון קודם גם MCE וגם VMC נכשלו.
אני מצליח לראות 1080P תקין על PDVD ועל WMP אבל כאמור לא על תוכנת MC.
מישהו כאן ניסה והצליח?...
הממ אצלי משום מה האופציה הזאת לא קייצת, אתה יכול בבקשה לצרף צילום מסך?iamtal כתב:הכל צריך להעשות דרך Windows Media Player ולא דרך ה-Media Center.Sphere כתב:אני אשמח אם תפרט כיצד אתה מבצע את זה.iamtal כתב:האמת שמאז אתמול הצלחתי לפתור את אחד הנושאים שהכי הפריעו לי ב-Vista.
מאוד עיצבן אותי שכאשר מוסיפים תיקיית מדיה, אין הפרדה ברורה בין תיקייה שמכילה וידאו לתיקייה שמכילה תמונות ותיקייה שמכילה מוזיקה.
וכך למשל אם בתיקיית המוזיקה שלי היו תמונות של אלבומים, התיקיה הופיעה גם תחת "תמונות ווידאו". ובסופו של דבר יצא שתחת כל קטגוריה הופיעו לי המון תיקיות לא רלוונטיות.
מסתבר שאפשר להחליט עבור כל תיקיה לאיזה קטגוריה היא שייכת דרך WMP וכך לפתור את הדבר המעצבן הזה....
אינ נתקל בדיוק באותה בעיה מעצבנת שכשאני רוצה לראות סרט וידאו, אני צריך לראות בדרך גם את תיקיות התמונות שלי וההפך....
שלב א': בחירת תיקיות המדיה (כלומר התיקיות שבהן יש תמונות/סרטים/מוזיקה)
א. ב-WMP יש בלבחור בתפריט "קובץ" ומשם באופציה "הוספה לסיפרייה"
ב. בחלון שמתקבל יש להוסיף את תיקיות המדיה שלנו ולאשר.
שלב ב': הסרת תיקייה מקטגוריה לא מתאימה (לדוגמא, אם תיקיית המוזיקה שלנו מופיעה גם תחת תמונות ווידאו רק משום שהיא הכילה כמה תמונות של אלבומים).
א. יש להקיש על הכפתור "בחר קטגוריה" (נמצא ממש מתחת לתפריט "קובץ".
ב. יש לבחור בקטגוריה המתאימה (סרטים, מוזיקה, תמונות וכו') שממנה רוצים להסיר תיקייה לא מתאימה
ג. בפנל בצד ימין, אם תחת האופציה "ספרייה" לא מופיעה אופציית משנה "תיקייה", יש להציג עם המקש הימני של העכבר על "ספרייה" ולסמן את "הצג תיקיות נוספות".
ד. כעת בצד שמאל תוצגנה כל התיקיות ששוייכו לקטגוריה הזו, כדי להסיר תיקיה לא מתאימה יש להקיש עליה עם המקש הימני ולבחור ב-"מחק" (הערה: חשוב לוודא למחוק מהספרייה בלבד ולא מהמחשב כולו".
זהו......
תודה