דף 1 מתוך 1

הקלטה וצפייה בו זמנית

נשלח: 17/04/2007 0:49
על ידי גבי-אקשן
שלום לכולם !
קודם כל ברצוני לציין את התרשמותי העמוקה מרמת הידע והפורום בכלל , "שאפו" למנהלים ולכולכם . (Y)
ולעניין ,אני עובד על בניית מדיה סנטר ולמעשה הגעתי לשלב ה-PVR , יש לי צורך גדול בפונקציית הקלטה וצפייה במקביל בשני ערוצים שונים .ממה שראיתי, הדגם 500MCE של Hauppauge תומך בפונקצייה אך אני מניח שצריך עוד ממיר (לפחות ב-yes) השאלה היא אם מישהו מכיר כרטיס כלשהוא שמספיק לשים בו כרטיס "חכם" נוסף (כמו זה שבממיר) בשביל לקבל את הפונקצייה ? לא יכול להיות שלא חשבו על זה , לדעתי .
ועוד נושא שעלה לי בראש הוא האם קיים Video-Scaler שמבצע Upscaling ל-1080P (כמו של ABT למשל)בצורת כרטיס PCI שניתן להוסיפו למכשיר Htpc מדיה סנטר .
בתודה
אריק .

תשובה

נשלח: 17/04/2007 4:08
על ידי hanand
לגבי החלק ה1 לא אתה חייב עוד ממיר

לגבי החלק השני אם תחפש בפורום לגבי DSCALER יש מאמר שלם איך עושים זאת עם FFDSHOW

נשלח: 17/04/2007 7:57
על ידי pixies
אם אתה מרבה להקליט/לצפות מ/בערוצים 2 ו-10, אתה יכול לקנות כרטיס עם כניסת DVB-S(אתה משרשר אותו בין הקיר לממיר של YES), שבעזרתו תוכל לצפות בערוצים לא מקודדים בלוויין עמוס או כל לוויין אחר שתתקין בשבילו צלחת משלך. עלות הכרטיס באזור ה-300 שקל כולל משלוח מטייוואן.

צפייה והקלטה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=873

לוח שידורים ישירות מהלוויין:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... le&sid=898