מי בוקס - אודיו 5.1 ערוצים בנטפליקס

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
synthman
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #21 

מחובר למגבר ומוציא דולבי דיגיטל פלוס.
קניתי את הסטרימר לפני כמה ימים ואפשר להגיד שחוותי שתי בעיות מפורסמות שקשורות למוצר (שלא ידוע עדיין אם מדובר בתקלת חומרה או שנדרש עדכון תוכנה):

1) YOUTUBE לא מתחיל וידאו.
2) עם אדפטר LAN TO USB יש מיקרו הפסקות ב DD 5.1ּ רק ב-NETFLIX. אין שום בעיה באף אפליקציה אחרת כמו KODI ואחרות דומות.לא מדובר על דגם ספציפי שעושה את הבעיה. זה קורה עם ה UGREEN המפורסם ולי עם ADAPTER איכותי של LINKSYS.

הבעיות נדונו בפורומים שונים אך ללא כל פתרון או עדכון מצד היצרן (חוץ מלבצע איתחול שלא עוזר כמובן).

למזלי YOUTUBE לא הכי קריטי לי (יש לי זמין מהטלווזיה עצמה) וכרגע אני מתפשר על חיבור דרך WIFI שעובד נהדר וחלק עם NETFLIX.
ליוזרים "כבדים" לא הייתי ממליץ לקנות הסטרימר הזה וללכת לכיוון ה NVIDIA או משהו בסגנון (פחות "סיני")

עמית

Bostiu
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 0

Re: כן

שליחה #22 

synthman כתב:מחובר למגבר ומוציא דולבי דיגיטל פלוס.
קניתי את הסטרימר לפני כמה ימים ואפשר להגיד שחוותי שתי בעיות מפורסמות שקשורות למוצר (שלא ידוע עדיין אם מדובר בתקלת חומרה או שנדרש עדכון תוכנה):

1) YOUTUBE לא מתחיל וידאו.
2) עם אדפטר LAN TO USB יש מיקרו הפסקות ב DD 5.1ּ רק ב-NETFLIX. אין שום בעיה באף אפליקציה אחרת כמו KODI ואחרות דומות.לא מדובר על דגם ספציפי שעושה את הבעיה. זה קורה עם ה UGREEN המפורסם ולי עם ADAPTER איכותי של LINKSYS.

הבעיות נדונו בפורומים שונים אך ללא כל פתרון או עדכון מצד היצרן (חוץ מלבצע איתחול שלא עוזר כמובן).

למזלי YOUTUBE לא הכי קריטי לי (יש לי זמין מהטלווזיה עצמה) וכרגע אני מתפשר על חיבור דרך WIFI שעובד נהדר וחלק עם NETFLIX.
ליוזרים "כבדים" לא הייתי ממליץ לקנות הסטרימר הזה וללכת לכיוון ה NVIDIA או משהו בסגנון (פחות "סיני")

עמית
...
·זה קורה לך גם עם אודיו 2.0 ערוצים בNETFLIX ? או שזה רק ב 5.1 ?

synthman
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 61
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

לא בדקתי.

שליחה #23 

לא נראה שאחבר את האדפטר שוב (לפחות עד שימצא פתרון).
אם אני זוכר נכון, ההפסקות הקצרות העבירו את המגבר ל PCM (הגיוני שזה כך) . מאחר ומדובר בערך כחצי שנייה הפסקה ,קשה להעריך אם נשמע סאונד בזמן 2.0 PCM.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”