רמקולים חדשים edifier luna eclipse e25hd זמזום מרמקול שמאל

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
pk37 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
הצטרף: נובמבר 2015

שליחה

אז קניתי את הרמקולים edifier luna eclipse e25hd.
הכל מעולה פרט לזה שיש זמזום\בז קל מרמקולים, אני לא יודע אם זה נורמלי אבל גם כאשר אין חיבור של המחשב עדיין יש זמזום \ באזז די חלש.

כאשר יש מוזיקה\סרט לא שומעים כמעט כלום אבל כאשר יש דממה שומעים את הרעש.

אשמח לשמוע האם זה נורמלי מרמקולים או שכדאי לרוץ לחנות לדרוש החלפה.

הבנתי שבגלל שיש בתוכם יחידת סאבוופר מובנת אז בגלל נובע הזמזום האם זה נכון?

freedom_il
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2159
הצטרף: אוגוסט 2011

שליחה

החלפה. מייד!
היה לי קטע דומה עם רמקולים למחשב של קריאייטיב שעלו הרבה פחות. החלפתי ולקחתי microlab שעולים עוד פחות ועכשיו אין בעיה.

pk37 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
הצטרף: נובמבר 2015

שליחה

את הזמזום אני שומע רק אם אני מצמיד את האוזן או מגביר את הסאונד מספיק.
השאלה אם אני אחליף לדגם אחר עדיין יהיה את הזמזום.
חיברתי לחיבורי חשמל שונים בבית ועדיין זה זמזום בחלק חזק יותר בחלק חלש יותר, וגם הזמזום קצת משתנה.

קראתי שהבעיה יכולה להיות בגלל הארקה, אבל הרמקולים מחוברים רק עם כבל חשמל עם שתי פינים לא שלוש כך שלא אמור להיות פידבק מהארקה.

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
הצטרף: מאי 2006

שליחה

אם זה קורה כאשר לא מחובר שום מקור , תממש אחריות .

pk37 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
הצטרף: נובמבר 2015

שליחה

yehudaa כתב:אם זה קורה כאשר לא מחובר שום מקור , תממש אחריות .
...
·כנראה זה מה שאעשה, מקווה שלא יעשו לי בעיות עם זה שצריך לשלוח למעבדה ואז לחכות מלא זמן.

הרעש בוקע משני הרמקולים והוא מורגש במיוחד כאשר מגבירים עד הסוף (הגברתי ללא מקור שמע רק בשביל לראות אם אכן יש רעש אני יודע צריך להיות עדין עם רמקולים בתקופה הראשונה גם ככה אני מתכנן לשמוע על חלש גם ברגיל), הרעש הוא כמו רעש של חליל עם רעש לבן ברקע לפחות זה ההסבר הכי מדויק שאני יכול לתת לזה.
ניסתי לחבר בשקעים שונים בבית ועדיין יש רעש, נראה לי מוזר שזה בוקע משני הרמקולים אבל ייתכן השנאי דפוק.

yehudaa
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4150
הצטרף: מאי 2006

שליחה

צריך לדעת באיזה עוצמה הרעש הזה . ברמה נמוכה (שצריך לשים את האוזן ) זה סביר שיקרה עם הרבה מוצרי אודיו .

אם זה ברמה של שמיעה ממרחק אז משהו לא בסדר .

pk37 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 122
הצטרף: נובמבר 2015

שליחה

yehudaa כתב:צריך לדעת באיזה עוצמה הרעש הזה . ברמה נמוכה (שצריך לשים את האוזן ) זה סביר שיקרה עם הרבה מוצרי אודיו .

אם זה ברמה של שמיעה ממרחק אז משהו לא בסדר .
...
·כמה הבהרות
זה בשני הרמקולים.
כשמגברים את הססאונד שומעים את זה יותר חזק, ובעוצמה מקסימלית זה בלתי נסבל ושומעים את זה חזק.
בעוצמה נמוכה - נמוכה מאוד צריך להצמיד את האוזן.
בגלל שאני יודע שהרמקולים צריכים בדיקת הרצה לא הגברתי אותם למקסימום או קרוב לזה, פרט שכאשר רציתי לבדוק האם נובע זמזום ואז זה היה ללא מקור של סאונד.

אני מקווה שיש משהו דפוק במוצר , כי סך הכל אהבתי את הרמקולים אבל הרעש הזה בלתי נסבל גם ברמה בינונית, יום ראשון אני אגש לחנות לראות מה אפשר לעשות.

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”