מצלמה ראשונה עזרה , קצת דחוף
-
דודליאור
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
אני כנראה הולך לקנות את הdslr הראשונה שלי בתקציב 3-4
לפי כל מה שקראתי וראיתי אני נוטה לcanon 200d + קיט+ 1.8 קנון פריים מחיר הכי זול שראיתי עד עכשיו לקיט 2190 עם שלוש שנות אחריות (בחנות חשמל לא חנות מצלמות)
השימוש: ביתי/טיולים/משפחה.
הייתרונות בשבילי(לפי הביקורות לא ניסיתי בעצמי את המצלמה) : ממשק נוח, איכות תמונה טובה יותר מה700/750/760 לפי אתרי השואה, גודל יותר קטן למקרה שאתייאש מהתחום תשאר לי מצלמה יחסית קטנה, וידאו מעולה.
חסרונות : לפי אתרי ההשואות הסטילס של הניקון מסדרת הd5000 יותר טובות, 9 נקודות פוקוס בלבד,
רציתי לדעת המלצות ממכם אם מישהו מכיר את המצלמה או שמע משהו אני אשמח
האם החסרונות משמעותיים מדי?
האם יש חיסרון לקנות מצלמה מחנות לא של מצלמות?
האם הבחירה שלי נכונה?
אשמח גם לדעת במה להשקיע בהתחלה הן מהפן המקצועי (מה לנסות במצלמה) הן מהציוד (במה להשקיע בכרטיס מהיר / בפלאש/חצובה)?
אשמח לדעתכם מאוד.
תודה רבה
לפי כל מה שקראתי וראיתי אני נוטה לcanon 200d + קיט+ 1.8 קנון פריים מחיר הכי זול שראיתי עד עכשיו לקיט 2190 עם שלוש שנות אחריות (בחנות חשמל לא חנות מצלמות)
השימוש: ביתי/טיולים/משפחה.
הייתרונות בשבילי(לפי הביקורות לא ניסיתי בעצמי את המצלמה) : ממשק נוח, איכות תמונה טובה יותר מה700/750/760 לפי אתרי השואה, גודל יותר קטן למקרה שאתייאש מהתחום תשאר לי מצלמה יחסית קטנה, וידאו מעולה.
חסרונות : לפי אתרי ההשואות הסטילס של הניקון מסדרת הd5000 יותר טובות, 9 נקודות פוקוס בלבד,
רציתי לדעת המלצות ממכם אם מישהו מכיר את המצלמה או שמע משהו אני אשמח
האם החסרונות משמעותיים מדי?
האם יש חיסרון לקנות מצלמה מחנות לא של מצלמות?
האם הבחירה שלי נכונה?
אשמח גם לדעת במה להשקיע בהתחלה הן מהפן המקצועי (מה לנסות במצלמה) הן מהציוד (במה להשקיע בכרטיס מהיר / בפלאש/חצובה)?
אשמח לדעתכם מאוד.
תודה רבה
-
דודליאור
-
- חבר שרק התחיל

מישהו? חברים?
- פורנימה
-
- חבר פעיל

- תגובות: 61
לא מכיר את המצלמה, אבל נראה שהביקורות באמזון חיוביות למדי - https://www.amazon.com/Canon-Rebel-DSLR ... B071K62DPN
אתה גם יכול לעבור כל הביקורת באחד האתרים הנחשבים בתחום - https://www.dpreview.com/reviews/canon- ... 00d-review
לא הייתי דואג מקניה בחנות שלא מתמחה בצילום, רק תוודא שמדובר בקופסה סגורה מקורית. קופסה פתוחה יכולה להעיד על מוצר מוחזר/מחודש או קופסה שהוצאו/הוחלפו בה רכיבים.
בדוק מי נותן את האחריות - האם היבואן המקורי (לגבי קנון נדמה לי שזה קרט) או יבואן אלטרנטיבי. בד״כ מחירים זולים יעידו על יבוא אפור - כדאי לבדוק לגבי זה בגוגל אם יש חוות דעת על היבואן/השירות שלו.
לגבי חצובה - זה בעיקר רלוונטי אם אתה מעוניין בצילומי לילה ו/או חשיפות ארוכות. לא קריטי להתחלה. תתחיל לצלם ותראה את הכיוון של מה מעניין אותך לצלם.
לגבי כרטיס - אין טעם לקנות כרטיס יותר מהיר ממה שיצרן המצלמה ממליץ. אפשר למצוא בד״כ במדריך המשתמש איזו מהירות כרטיס מומלצת.
אתה גם יכול לעבור כל הביקורת באחד האתרים הנחשבים בתחום - https://www.dpreview.com/reviews/canon- ... 00d-review
לא הייתי דואג מקניה בחנות שלא מתמחה בצילום, רק תוודא שמדובר בקופסה סגורה מקורית. קופסה פתוחה יכולה להעיד על מוצר מוחזר/מחודש או קופסה שהוצאו/הוחלפו בה רכיבים.
בדוק מי נותן את האחריות - האם היבואן המקורי (לגבי קנון נדמה לי שזה קרט) או יבואן אלטרנטיבי. בד״כ מחירים זולים יעידו על יבוא אפור - כדאי לבדוק לגבי זה בגוגל אם יש חוות דעת על היבואן/השירות שלו.
לגבי חצובה - זה בעיקר רלוונטי אם אתה מעוניין בצילומי לילה ו/או חשיפות ארוכות. לא קריטי להתחלה. תתחיל לצלם ותראה את הכיוון של מה מעניין אותך לצלם.
לגבי כרטיס - אין טעם לקנות כרטיס יותר מהיר ממה שיצרן המצלמה ממליץ. אפשר למצוא בד״כ במדריך המשתמש איזו מהירות כרטיס מומלצת.
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
קנית?
-
דודליאור
-
- חבר שרק התחיל

לצערי לא...
עדיין מתלבט וגם מחכה לראות אם יהיה מבצעים בסוף שנה
עדיין מתלבט וגם מחכה לראות אם יהיה מבצעים בסוף שנה
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

·מה ההתלבטות?דודליאור כתב:לצערי לא...
עדיין מתלבט וגם מחכה לראות אם יהיה מבצעים בסוף שנה...
סוף שנה עבר...
-
דודליאור
-
- חבר שרק התחיל

עבר? עכשיו ה16
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

המבצעים הכי גדולים הם של בלאק פארידי וסיבר מונדי. וזה עובר מזמן.
בכל מקרה, ההפרשים בחו"ל, בלי איזה מחיר מבצע מיוחד לא רחוקים ממחירים בארץ. זה כמובן לא כולל ציוד משלים, אלה רק גופים ועדשות.
בכל מקרה, ההפרשים בחו"ל, בלי איזה מחיר מבצע מיוחד לא רחוקים ממחירים בארץ. זה כמובן לא כולל ציוד משלים, אלה רק גופים ועדשות.
-
דודליאור
-
- חבר שרק התחיל

התכוונתי למבצעי סוף שנה בארץ לא בחו"ל.
זה נשמע שאין כלום לפי זה שלא היה לך אפילו צד כזה....
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

בארץ?
חחחח... אוקי.
לא הבנתי מה הכוונה במשפט השני שלך...
חחחח... אוקי.
לא הבנתי מה הכוונה במשפט השני שלך...
-
דודליאור
-
- חבר שרק התחיל

איזה מהם?
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

-
דודליאור
-
- חבר שרק התחיל

אני אומר שממה שהתחלת לפרט על חו"ל ובלאק פריידי זה אומר שאתה לא חושב שיש אפילו צד למבצעים בסוף שנה בארץ
- BUGY
-
- חבר מכור קשה

מבצעים בארץ זה צחוק. מעלים את המחירים חודש לפני...