·זה לא משהו כזה...nat5050 כתב:·לא מדויק. הם מחזירים לך את הכסף לאחר חודש. לפי המיסים בפועל. משהו כזה..........
אם התשלום בסוף קטן יותר ממה שלקחו לך אז תקבל החזר. אבל זה לא תמיד נכון וזה רק "אולי" אז אין לבנות על זה. עדיף לשאול אותם מראש...

·זה לא משהו כזה...nat5050 כתב:·לא מדויק. הם מחזירים לך את הכסף לאחר חודש. לפי המיסים בפועל. משהו כזה..........
·nat5050 כתב:תגיד אחי, אין איזה מצב שבאיזה שהוא שלב, פשוט האדם הקטן לא ישים לב להבדלים? במיוחד אני שהאוזניים שלי די דפוקות?......
אני מסתכל באמזון, יש אוזניות ב1,000, 2000 ו-3000 דולר כולל HD 800.
אם שלי עלו 100 דולר, מה אמורים לצפות מאוזניות של 3000 דולר????...

·הי,Roy.T כתב:·......
לפי התיאור שלך בכותרת האזניים שלך לא במצב כזה גרוע..
תשמע, זה לא שאוזניות ב-2000 דולר ישמעו טוב יותר פי שניים מאוזניות
ב-1000, ההפרש יהיה קטן בהרבה, אבל באופן כללי על הנייר היצרניות מן הסתם
שומרות את הביצועים הטובים ביותר לדגמי הדגל שלהם.
בכל מקרה זה כבר מאוד מאוד סובייקטיבי ברמות המחיר הללו, ולטעם האישי
יש חשיבות קריטית.
הביצועים שתקבל מאוזניה שעולה 3K, לא תיהיה פי 30 זה בטוח. אבל זו תיהיה
חוויה שונה לגמרי, איכות סאונד שונה לגמרי, עם כל הכבוד ל-HD579 ולתמורה שהיא
נותנת, זו אוזניית מיד-טייר לגמרי.
אם זו העצירה האחרונה שלך לטווח הנראה לעין, אז גם לא צריך להתלהב יותר מידי
בבחירת הדאק ומגבר, שום דבר לא יהפוך את האוזניה הזו לחיה אחרת, קומבו בסיסי
של FIIO או SMSL יהיה מעל ומעבר. (כן משהו סיני) יש להם מוצרים מדהימים
במחירים מצחיקים ביחס לתמורה....

·תבדוק SMSL, SHIT...כל מה שבסנון ה-O2+ODAC.legopart כתב:טוב. תן לי דגם בבקשה, אני אשלים את החסר D=...

·כל האזניות הפתוחות נשמעות מבחוץ.avioren כתב:אוקיי, אז גם אלי הגיעו עכשיו האוזניות.
מילה טובה לאמזון שתוך שבוע בדיוק מרגע ההזמנה, הביאו לי את המוצר לעבודה ישירות מארה"ב.
למזלי רכשתי גם כבל קצר של מטר וחצי (מומלץ) ,להבדיל מהכבל המקורי שהנו גם 3 מטר וגם אינו מתחבר לנייד עם הכיסוי.
הכבל הקצר נכנס ללא בעיה לחיבור האוזניות.
נשמעות מצויין ומאוד נוחות על האוזן.
לא הייתי מודע לכך שהן נשמעות גם מחוץ לאוזן, משהו שלא לקחתי בחשבון, מאחר ואני משתמש בהן במשרד, או בטיסות עבודה, ולא בא לי להטריד את מי שיושב איתי במשרד או לצידי בטיסה.....

כבר עם הרכישה באמזון, הם מציעים לך לאוסיף את הכבל (כנראה מנסיון של הזמנות קודמות של אחרים).legopart כתב:איפה רכשת את הכבל ?...