למכירה! נורה מקורית של סוני למקרן חדשה באריזה + אחריות.
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
Romam
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
למכירה נורה מקורית! של סוני למקרן דגם vpl-hw65/45 חדשה באריזה!, מחירון 3,800 בחנות, מוכר ב3,000 הנורה באחריות ל3 חודשים מתאריך 26.12.17 מחיר מציאה מוכר בגלל שיש לי עוד אחת.
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
למה לא לשמור אותה,
כאשר המנורה הקיימת שאצלך במקרן תראה סימני גסיסה אחרי X שעות, יש לך (יהיה לך) חלופית.
כאשר המנורה הקיימת שאצלך במקרן תראה סימני גסיסה אחרי X שעות, יש לך (יהיה לך) חלופית.
-
Romam
-
- חבר שרק התחיל

·מכיוון שאני מקבל גם ככה שנה אחריות על הנורה במקרן ואני גם ממש צריך את הכסף 😅itay123 כתב:למה לא לשמור אותה,
כאשר המנורה הקיימת שאצלך במקרן תראה סימני גסיסה אחרי X שעות, יש לך (יהיה לך) חלופית....
- itay123
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7442
בחירותייך, רצונך ומסקנותייך הם שלך.
בהצלחה במכירה.
בהצלחה במכירה.
-
Romam
-
- חבר שרק התחיל