אני מעדכן ידנית דרך התפריט, נראה שגם לאחר עדכון אחד שהוא מסיים ומרסט את הממיר, אם אני שוב חוזר לחפש עדכון הוא ממשיך למצוא עוד ועוד עדכונים או שהוא מתקין שוב ושוב את אותו אחד?
לעומת זאת אם אני מנסה לעדכן גירסת תוכנה הוא אומר "גרסת הממיר מעודכנת"
Hot fiber, עדכון גירסת הפורטל
-
Bar18
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
Windows has detected you do not have a keyboard, please Press 'F9" to continue.
- YYXX
-
- טרול

- תגובות: 42
מספיק שתעשה את זה אחת לשבוע שבועיים אם אתה רוצה באופן יזום למרות שהממיר מעדכן לבד גם ללא התערבות.
- ValorHeart
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
הוא מעדכן את אותה הגרסא שוב ושוב... תוכנה טיפשה של הוט
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
חחח אחד הדברים האידיוטים בחברת הוט, נכון, הגרזת תוכנה מציגה הודעה שהעדכון האחרון מותקן, במידה והוא אכן מותקן.
לעומת זאת גרסת הפורטל תתעדכן כביכול שוב ושוב כל אותה גרסה חחח... רמה גבוהה סך הכל
לעומת זאת גרסת הפורטל תתעדכן כביכול שוב ושוב כל אותה גרסה חחח... רמה גבוהה סך הכל
-
Bar18
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 272
חחח ממש תוכנה חכמה אז, בכל מקרה איפה אפשר לראות את הגירסא שמותקנת לי שם? שאדע אם התקנתי משהו חדש...
Windows has detected you do not have a keyboard, please Press 'F9" to continue.
- Freedom
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 840
בנתוני ציוד או משהו כזה.. זה מופיע שם..
אבל בר, יקירי, בתור מי שעוקב אחרי כל צעד ושעל שלהם, לא יצא עדכון שחידש משהו בממיר כבר קרוב לשנה וחצי...
אני כמעט בטוח שזנחו את הפיתוח שלו, כנראה עובדים על ה4K שעתיד לצאת איפשהו בשנים הקרובות חחח
אבל בר, יקירי, בתור מי שעוקב אחרי כל צעד ושעל שלהם, לא יצא עדכון שחידש משהו בממיר כבר קרוב לשנה וחצי...
אני כמעט בטוח שזנחו את הפיתוח שלו, כנראה עובדים על ה4K שעתיד לצאת איפשהו בשנים הקרובות חחח