חברות רמקולים
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
לגבי הרסיבר:
הימהה לוקח בענק
את הDVD אני לא מכירה,
הימהה לוקח בענק
את הDVD אני לא מכירה,
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- קיבל תודות: 0
כתבתי לך בשרשור השני שפתחת- חפש את שם החברה בגוגל. אם כל התוצאות בעיברית (ובמיוחד של מכרזים באינטרנט וכדומה)- זו מדבקה.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- קיבל תודות: 2 פעמים
בדיוק בשביל זה כתבתי לך ללכך לשמוע ולהתרשם ולאחר מכן לכתוב בפורום מה שמעת.leonid18 כתב:תודה על אחת התשובות...
יש מצב שאתה ממליץ לי על חברת מדבקה שהיא עדיין מעל כל השאר?
שהיא גם הטובה ביותר מכל השאר?
תודה...
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
הייתי מציע לך להתמקד בזוג רמקולים בלבד במחיר שקבעת ולחפש אותם ביד שניה. למשל פה באתר יש את הPOLK AUDIO RT12 במחיר של 2000 ש"ח ..לדעתי זה כיוון טוב לבדוק.
בקשר לDVD לדעתי PIONEER DV393
מחירו חדש באינטרנט עומד על פחות מ400 שקלים והבנתי שהוא עושה עבודה טובה גם בסטראו אם תבחר לחבר אותו אנלוגית.
..הגברה הייתי מציע לך לבדוק גם ביד שניה .
בקשר לDVD לדעתי PIONEER DV393
מחירו חדש באינטרנט עומד על פחות מ400 שקלים והבנתי שהוא עושה עבודה טובה גם בסטראו אם תבחר לחבר אותו אנלוגית.
..הגברה הייתי מציע לך לבדוק גם ביד שניה .
ליאוניד,
אין חברת מדבקה שאנשי הפורום* ימליצו* עליה, אבל אם תלך ותשמע את הסטים האלו - תוכל לדעת מה מתאים לך יותר.
כל ה"חברות" הנ"ל לא ממש איכותית וצפה לירידה באיכות השמיעה תוך זמן לא ארוך + היפרדויות חלקים ובלאי מואץ.
בקיצור - אי אפשר לקבל מוצר איכותי בלי לשלם, אפשר אלטרנטיבית לחפש משומשים וגם שם להזהר מ"מציאות" גדולות מידי....
אין חברת מדבקה שאנשי הפורום* ימליצו* עליה, אבל אם תלך ותשמע את הסטים האלו - תוכל לדעת מה מתאים לך יותר.
כל ה"חברות" הנ"ל לא ממש איכותית וצפה לירידה באיכות השמיעה תוך זמן לא ארוך + היפרדויות חלקים ובלאי מואץ.
בקיצור - אי אפשר לקבל מוצר איכותי בלי לשלם, אפשר אלטרנטיבית לחפש משומשים וגם שם להזהר מ"מציאות" גדולות מידי....